Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Radnja koliko se sećam ide u jednoj kući, gde su kao pozvani gosti na večeri a zatim polako počinju da budu mučeni od strane jednog čoveka sa njegovim ljudima. Izvlače kvitice sa zadacima na kojima pišu 'zadaci-ustvari mučenja'. Neki pokušavaju da pobegnu...da li neko zna naziv filma?

Da nije ovo?Odlican film :ok: http://www.imdb.com/title/tt1999995/

Cuo sam za film a ne znam naziv i treba mi pomoc? Dvoje su bili zajedno ljubav iz detinjstva i zena ostavi coveka i ode sa nekim bogatasem,a ovaj covek radio u nekoj firmi i pricao poslodavcu neke tekstove sto je pisao i ovaj mu predlozi da vise to ne prica njemu nego da konkurise za pisce i on to uradi ovi ga pozovu da se hitno javi jer je tipa talentovan i on napise neke knjige i postane poznat i bogat,kasnije da bi dobio inspiraciju za pisanjem nove knjige na savet prijatelja krene da putuje po evropi da stekne inspiraciju,Na tom putu ja msm u Francuskoj sretne tu ljubav iz detinjstva tu zenu koja je postala prostitutka i on je povede sa sobom ali nju drzi mafija i on prodaje sve sto ima kako bi je otkupio od mafije i kada je sve rasprodao nije mu ostalo nista ona posle par meseci ode sa drugim covekom i opet ga napusti.On opet napise knjigu novu opet se obogati opet nju sretne kao ulicarku kupi joj neki apartman i da joj 250 000 dolara da ima ali vise nije hteo da bude sa njom jer se ozenio sa nekom ambasadorkom ...... Objasnio sam kako sam mogao i cuo pa se izvinjavam jer je ispalo bzvz ako mi neko moze pomoci puno bi mi znacilo,hvala unapred :))) ????

da li neko zna koji je ovo film? deluje zanimljivo :)

Domaci film je u pitanju o ratu u bosni, film prati jednu zenu koja je bila silovana u nekom logoru. Koliko se secam po istinitoj je prici i film je noviji nije neki stari.. video sam bio trejler/tizer za taj film
i bila je neka scena gde tu zenu vojnici teraju da ih oralno zadovolji i onda jos i uriniraju po njoj i tad film nije jos bio
izasao ali do sada sigurno jeste ali nemam pojma kako se zove al znam da se pricalo o njemu (nije ovaj u zemlju krvi i meda..)

zna li netko film....mislim da je s kraja 90ih ili 2000/2001god, ugl komedija/akcija......znaci tri lika otmu curu(mislim da joj stari ima love) i na kraju se ona zaljubi u jednog od njih i oni budu zajedno hahaha....gledala sam ga davno i ostalo mi je samo to u secanju pa bi da ga pogledam ponovo. pomagajteee :D

Mozda je ovaj " Excess Baggage " iz 1997 -e. http://www.imdb.com/title/tt0119086/?ref_=nm_knf_t4. Slicna je radnja filma.

Film nije mnogo star, mozda '80 al verovatno '90. Gledao sam ga pre desetak godina, tesko cu se setiti jos necega. Secam se da u tom podvodnom svetu pronalaze nekog (valjda su se tamo i uputili da bi ga pronasli) i neko blago i cudna stvorenja (za ovo nisam siguran, moguce je da sam pobrkao). U njemu glumi glumac koji nije nesto popularan, imao je malo duzu kosu, tj nije bio kratko osisan

Domaci film je u pitanju o ratu u bosni, film prati jednu zenu koja je bila silovana u nekom logoru. Koliko se secam po istinitoj je prici i film je noviji nije neki stari.. video sam bio trejler/tizer za taj film
i bila je neka scena gde tu zenu vojnici teraju da ih oralno zadovolji i onda jos i uriniraju po njoj i tad film nije jos bio
izasao ali do sada sigurno jeste ali nemam pojma kako se zove al znam da se pricalo o njemu (nije ovaj u zemlju krvi i meda..)

Strani film. Par momaka je kamp kombijem krenula na utakmicu. Usled guzve silaze sa autoputa kako bi posli precicom, medjutim u tome prisustvuju ubistvu kriminalaca koji ih jure ceo film kako bi likvidirali svedoke. Da li je bila americki fudbal utakmica ili bejzbol ne znam a nijeni bitno. Poenta jeda suprisustvovali ubstvu kada ih zbog toga jure kriminalci koji su pocinili ubistvo. Radnja se odvija nocu crnackog getu a zavrsava obracunom u robnoj kuci ili marketu
Hvala

Poslednja izmena:
Strani film. Par momaka je kamp kombijem krenula na utakmicu. Usled guzve silaze sa autoputa kako bi posli precicom, medjutim u tome prisustvuju ubistvu kriminalaca koji ih jure ceo film kako bi likvidirali svedoke. Da li je bila americki fudbal utakmica ili bejzbol ne znam a nijeni bitno. Poenta jeda suprisustvovali ubstvu kada ih zbog toga jure kriminalci koji su pocinili ubistvo. Radnja se odvija nocu crnackog getu a zavrsava obracunom u robnoj kuci ili marketu
Hvala

Izvoli i uživaj!
Judgment Night (1993)

Back