Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pomoc!
Delic iz DOMACEG filma je-
Lazar Ristovski je za stolom, vecera, zena kuka treba da se sakriju od bombardovanja... A slon mu odnosi cipele sa prozora..
Treba mi naziv filma, i ako neko moze da zna tacan lonk te scene!
Hvala!

...sta znaci ova rec, prvi put cujem... neka lokacija ili mozda frejm na filmskoj traci... ili je samo bulaznjenje...

Dzizs... sta nece sve da izmisle klinci -

lonk

Typographical error that means 'Link'
It is done on purpose usually now, and was invented by codeblue on the PSU.
House for a hunfred bucks!
lonk

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=lonk

znači lol

Ljudi treba mi jedan naslov filma. Radi se o nekoj poruci koju su vanzemaljci poslali na zemlju. Ako se ne varam to je bio prvi snimak ikada poslat u svemir i to je onaj Hitlerov govor. E taj snimak vanzemaljci vracaju na zemlju i salju neko upustvo kako da se napravi neka masina pitaj Boga cemu sluzi, u obliku nekih prstenova...ako neko zna kako se zove film neka samo napise naslov...hvala

Contact

http://www.imdb.com/title/tt0118884/

Gledao sam jedan film kao on je mladi profesor i dolazi u jednu skolu da predaje muzicko ali tu se srece sa jednom grupom pankera koji mu pale kola prave probleme pa na kraju mu siluju trudnu zenu i kidnapuju je te on pobesni napusti svoj koncert i jurih po skoli da ih ubije i na kraju tog glavnog vesa i on pada direktno iznad ovih koji sviraju i tu zavrsava.ako neko zna nek javi

Gledao sam jedan film kao on je mladi profesor i dolazi u jednu skolu da predaje muzicko ali tu se srece sa jednom grupom pankera koji mu pale kola prave probleme pa na kraju mu siluju trudnu zenu i kidnapuju je te on pobesni napusti svoj koncert i jurih po skoli da ih ubije i na kraju tog glavnog vesa i on pada direktno iznad ovih koji sviraju i tu zavrsava.ako neko zna nek javi
Generacija 1984
http://www.imdb.com/title/tt0083739/

Ljudi MOLIM VAS pomazite,pisem vec po ne znam ni ja koji put zbog ovog filma...film se radi po istinitom dogadjaju,gledao sam ga mozda pre 5.godina,a i film je snimljen oko 2002.godine (nisam bas siguran da li je tacna godina)...Kao jednog ucenika(taj ucenik je bio crnac) je primetio jedan nastavnik kako nista ne pise na casu,jel samo crta kao nekakve stripove,a ustvari taj mali je znao lepo da crta,a brat od tog malog je svaki dan maltretirao kevu,tukao ju je i tako to,i to je primetio jednom njegov nastavnik,slucajno kad je otisao u njihovu kucu i od tada nastavnik je odveo klinca kod njega u stan da zivi sa njim zajedno,i na kraju kad su se delile diplome(a diplome su se delile u crkvi,ja mislim) dosao je njegov brat i hteo je da ubije nekoga(ja mislim toga nastavnika) i on je pobego iz crkve,a njegov mladji brat je potrcao za njime i na kraju pajkani su greskom ubili tog mladjeg brata koji je znao lepo da crta!!!!molim ko zna nek mi odgovori...HVALA UNAPRED...:))

Ajd ovo m je na pameti... Dosta bajat film, gledao sam ga kao klinac. Lika udari struja iz neke lampe u kritičnom trenutku kad naučnici na nekom projektu naprave svinjariju i uvedu zemlju u cirkularni tok vremena. On skonta da se jedan te isti dan ponavlja non stop... I to kakav dan... Dobija otkaz na poslu, neku žensku mu kola zgaze na oči i tako dalje. Siguran sam da je naziv filma bilo neko vreme tipa 16:54, ali ne znam tačno kako se zove.

