Cuo sam za film a ne znam naziv i treba mi pomoc? Dvoje su bili zajedno ljubav iz detinjstva i zena ostavi coveka i ode sa nekim bogatasem,a ovaj covek radio u nekoj firmi i pricao poslodavcu neke tekstove sto je pisao i ovaj mu predlozi da vise to ne prica njemu nego da konkurise za pisce i on to uradi ovi ga pozovu da se hitno javi jer je tipa talentovan i on napise neke knjige i postane poznat i bogat,kasnije da bi dobio inspiraciju za pisanjem nove knjige na savet prijatelja krene da putuje po evropi da stekne inspiraciju,Na tom putu ja msm u Francuskoj sretne tu ljubav iz detinjstva tu zenu koja je postala prostitutka i on je povede sa sobom ali nju drzi mafija i on prodaje sve sto ima kako bi je otkupio od mafije i kada je sve rasprodao nije mu ostalo nista ona posle par meseci ode sa drugim covekom i opet ga napusti.On opet napise knjigu novu opet se obogati opet nju sretne kao ulicarku kupi joj neki apartman i da joj 250 000 dolara da ima ali vise nije hteo da bude sa njom jer se ozenio sa nekom ambasadorkom ...... Objasnio sam kako sam mogao i cuo pa se izvinjavam jer je ispalo bzvz ako mi neko moze pomoci puno bi mi znacilo,hvala unapred

)) ????