Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

f90fc0b5-fa85-482b-8534-c5dc4883fcd5.jpg

E ovaj film....parodija....
na fazon Leslie Nielsonovih filmova:)

Kraj drugog svetskog rata. Amerikanci svode krajnje pripreme pred bacanje atomskih bombi kako bi slomili otpor Japanaca i primorali ih na predaju. Film prati podjednako obe strane u ratu (Ameriku i Japan). Kompletan tok dogadjaja od Nemacke kapitulacije pa do Japanske kapitulacije. Ima tu scena harikirija na kraju. Film je uradjen kao da izgleda sto starije i uverljivije. Cini mi se da se prikazivao na RTS-u pre nekoliko godina u 2 dela.

Pogledaj da nije mozda " Come see the paradise"iz 1990 god. Pozdrav

Hvala na pokušaju ali nije taj. Posle dosta googlanja uspeo sam da ga pronađem. U pitanju je Hiroshima (1995) http://www.imdb.com/title/tt0113309/

Film počinje sa scenom piknika na izletu: srećna, nasmejana petočlana američka porodica iz srednjeg sloja obeduje u prirodi. Deca skakuću po travi, supružnici se grle i zadovoljno smeškaju, ptice cvrkuću, sunce sija... Odjednom, u kadar uleće horda obesnih, zlih gangstera, mitraljirajući ceo proplanak. Pršte posude sa hranom, lete ćebad i jastučići, vazduh para cika i štektanje mašinki... Prvi pada otac, za njim u bolnom grču, uz dopola neizrečenu misao, brižna majka, potom zlikovci kose najstarijeg dečaka, pa devojčicu i u velikoj žurbi, uz škripanje guma, žurno napuštaju mesto zločina, pucajući na sve strane. Naravno, u pometnji zaboravljaju na najmlađeg sina koji se sakrio pod stolom... Mali će preživeti, odrasti u domu za siročad, postati policajac i potom osvetiti svoju porodicu.

Zna li neko naziv filma?

Nisam gledao film, ali mi drug rekao za njega. A ni on nezna kako se zove. Predsednik amerike pozvao 5,6 ljudi sa najvecim IQ u neku prostoriju. I postavlja im neka pitanja u vezi neke atomske bombe postavljene u blizini. A ti ljudi su dostavljac pice,medicinska sestra,bejzbol igrac.... Uglavnom , tako nesto se desava. Nedavno je bio na pink family, pa mi treba naziv filma.

Pre nekih godinu dana na tv sam gledala jedan film ali tek negde od sredine tako da ne znam kako se zove...Radi se o putovanju dvojice prijatelja.Dolaze u jednu zemlju u kojoj jedan od njih upoznaje devojku islamske veroispovesti koja ih kasnije navodi da udju u jedan lavirint u kome bivaju zarobljeni i odvedeni u posebne prostoije gde im vade organe i ostavljaju ih ...film malo podseca na Turistas.Da li neko zna mozda koji je film u pitanju?

Pre nekih godinu dana na tv sam gledala jedan film ali tek negde od sredine tako da ne znam kako se zove...Radi se o putovanju dvojice prijatelja.Dolaze u jednu zemlju u kojoj jedan od njih upoznaje devojku islamske veroispovesti koja ih kasnije navodi da udju u jedan lavirint u kome bivaju zarobljeni i odvedeni u posebne prostoije gde im vade organe i ostavljaju ih ...film malo podseca na Turistas.Da li neko zna mozda koji je film u pitanju?

The Passage(2007)

Ljudi treba mi jedan naslov filma. Radi se o nekoj poruci koju su vanzemaljci poslali na zemlju. Ako se ne varam to je bio prvi snimak ikada poslat u svemir i to je onaj Hitlerov govor. E taj snimak vanzemaljci vracaju na zemlju i salju neko upustvo kako da se napravi neka masina pitaj Boga cemu sluzi, u obliku nekih prstenova...ako neko zna kako se zove film neka samo napise naslov...hvala

Back