Ajd ovo m je na pameti... Dosta bajat film, gledao sam ga kao klinac. Lika udari struja iz neke lampe u kritičnom trenutku kad naučnici na nekom projektu naprave svinjariju i uvedu zemlju u cirkularni tok vremena. On skonta da se jedan te isti dan ponavlja non stop... I to kakav dan... Dobija otkaz na poslu, neku žensku mu kola zgaze na oči i tako dalje. Siguran sam da je naziv filma bilo neko vreme tipa 16:54, ali ne znam tačno kako se zove.

jel glumi Tom Hanks..?:think:

Posle smrti majke dva brata ostaju da zive sa ocem verskim fanatikom koji je "skrenuo" i pocinje da ubija ljude pod izgovorom da mu to bog govori i da su to djavoli u ljudskom obliku, da je on spasilac a ne ubica.Mladji sin je uz oca dok stariji pokusava da pobegne ali i da privoli mladjeg brata da krene sa njim. U secanju mi je karakteristicna scena u kojoj braca kopaju ogromnu rupu...
Ako se ne varam u celom filmu je naracija starijeg brata,tj. njegova prica policiji sta se sve desavalo.
Ima li neko ideju koji je naziv filma?

Posle smrti majke dva brata ostaju da zive sa ocem verskim fanatikom koji je "skrenuo" i pocinje da ubija ljude pod izgovorom da mu to bog govori i da su to djavoli u ljudskom obliku, da je on spasilac a ne ubica.Mladji sin je uz oca dok stariji pokusava da pobegne ali i da privoli mladjeg brata da krene sa njim. U secanju mi je karakteristicna scena u kojoj braca kopaju ogromnu rupu...
Ako se ne varam u celom filmu je naracija starijeg brata,tj. njegova prica policiji sta se sve desavalo.
Ima li neko ideju koji je naziv filma?

http://www.imdb.com/title/tt0264616/

Trojica ili cetvorica ortaka ( nerazdvojni su ), zezaju se i bleje po ulicama, i onda im padne na pamet da uzmu kolica iz supermarketa i da ih sevnu niz stepenice, nisu videli coveka koji je odjednom naleteo i kolica udaraju u njega ( mislim da je covek umro ). Idu u maloletnicki dom i tamo nabasaju na vaspitaca koji ih neprestano maltretira... Posle par godina sede dva lika u kaficu ( to su jedni od tih sto su bili u popravnom domu ) i vide da seda pored njih taj vaspitac, prilaze i ubijaju ga, idu u zatvor, i na sudjenju ih oslobodi treci ortak koji ih je branio. Jako dobar film, nije nov to znam...

Trojica ili cetvorica ortaka ( nerazdvojni su ), zezaju se i bleje po ulicama, i onda im padne na pamet da uzmu kolica iz supermarketa i da ih sevnu niz stepenice, nisu videli coveka koji je odjednom naleteo i kolica udaraju u njega ( mislim da je covek umro ). Idu u maloletnicki dom i tamo nabasaju na vaspitaca koji ih neprestano maltretira... Posle par godina sede dva lika u kaficu ( to su jedni od tih sto su bili u popravnom domu ) i vide da seda pored njih taj vaspitac, prilaze i ubijaju ga, idu u zatvor, i na sudjenju ih oslobodi treci ortak koji ih je branio. Jako dobar film, nije nov to znam...

Sleppers

radnja je smestena u neki veliki grad gde jedan decko zavrsava na ulici kao beskucnik,u prici se pojavljuje stariji beskucnik crnac koji mu pomaze i uci ga o zivotu na ulici...
peru kola,i tako zaradjuju...izmedju ostalog prihvatilista problemi tezak zivot na ulici i slicno.
gotovo sam siguran da glumi morgan friman,ali nisam uspeo da pronadjem ime filma.
i secam se recenice kad crnja kaze dok pere kola nekome : "ovo je vas svet,mi samo zivimo u njemu"
eto ako neko zna nek pomogne :)

Back