Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Trazim naslove dva filma koja sam gledao negde osamdesetih, nisam nasao da ih je neko spominjao ovde na forumu a voleo bih ponovo da ih odgledam.

1.Mislim da je film prikazivan na festu pa ga je pustao i RTS. Radnja se odvija u nekom zabacenom azijskom selu (nisam siguran da li se radi o kinezima ili koreancima), sve u svemu tu je neki zaostali lik koga tesko drze pod kontrolom, jer mu rade hormoni, pa sve zivo salece po selu ukljucujuci i koze. Film mu dodje nesto izmedju drame i komedije ili sam ga ja bar tako kao klinac doziveo.

2. Deo radnje se odvija na moru, gde neki mornar putuje sam na camcu sa gomilom flasa sampanjca. Elem desava se neka globalna eksplozija i sve se flase pootvaraju, usled dejstva te eksplozije svi muskarci na zemlji postaju neplodni, a jedini koji je plodan ostaje taj mornar koji je pio samo sampanjac umesto vode. I onda sledi utrka koja ce zemlja daga pridobije da bi obezbedila potomstvo za sebe, biraju se zene sa kojima treba da spava, a njemu nakon nekog vremena postaje muka od svega toga :) film je nesto kao komedija.

Nisam zapazio da su ovi filmovi reprizirani niti da su se vrteli cesto na televiziji, tako da verujem da mi samo pravi filmofili mogu pomoci. Unapred hvala.

1.Mislim da je film prikazivan na festu pa ga je pustao i RTS. Radnja se odvija u nekom zabacenom azijskom selu (nisam siguran da li se radi o kinezima ili koreancima), sve u svemu tu je neki zaostali lik koga tesko drze pod kontrolom, jer mu rade hormoni, pa sve zivo salece po selu ukljucujuci i koze. Film mu dodje nesto izmedju drame i komedije ili sam ga ja bar tako kao klinac doziveo.
E ovo bih voleo da vidim :)

U pitanju je western film otprilike mozda (60-70-ih) glavni junak je slican klintu istvudu po odeci iizgledu (gledao sam sve klintove filmove mislim da u ovome nije glavni akter) takodje pusi cigarilos i skoro citav film ganja bandu sa kocijom, glavni junak je uglavnom po brdima i koka jednog po jednog bandita, a ovi se opasno nerviraju, banda ide uglavnom kroz dolinu sa jednom kocijom, mislim da je imaju i jednu zarobljenu devojku! Mislim da Glavni junak koristi dugacku pusku i dinamit. Pomozite molim Vas i unapred vam zahvaljujem!!!

Stariji film je u pitanju. :) Kod nas su ga preveli kao Žena djavo.
Lep, zgodan muskarac ozenjen je ruznom zenom, imaju mislim dvoje dece i veoma su bogati. On pocinje da je vara sa dadiljom valjda, ili kucnom pomocniom koja je, naspram te njegove zene, Superzena :) I tako dok su su sedeli za stolom, deca i nji dvoje (bracni par), supruga iznese jelo od pacova bas pred njega, koje on baci, pa se cinija sa tim pacovom razbije i sve se prospe po podu....:)

Stariji film je u pitanju. :) Kod nas su ga preveli kao Žena djavo.
Lep, zgodan muskarac ozenjen je ruznom zenom, imaju mislim dvoje dece i veoma su bogati. On pocinje da je vara sa dadiljom valjda, ili kucnom pomocniom koja je, naspram te njegove zene, Superzena :) I tako dok su su sedeli za stolom, deca i nji dvoje (bracni par), supruga iznese jelo od pacova bas pred njega, koje on baci, pa se cinija sa tim pacovom razbije i sve se prospe po podu....:)

Možda misliš na film She- Devil, iako se ne sećam te epizode sa pacovom... http://www.imdb.com/title/tt0098309/

E ovako takodje gledao sam jedan dobar film pre godinu dana, nisam bas sve zapamtio ali pokusacu da objasnim, radnja filma je sledeca: Devojka(zaboravio sam ime) ide na fakultet ili srednju skolu zivi sa ocem koji je multimilijarder majka joj je umrla. Takodje je lezbejka i u vezi je sa svojom najboljim drugaricom(crna glumica je u pitanju) koja je pohlepna ubija i sve cini da dodje do para. oni koju plan i ubijaju oca pomenute devojke na pocetku (lazno) sve se vrti oko para u filmu devojka je dobra ali je kvari ova druga to je sve sto znam ima dosta ubistava i to je to film se emitovao prosle godine u julu ili avgustu molim vas recite mi ime filma ako znate?? hvala :D

