Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Americki film, covek voli satove. Zelja mu je bila da zivi u proslom veku. Jednog dana vracajuci se sa posla prividja mu se covek koji mu govori da je sledeca njegova stanica. Kad je izasao nasao se u proslosti. Nazad se vraca kada udje u voz u tom vremenu. Shvata da tamo moze da se vrati pomocu starog sata koji ima. Tamo otvara sa jednom zenom, u koju ce se zaljubiti i na kraju ostati sa njom, prvu stampariju i za nju crta prve karikature. Gledala sam ga davno na art-u. Da li neko mozda zna naziv ovog filma? Hvala

Coveku, koji odlazi u nepoznat deo grada, desava se niz bizarnih dogadjaja

secam se samo par detalja

bio je kod neke devojke , odbio je sex sa njom misleci da ima gadnu opekotinu na butini
ona se obesi, a on vidi da je ono za sta je mislio da je opekotina u stvari tetovaza

bio je u nekoj diskoteci gde mu naprave chiroki friz

mestani ga jure

neko ga zagipsira da bi ga navodno sakrio od rulje, a zapravo skuplja gipsane figure ljudi

lopovi upadaju kod tog coveka, tovare u kamion njegove svari, medju kojima je i zagipsirani glavni junak
koji ispada iz kamiona , razbije se i oslobodi...

tako
ako je neko slucajno gledao nesto slicno ovome , neka mi kaze o kom filmu je rec

Coveku, koji odlazi u nepoznat deo grada, desava se niz bizarnih dogadjaja

secam se samo par detalja

bio je kod neke devojke , odbio je sex sa njom misleci da ima gadnu opekotinu na butini
ona se obesi, a on vidi da je ono za sta je mislio da je opekotina u stvari tetovaza

bio je u nekoj diskoteci gde mu naprave chiroki friz

mestani ga jure

neko ga zagipsira da bi ga navodno sakrio od rulje, a zapravo skuplja gipsane figure ljudi

lopovi upadaju kod tog coveka, tovare u kamion njegove svari, medju kojima je i zagipsirani glavni junak
koji ispada iz kamiona , razbije se i oslobodi...

tako
ako je neko slucajno gledao nesto slicno ovome , neka mi kaze o kom filmu je rec

Da nije After Hours (1985) ?

Ovako, ovo mi je prvi post na forumu, pocetnik sam, ne znam sta vam je pretraga i te gluposti, te vas molim za brz odgovor.
i valjda je ovo taj topic.
Film sam gledao davno, a radi se o nekoj grupi mladica koji hoce da idu na koncert KISS-a , poznate rock grupe. Ali im roditelji ne daju, a jednog su pokupili da l' bese iz katolicke skole... To je ono cega se secam, bio bih zahvalan ako neko prepozna..
i ako moze neka preporuka filma tog tipa.. osamdesete, rock n roll itd..

pozdrav!

da nije ovaj...

http://www.imdb.com/title/tt0165710/

Izvinite da li neko zna koji je ovo film mislim da ga nisu dobro preveli (SACUVATI NEVINOST) ne mogu nigde da ga nadjem... Radi se o nekoj devojcici koja se moli u nekoj staroj crkvi ali uvek zaspi. Njen decko je morao da ode iz zemlje pa su se preko noci zakleli na vecnu ljubav i rekao joj da ce doci na njem 18. rodjendan i da ce je ozeniti samo da se ne zaljubi u nekog drugog. On Dolazi pre njenog 18. rodjendana i ne kaze joj da je on to da bi proverio da ga ne vara.... To je neka drama Samo sto je nisu dobro preveli gledao sam je oko 2002. godine i ne mogu nigde da ga nadjem Pomoc Molim

Da li neko zna film poznatiji kao Sacuvati Nevinost mora da ga nisu dobro preveli. Radi se o nekoj maloj devojcici koja se svakog dana moli u nekoj crkvi i uvek posle molitve zaspi. Njen Decko se Verio sa njom i rekao joj da ce je ozeniti kad ona napuni 18. rodjendan on dolazi pre njenog 18. rodjendana da zna da ga ne vara molim pomoc

interesuje me da li neko zna ime jednog filma. ja sam ga nekad davno gledao na TV, radnja filma je nešto u vezi suđenja nekoj svinji (bukvalno su doveli svinju u sudnicu), film se i zove nešto kao I svinje imaju pravo na pravdu, nešto tog tipa. ja sam guglo al nisam ništa našao.
ako neko zna bio bih mu zahvalan kad bi mi rekao kako se zove taj film. hvala unaprijed.

Molim vas, ako iko zna, jako nam je vazno.
Serija je u pitanju... kao nekakav horor. U pitanju je bolnica koja je izgradjena na temeljima izgorele bolnice ili ludnice... tako nesto.
Cini mi se da se nalazi na nekom brdu, nisam sigurna za ovaj podatak.
U drugom delu imena ima hospital.
I to je sve cega se secam.

da nije Kingdom Hospital?
http://www.imdb.com/title/tt0324864/

interesuje me da li neko zna ime jednog filma. ja sam ga nekad davno gledao na TV, radnja filma je nešto u vezi suđenja nekoj svinji (bukvalno su doveli svinju u sudnicu), film se i zove nešto kao I svinje imaju pravo na pravdu, nešto tog tipa. ja sam guglo al nisam ništa našao.
ako neko zna bio bih mu zahvalan kad bi mi rekao kako se zove taj film. hvala unaprijed.

Mozda The Hour of the Pig ???
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hour_of_the_Pig
Courtois takes on a case defending a pig that is accused of killing a young Jewish boy. The pig, however, belongs to a band of Moors passing through town....

Gledao sam film na TVu i nikako da ga nađem...
Neka ludača je kidnapovala trudnu ženu i opsednuta je "svojim" detetom u toj trudnici. Drži je u nekoj udaljenoj kući u nekom selu. Tu je valjda i muž od te ludače kojeg ona ubija kasnije. Trudnica uspeva nekako preko kuhinje da pobegne i tako pozove svog dečka/muža, i posle toga se onesvesti kraj puta i završi u bolnici. Međutim, ova ludača je opet otima i iz bolnice je vraća kući. Verenik(ili šta već) dolazi u tu kuću međutim dobija bejzbolkom, i on završi zajedno sa ovom. Na kraju hepi end...

Fala unapred :)

Gledao sam film na TVu i nikako da ga nađem...
Neka ludača je kidnapovala trudnu ženu i opsednuta je "svojim" detetom u toj trudnici. Drži je u nekoj udaljenoj kući u nekom selu. Tu je valjda i muž od te ludače kojeg ona ubija kasnije. Trudnica uspeva nekako preko kuhinje da pobegne i tako pozove svog dečka/muža, i posle toga se onesvesti kraj puta i završi u bolnici. Međutim, ova ludača je opet otima i iz bolnice je vraća kući. Verenik(ili šta već) dolazi u tu kuću međutim dobija bejzbolkom, i on završi zajedno sa ovom. Na kraju hepi end...

Fala unapred :)

Podseća na
"Cord" ("Hide and Seek")
http://www.imdb.com/title/tt0191915/
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1219297561/

Back