Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ako mozes posalji mi trailer za taj film posto nisam siguran da je to taj.

Nema nigde trailer, bar ga ne nadjem. 100% sam sigurna da je to taj koji tebi treba. 5 devojaka, od njih se jedna udaje. Za rodjendan odlaze na ostrvo i treba tamo da provedu dan, medjutim covek koji ih treba pokupiti uvece ne dolazi. U medjuvremenu one traze skloniste, pa jedna nestaje, zatim nailaze na neku pecinu ili tako nesto gde vide svoje slike i onda svaka prica da je bila pozvana od strane nekog muskog i da su zato dosle. Na kraju se zavrsava na plazi kad se navlace oko toga hoce li ih taj muski ubiti ili ce one njega i uspele su ga srediti. Gledala sam ga na Hallmarku i uspela sam ga skinuti, mada mi film nije strasan i dosta providan.

Zanima me film o mumiji i Imhotepu koji nije The Mummy iz 1932. godine i nije ni jedan noviji sa piramidama i tako to. Naime, ista je situacija kao i u originalu, znaci odvija se u gradu i mumija se budi i tako to vec kako ide. S tim da mislim da je film u boji, ali stariji naravno. Koliko se secam pre malo vise godina, oba filma su isla jedno za drugim u par dana razmaka, pa sam se cudila sto toliko forsiraju istu tematiku sa Imhotepom kad vec znamo kakav je kraj. Ali eto.... sad ne mogu naci onaj drugi film.... neka neko pomogne :)

Mozes li jos necega da se setis? Ima bas dosta filmova sa tom tematikom. :)

Da li se neko seca starih dobrih komedija? Trazim jednu veoma staru iz perioda 50-tih,60-tih. Neka dva tipa zive zajedno i ovaj jedan dok spava prica u snu a ovaj drigi zapisuje te njegove price i od toga nastaje strip koji postaje vrlo popularan. To je sve cega se secam od tog filma.Ako neko zna o kom filmu je rec neka pomogne. :worth: Hvala!

http://www.imdb.com/title/tt0047840/ Legendarni Jerry Lewis i Dean Martin... :)))

Pomozite, molim vas!
U filmu se radi o nekom siromašnom mladiću koji je došao na kraljev dvor da svira u orkestru. Kasnije saznaje da kralj voli da mu sviraju, ali da nikada ne vidi orkestar. Onda su ih budili usred noći da sviraju, svirali su i u podrumu i svuda gde je kralj želeo... Onda se kraljeva žena zaljubila u tog mladića... I na kraju ne znam šta je bilo...
Stvar je u tome što sam počela da čitam knjigu Muzika i tišina ividim da je priča identična, ali saznala sam da film po ovoj knjizi izlazi tek sledeće godine.
Ako se neko seća ovog filma koji amopisala, neka mi javi. Pomisliću da sam upala uneku vremensku mašinu.

Nema nigde trailer, bar ga ne nadjem. 100% sam sigurna da je to taj koji tebi treba. 5 devojaka, od njih se jedna udaje. Za rodjendan odlaze na ostrvo i treba tamo da provedu dan, medjutim covek koji ih treba pokupiti uvece ne dolazi. U medjuvremenu one traze skloniste, pa jedna nestaje, zatim nailaze na neku pecinu ili tako nesto gde vide svoje slike i onda svaka prica da je bila pozvana od strane nekog muskog i da su zato dosle. Na kraju se zavrsava na plazi kad se navlace oko toga hoce li ih taj muski ubiti ili ce one njega i uspele su ga srediti. Gledala sam ga na Hallmarku i uspela sam ga skinuti, mada mi film nije strasan i dosta providan.
onda je to taj hvala :). ne seceam se dobro da li je strasan ili providan gledao sam ga pre jedno 2 godine.