Dobro veče svima. Ja sam ovde nova. Ne znam šta sve imate na forumu, ali to ću posle pregledati. Pre 2-3 godine gledala sam na jednoj od naših TV stanica film o bogatom momku, unuku vlasnika ogromnog vinograda negde na jugu SAD a možda i u Meksiku (film je američki) Na povratku kući momak usput pokupi neku beskućnicu i dovede je na plantažu. Konzervativnoj rodbini je predstavlja kao verenicu. I sad tu nastaje zaplet koji sam zaboravila. Znam da se film završava tako što cela plantaža grožđa izgori, ostaje samo onaj prvi čokot od koga je plantaža i nastala. On je malo udaljen od plantaže, ograđen je i ima počasno mesto. Zato nije izgoreo. Ne mogu se setiti ni jednog glumca. Impresivan je lik koji igra autoritativnog dedu. Tipičan Meksikanac da brkovima. Ko se seti filma (originala ili prevoda) biću mu zahvalna.
PS. Možda je to već neko pitao u protekloj 101 stranici ovog foruma ali ja, onako na brzaka pregledajući, nisam ništa našla.

Dobro veče svima. Ja sam ovde nova. Ne znam šta sve imate na forumu, ali to ću posle pregledati. Pre 2-3 godine gledala sam na jednoj od naših TV stanica film o bogatom momku, unuku vlasnika ogromnog vinograda negde na jugu SAD a možda i u Meksiku (film je američki) Na povratku kući momak usput pokupi neku beskućnicu i dovede je na plantažu. Konzervativnoj rodbini je predstavlja kao verenicu. I sad tu nastaje zaplet koji sam zaboravila. Znam da se film završava tako što cela plantaža grožđa izgori, ostaje samo onaj prvi čokot od koga je plantaža i nastala. On je malo udaljen od plantaže, ograđen je i ima počasno mesto. Zato nije izgoreo. Ne mogu se setiti ni jednog glumca. Impresivan je lik koji igra autoritativnog dedu. Tipičan Meksikanac da brkovima. Ko se seti filma (originala ili prevoda) biću mu zahvalna.
PS. Možda je to već neko pitao u protekloj 101 stranici ovog foruma ali ja, onako na brzaka pregledajući, nisam ništa našla.

http://www.imdb.com/title/tt0114887/

Trazim naslove dva filma koja sam gledao negde osamdesetih, nisam nasao da ih je neko spominjao ovde na forumu, a voleo bih ponovo da ih odgledam.

2. Deo radnje se odvija na moru, gde neki mornar putuje sam na camcu sa gomilom flasa sampanjca. Elem, desava se neka globalna eksplozija i sve se flase pootvaraju, usled dejstva te eksplozije svi muskarci na zemlji postaju neplodni, a jedini koji je plodan ostaje taj mornar koji je pio samo sampanjac umesto vode. I onda sledi utrka koja ce zemlja da ga pridobije da bi obezbedila potomstvo za svoju naciju. Odabiraju se zene sa kojima treba da ima potomstvo, a njemu nakon nekog vremena postaje muka od svega toga. Film je nesto kao komedija.

Nisam zapazio da su ovi filmovi reprizirani niti da su se vrteli cesto na televiziji, tako da verujem da mi samo pravi filmofili mogu pomoci. Unapred hvala.

Poz svima. Vec duze vreme trazim naziv filma al ne mogu da nadjem. Radnja filma je o devojci koja je dosla sa Novog Zelanda u neku drugu skolu kao razmena studenata. Znam samo da se devojka u filmu zove Misela ili tako nesto. I na kraju film posto se decko kod koga je boravila zaljubijo u nju ona odlazi na novi zeland i on odlucuje da ide u posetu ali kao razmena studenata.. Samo toliko mogu da se setim iz filma.....:)

Pre par godina gledao sam film na BK, taman pre nego sto su ugasili televiziju ....
U to vreme prikazivali su set nekih "kung-fu-bajki" i tu mi se veoma svideo jedan film kojeg vec duze vreme ne mogu da pronadjem kako se zove ....

Radnja otprilike ide da glavnog glumca na ivici litice ustrele (licilo je na streljanje), on pada sa litice, ali ga nalaze neki ljudi, vade mu strelu iz grudi i godinama vode brigu o njemu, oporavlja se ...
Nakon toga on krcece u neki pohod protiv, ispostavlja se, onog koji ga je i ustrelio. Secam se scene na kraju filma u bambusovoj sumi gde se tuku, a gde je on vec ranije otrovan i polako gubi bitku. U zadnjim scenama borbe ovaj negativac non stop baca neke kugle-bombe na njega koje kao da su otrov i njemu ide crna sluz iz usta... On se i dalje bori pobedju je ga ali umire... tu je i neka zenska, jako lepa ljubavna prica u pozadini ...
Ceo film je u jako slican filmu Hous of flying dagger...

