DorotiDoxy
Poznat
- Poruka
- 7.458
WIDOWS(2018)-6/10
Film je previse dosadan,očekivala sam da ce biti neke akcije i da ce ga malo zakomplikovati.Pred kraj filma jedna acija i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам коментарисао да је мени овај искренији и огољенији од Паразита којег су некако модификовали и ушминкали да освоји Оскара.Takođe ga odgledala nedavno. Meni je legao baš- Evo trejler za. Ukoliko ga nisi gledala... Meni ludo dobar film
Brt radi se o filmu gde Deda Mraz postojiOdgledao i nisam oduševljen. Lik ga probode po sred pluća, puca mu u glavu i on živ. Ma daj.
Tako je. Ali bar nešto mora biti realno brate. Lik pobije vojsku, a ne može deda mraza. Da je umro bilo bi super.Brt radi se o filmu gde Deda Mraz postoji![]()
Ja ipak volim kad zadrži smisao za humor tokom rokanja, a kada mu ubiju porodicu retko toga imaHoćemo bre starog Mela, onog kome ubiju porodicu pa ih on posle sve izroka, a ne neku izvitoperenu verziju Deda Mraza.
Ja ipak volim kad zadrži smisao za humor tokom rokanja, a kada mu ubiju porodicu retko toga ima
to onaj kad oblači hulahopke?Ma najbolje je kad čuje šta žene misle.![]()
Da dato onaj kad oblači hulahopke?
Čekaj first things first:Inače, Mel režira rimejk ''Divlje horde'', što jedva čekam da vidim.
What's Eating Gilbert Grape,Donnie Brasco da gledate ljudi moji. Ja sam fasciniran. Nikada ranije nisam gledao filmove gde je Johnny Depp mlad. Imate li neku preporuku njegovih filmova da pogledam?
Ja sam, ja sam. Pogledaću film koji si rekao ili rekla, nemam pojmajbt Grindewalde ti si, ja se pitam dal se neko dovukao sa kulinarstva na film![]()
Dead Man?Ja sam, ja sam. Pogledaću film koji si rekao ili rekla, nemam pojma
Imaš još neku preporuku?
Ja sam, ja sam. Pogledaću film koji si rekao ili rekla, nemam pojma
Imaš još neku preporuku?