Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pre par godina sam taj film gledala na b92.Otprilike se secam radnje. Muzi zena su se preselili u zgradu tacnije hotel, gde nema jednog broja sobe a ni sprat sa tim br., valjda br.6 , ne secam se. Muz radi u bolnici i ima cesto dezurstva, a zena je uglavnom u sobi. posle odredjenog vremena ona primecuje da se desavaju cudne stvari u tom hotelu i pocinje da istrazuje, shvata da u njemu nema tog broja., Zapravo ima ali je sakriven ceo sprat. Izmedju zidova tog hotela postoje hodnici kroz koje se krece nakaza koja posmatra stanare , otima ih i oni misteriozno nestaju. Ova zena to sve otkriva i a takodje otkriva da je hotel sagradio neki arhitekta koji je bio satanista i namerno je izostavio taj sprat, tj. sakrio ga je.Ako neko zna kako se zove film neka mi kaze. Hvala unapred.

molim vas, ako neko zna ime ovog filma neka mi kaze...:-)

Treba mi pomoc hitno oko jednog filma...Secam se nekih dogadjaja nadam se da ce vam to biti od pomoci..U filmu jedan decak nalazi pecinu u kojoj se nalazi otisak sake stavlja saku i vraca se u proslost,tamo srece neko indijansko pleme ako se dobro secam...Tu ih je slikao itd...a onda su se ti likovi iz proslosti zajedno vratili s njim u njegovo vreme...Film je sniman ako se nevaram 90´-ih. Hvalaa puno ako neko moze da mi pomogne !!! :)

nisam gledo film od pocetka ili radnja tako pocinje
budi se u neku staru fabriku i na pocetku ne cuje nista
i ne seca se niceg i tu su jos par njih isto se nicega ne secaju
i tu je neki strazar vezan i ima jos neki poubijani
strazari i sad nikako da se sete sta se desilo
i niko nikom ne veruje i mislim da se onda pojavljuju neki sa strane
i oce da udju u fabriku da ih poubijaju a ta fabrika je u nekoj pustinji
i imaju samo jedan pistolj ... a ima par poznatih glumca samo im neznam imena

U pitanju je stariji horor film, koji je meni bio vise smesan nego strasan....:)
Preko satelitske antene iz TV-a izlazi gadno cudoviste koje ubija ljude. Tu je i neka seksi voditeljka koja pusta horore a na kraju vljda i zavrsi sa tim cudovistem. Bio je nedavno na b92.

Tenks! :)

Evo, nasla sam:

TERORVIZIJA
Da bi obradovao svoju porodicu Stenli Paterman instalira najsavemeniju satelitsku antenu u svoje dvoriste ali mu ona, osim na stotine kanala, donosi i mnoge nevolje. Naime, ispostavlja se da antena privlaci velika, debela i prljava cudovista iz svemira koja se naseljavaju u njegovoj garazi.

http://www.imdb.com/title/tt0092074/

ja sam davno gledala jedan film i nikako ne mogu da ga nadjem, pa vas molim da

pomognete ako mozete ... hvala unapred :)
radi se o malo daljoj proslsti (valjda) kada se za crnce nije bas brinulo, i mala crnkinja je silovana od strane nekog belca (valjda) , i otac, posto je skontao da se niko nece dovoljno zalagati za taj slucaj, resi da ubije tog coveka . kasnije biva uhapsen, ali na kraju filma ipak odbace optuznice i proglasavaju ga nevinim ...

to je to, film je jako dobar, ali ga je nemoguce pronaci ... :(

radi se o malo daljoj proslsti (valjda) kada se za crnce nije bas brinulo, i mala crnkinja je silovana od strane nekog belca (valjda) , i otac, posto je skontao da se niko nece dovoljno zalagati za taj slucaj, resi da ubije tog coveka . kasnije biva uhapsen, ali na kraju filma ipak odbace optuznice i proglasavaju ga nevinim ...

http://www.imdb.com/title/tt0117913/

Aloo ljudi,ja sam novi ovdje i potrebna mi je pomoc........ :) film se dogadjao na jednoj piramidi u sred dzungle gdje je skupina drustva odlucila da kampuje ,medjutim kasnije se saznaje da je to neka prokleta piramida gdje su neke biljke pokretne i kao da su zive...... oni pokusavaju da pobjegnu,ali mjestani im ne dozvoljavaju...... mslm da je dovoljno za nekog ko je gledao film i sjeca se imena ;)) ....... hvala unaprijed :)

Aloo ljudi,ja sam novi ovdje i potrebna mi je pomoc........ :) film se dogadjao na jednoj piramidi u sred dzungle gdje je skupina drustva odlucila da kampuje ,medjutim kasnije se saznaje da je to neka prokleta piramida gdje su neke biljke pokretne i kao da su zive...... oni pokusavaju da pobjegnu,ali mjestani im ne dozvoljavaju...... mslm da je dovoljno za nekog ko je gledao film i sjeca se imena ;)) ....... hvala unaprijed :)

http://www.imdb.com/title/tt0963794/

Ispostavilo se da sam ovaj film vec namenila za gledanje, pa kad sam ga pronasla sve mi nekako bilo poznato xD hahaha... mislila sam da ludim xD