Ovog se sad vise onako secam kroz maglu, a bilo bi mi drago ako bi neko mogao da mi pomogne.
Pozz

Kad sam bila manja, gledala sam taj film vise puta. Ona je mala devojcica, siroce, pocinje da zivi kod bogatog coveka, koji na pocetku filma bude hladan i mrzovoljan, ali kasnije smeksa. Secam se da je imala kratku, kovrdzavu, ridju kosu, a on je bio celav. Ona dotrci kod njega, zagrli ga, a on nista... I tako. Imao je ogromnu kucu, neki dobar auto, klasik...Puno posluge.
Film je dosta star, ali u boji... Ako neko zna kako se zove film, bila bih mu zahvalna da mi kaze... Unapred hvala!

Kad sam bila manja, gledala sam taj film vise puta. Ona je mala devojcica, siroce, pocinje da zivi kod bogatog coveka, koji na pocetku filma bude hladan i mrzovoljan, ali kasnije smeksa. Secam se da je imala kratku, kovrdzavu, ridju kosu, a on je bio celav. Ona dotrci kod njega, zagrli ga, a on nista... I tako. Imao je ogromnu kucu, neki dobar auto, klasik...Puno posluge.
Film je dosta star, ali u boji... Ako neko zna kako se zove film, bila bih mu zahvalna da mi kaze... Unapred hvala!

Annie, verovatno. http://www.imdb.com/title/tt0083564/

1) Ovako film je iz 2000+. Radi se o 5 devojaka koje odu na odmor na neko ostrvo, pored tog ostrva ima jos jedno napusteno, 1 devojka ostaje na ostrvu dok ostale odluce da ga posete Tamo ih napada neki tip, a ova prva pokusava da ih spase i na kraju valjda samo ona prezivi.

2) Devojka se vraca kuci sa zurke, dok je ona bila na zurci roditelji su joj poginuli a preziveo je njen mladji brat. Njih usvaja jedan bogat par koji, koji ce ih na neki nacin iskoristiti da dodje do novca, Secam se da u filmu glumi Erick Avari valjda nekog doktora.

3) Nas film, sigurno znate, glavnu ulogu glumi Nikola Kojo valjda nekog ubicu, u filmu secam se ima neki taksista koji nema uvo i neka zenska. I secam se da je u nekoj kuci bio pun zid satova. Valjda je film triler, davno sam ga gledo.

Zna li neko ove filmove? Unapred hvala!

1) Ovako film je iz 2000+. Radi se o 5 devojaka koje odu na odmor na neko ostrvo, pored tog ostrva ima jos jedno napusteno, 1 devojka ostaje na ostrvu dok ostale odluce da ga posete Tamo ih napada neki tip, a ova prva pokusava da ih spase i na kraju valjda samo ona prezivi.

2) Devojka se vraca kuci sa zurke, dok je ona bila na zurci roditelji su joj poginuli a preziveo je njen mladji brat. Njih usvaja jedan bogat par koji, koji ce ih na neki nacin iskoristiti da dodje do novca, Secam se da u filmu glumi Erick Avari valjda nekog doktora.

3) Nas film, sigurno znate, glavnu ulogu glumi Nikola Kojo valjda nekog ubicu, u filmu secam se ima neki taksista koji nema uvo i neka zenska. I secam se da je u nekoj kuci bio pun zid satova. Valjda je film triler, davno sam ga gledo.

http://www.imdb.com/title/tt0221218/

Hehe, znala sam dva od tri, samo me je neko preduhitrio za drugi film :D Anyway, tvoj prvi film je Stranded (2006):

http://www.imdb.com/title/tt0790756/

Radnja filma... momak u porodici saznaje da mu njegovi roditelji (bogata familija) nisu pravi vec je kod nalazi dokumente u nekoj kancelariji da je kao mali 2-godisnjak bio ukraden iz dvorista dok je sedeo sa svojim bratom...On bezi u totrazi za pravim roditeljima i nalazi ih i sprijatelji se sa njima i njegovim pravim bratom on im ne govori ko je...oni ga prihvataju u kucu.sasvim skromnija porodoca od one gde je ziveo.Samo majka nekako sumnja da je to njihov sin koji je otet...Na kraju on ostavlja pimo,predstavlja se ko je ali ipak se vraca ljudima kod kojih je odrastao jer su i oni dobri i nisu znali da je on ukraden vec su mislili da su ga usvijili..tako nesto..Hvala unapred.Film je Americki a glumce zaista ne znam...A

Da li se neko seca naslova serije koja se pre par godina emitovala na rts-u.
Naime,tu su kao neki agenti neke americke sluzbe,njih troje,jedan od njih je bivsi policajac,a ovo dvoje su neki kriminalci bivsi iz neke kineske bande,i sada rade za tu sluzbu.Kod nas je prevedena ako se dobro secam kao nepobedivi,ali ne mogu da pronadjem nikakvu seriju sa takvim naslovom.:sad2:

Serija je snimljena nakon filma (bar mislim :D ). Nije genijalno, ali mi se stvarno svideli i film i serija. ;)

film http://www.imdb.com/title/tt0116712/

serija http://www.imdb.com/title/tt0118359/ :D

Back