Drugi film me zanima vec odavno. Mislim da je Svedski ili tako neki. Radi se o glumackoj trupi koja odlazi kod nekog bogatasa u ogromnu kucu da izvede predstavu za mislim detetov rodjendan i onda sve krece naopako. Pocinju ubistva i onda se otkriva ta misterija za koju nisam sigurna pa bih stoga i ponovo odgledala film. Elem, na kraju uspeju da pobegnu musko i zensko i spasavaju dete. To je sve sto znam. Bilo bi super kada bi mi neko resio misteriju :)

http://www.imdb.com/title/tt0236638/

Cao, javljam se po peti put. Americki film negde kraj 70-tih, ekipa iz skole izlazi uvece, igra se rock and roll, jedan iz ekipe mangupa vec ima ribu u toj ekipi, ali se zaljubljuje u devojku koja nije u njihovom fazonu, bogata je, ima dugu kosu, ali se primila. I on se primio, pa mora da ladi jaja santom leda u kadi, inace je italijan i keva mu satlno blebece. Tu je i neki macho tip koji spava sa nekom devojkom na zurci, a ona nema pojma sta se desava jer je zaspala. Mislim da je u naslovu neka musica, ali ne spanska, nesto u tom smislu

Drugi film me zanima vec odavno. Mislim da je Svedski ili tako neki. Radi se o glumackoj trupi koja odlazi kod nekog bogatasa u ogromnu kucu da izvede predstavu za mislim detetov rodjendan i onda sve krece naopako. Pocinju ubistva i onda se otkriva ta misterija za koju nisam sigurna pa bih stoga i ponovo odgledala film. Elem, na kraju uspeju da pobegnu musko i zensko i spasavaju dete. To je sve sto znam. Bilo bi super kada bi mi neko resio misteriju :)

http://www.imdb.com/title/tt0236638/

Ma daj, isti film sam i ja postavila pre par nedelja.... znaci.... obozavam te zbog ovoga :D Znala sam da je svedski i pretrazila sam sve njihove horor filmove ali nisam nista uspela da nadjem, a sad sam opet tako uzbudjena da je to ludilo :D Hvala ti!!!

Zanima me ako neko zna kako se zove ovaj film.... Neznam glumce, film je americki , i to je neka parodija/horor/isci fi... Jako cudan film, a verovatno je mix vise filmova.... Napocetku se desava na nekoj velikoj kuci blizu obale -znam da je u kuci bilo neko veliko cudoviste..?? Potom se radnja premesta u grad de se otprilike sve vrti oko neke knjige zla??....U biblioteci...? Tu su i neki cudni sismisi ili sta su vec sa jezicima kao motorna testera ???! Secam se da su i bili neki penzioneri, u ljudskom oblicju - ali verovatno vanzemaljci koji su navlacili ljude u svoj podrum da bi ih pojeli...? Bio je neki crnac - i to pamtim ,ali samo ljuska od crnca bez unutrasnjosti...???! Tu je dosla neka kao novinarka, a oni su rekli (penzioneri-muz i zena) kao, draga sta cemo za veceru, dok se novinarka spustala u podrum kod tog crnca (ljuske). Nisam bas opisao najbolje ali toga se secam, pa ako neko zna mozda kako se zove ovaj film neka javi molim . Hvala unapred i poz.

Ako moze mala pomoc. Film je iz 70s ili 80s i to komedija. Muskarac ostaje dvije nedjelje na svom brodu i pije samo sampanjac, za to vrijeme ostali muskarci pijuci vodu zaraze se nekim virusom od koga postaju impotentni, tako da muskarac koji je bio na brodu ostaje jedini potentan i sve zemlje svijeta organizuju izbore za miss koja ce imati sex sa glavnim likom i tako produziti vrstu. Na kraju da bi izbjegao zene koje ga non-stop proganjaju radi sexa oblaci se u zenu, ali u tom trenutku se vraca potencija muskarcima i sada ga oni jure. Tu je kraj, Ako se neko moze sjetiti naslova filma, bila bih veoma zahvalna.:worth:

:bye:. evo jos jednog filma koji sam gledao a zaboravio ime. na pocetku filma neki klinci se igraju i onda neka klinka poljubi nekog klinca. sledeca scena je jedno 10 godina kasnije. oni i njegovi prijatelji pricaju o buducnosti oni svi imaju planove da krenu na fakultet a on u rat u vijetnamu on tamo izgubi noge i kad se vrati ponovo srece devojku iz detinstva dalje se ne secam :). znam da nisam nikako objasnio ali valjda ce se naci neko da razume

Back