Poslednja izmena:
Gledala sam davno film i naravno ne znam kako se zove a ni koji su glumci(mislila sam da igra Entoni Hopkins i Tejtum O'Nil ali posto nisam uspela nista da pronadjem na www.imdb.com eto ne znam ni ko su glumci.) Film je americki i radnja je otprilike sledeca: On je stariji, slikar, zivi na periferiji grada i slika. Ona je vrlo mlada, srednjoskolka, srecu se u jednom restoranu i upoznaju. ona se zanima za umetnost i odlazi kod njega u atelje, odlazi svaki dan biciklom , zaljubljuju se ali to je neki platonski odnos, koji postaje sve jaci i to tako traje dok njena drugarica ne sazna gde ona odlazi svaki dan. Ubrzo i roditelji saznaju za cerkinu veliku ljubav i zatvaraju je u kucu, ali to je vec kasno, ona je zaljubljena ne moze bez njega, pada u tesku depresiju i pokusa da se ubije.Cak i slikar dolazi na vrata njihove kuce ne bi li razgovarao sa roditeljima... Na kraju slikar izlaze u Parizu, devojka odlazi u Pariz upoznaje vlasnicu galerije i shvati da su ona i slikar od ranije u vezi. Sam kraju je nekako nedorecen da li slikar zeli devojku da "spase" devojku od sebe ili stvarno voli tu zenu. Ako je nekom poznat ovaj film kao i glumci molim za pomoc.

Да ли је то филм у коме судија црнац на крају изговара реченицу: "Пристојност, то је оно чему нас је учила наша бака"?

Ok, zamolila me drugarica za pomoc, gledala je taj film pre 9 godina, nema skoro nikakve informacije o njemu, pa ako neko ovde zna o kom filmu je rec, pliz help. Dakle, ovo je storyline:

devojka bezi od kuce jer joj majka izlazi sa kim stigne. Roditelji su joj razvedeni. na ulici srece jednog decka kome se svidela, odlazi na svirku, tamo je napadaju neke sliledzije ali on je odbrani. posle ide svuda sa njim i zivi kod njega u potkrovlju napustene zgrade, kasnije ostaje trudna, on se navlaci na heroin..itd itd...na kraju ga ona spasava i odlaze vozom na selo...
ime filma u sebi sadrzi njeno i njegovo ime.

Bilo je pokusaja unosa kljucnih reci u IMDB i google, ali nije dalo rezultata, pa ako se neko seti naziva filma ili bar nekih podataka pomocu kojih se moze napraviti plodna pretraga, molim za pomoc. Hvala unapred :)

Ok, zamolila me drugarica za pomoc, gledala je taj film pre 9 godina, nema skoro nikakve informacije o njemu, pa ako neko ovde zna o kom filmu je rec, pliz help. Dakle, ovo je storyline:

devojka bezi od kuce jer joj majka izlazi sa kim stigne. Roditelji su joj razvedeni. na ulici srece jednog decka kome se svidela, odlazi na svirku, tamo je napadaju neke sliledzije ali on je odbrani. posle ide svuda sa njim i zivi kod njega u potkrovlju napustene zgrade, kasnije ostaje trudna, on se navlaci na heroin..itd itd...na kraju ga ona spasava i odlaze vozom na selo...
ime filma u sebi sadrzi njeno i njegovo ime.

Bilo je pokusaja unosa kljucnih reci u IMDB i google, ali nije dalo rezultata, pa ako se neko seti naziva filma ili bar nekih podataka pomocu kojih se moze napraviti plodna pretraga, molim za pomoc. Hvala unapred :)

Ovo je nemacki filma ali nije We Children from Bahnhof Zoo koji je slicne tamatike,vec je ime filma devojkino i momkovo ime,pokusavam da se setima ali slabo,negde mi u malom mozgu zakljucano
EDIT:NASAO
http://www.imdb.com/title/tt0280641/

Evo, nasla sam:

TERORVIZIJA
Da bi obradovao svoju porodicu Stenli Paterman instalira najsavemeniju satelitsku antenu u svoje dvoriste ali mu ona, osim na stotine kanala, donosi i mnoge nevolje. Naime, ispostavlja se da antena privlaci velika, debela i prljava cudovista iz svemira koja se naseljavaju u njegovoj garazi.

http://www.imdb.com/title/tt0092074/

Ha! Ne verujem!!!:) Hvala puno!

Da li se neko seca naslova serije koja se pre par godina emitovala na rts-u.
Naime,tu su kao neki agenti neke americke sluzbe,njih troje,jedan od njih je bivsi policajac,a ovo dvoje su neki kriminalci bivsi iz neke kineske bande,i sada rade za tu sluzbu.Kod nas je prevedena ako se dobro secam kao nepobedivi,ali ne mogu da pronadjem nikakvu seriju sa takvim naslovom.:sad2:

Film se radi po istinitom dogadjaju,gledao sam ga mozda pre 5.godina,a i film je snimljen oko 2002.godine (nisam bas siguran da li je tacna godina)...Kao jednog ucenika(taj ucenik je bio crnac) je primetio jedan nastavnik (on je bio belac) kako na casu samo crta nekakve kao stripove i nista ne pise na casu,a brat od tog malog je svaki dan maltretirao kevu,tukao ju je i tako to,i to je primetio jednom njegov nastavnik slucajno kad je otisao u njihovu kucu i od tada nastavnik je odveo klinca kod njega u stan da zivi sa njim zajedno,i na kraju kad su se delile diplome(a diplome su se delile u crkvi,ja mislim) dosao je njegov stariji brat i hteo je da ubije sa pistoljem nekoga(ja mislim tog nastavnika) i stariji brat je pobego iz crkve,a mladji brat je potrcao za njime i na kraju pajkani su greskom ubili tog mladjeg brata sto je jos isao u skolu!!!molim ko zna nek mi odgovori...HVALA UNAPRED...

Back