- Poruka
- 31.050
Evo vam index,kolega.Pa od 1 do 5 je sh*t, 6 je dovoljan, 7 ok, 8 je super, 9 i 10 je extra special i unique.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo vam index,kolega.Pa od 1 do 5 je sh*t, 6 je dovoljan, 7 ok, 8 je super, 9 i 10 je extra special i unique.![]()
zasto shit zasluzuje 5 jebenih stepena gradacije?Pa od 1 do 5 je sh*t, 6 je dovoljan, 7 ok, 8 je super, 9 i 10 je extra special i unique.![]()
Pa ima raznih vrsta šita, mi se uglavom ne udubljujemo u to zašto je neki film loš ako je jako loš, ali i tu ima nijansi...zasto shit zasluzuje 5 jebenih stepena gradacije?![]()
ok al 5 nijansi za njesra, a samo jedna ili dve za prosek ili kvalitet, ne znam meni malo previse...Pa ima raznih vrsta šita, mi se uglavom ne udubljujemo u to zašto je neki film loš ako je jako loš, ali i tu ima nijansi...
ok al 5 nijansi za njesra, a samo jedna ili dve za prosek ili kvalitet, ne znam meni malo previse...
ok al 5 nijansi za njesra, a samo jedna ili dve za prosek ili kvalitet, ne znam meni malo previse...
razume se, pokusah samo da proguram reformuNa kraju krajeva ljudi ovde ocenjuju i sa 1 do 5, niko tebi ne brani
razume se, pokusah samo da proguram reformu
ma zezam se bre SotirePa kakvu reformu kad i ovako svako moze po izboru da ocenjuje... Ko hoce 1 do 5 moze, ko hoce 1 do 10 isto moze, i tako je najbolje, svako kako njemu odgovara, zasto bi uvodili zabrane i kalupili ljude
Frances McDormand je sjajna glumica, moguće da omanula nešto u fargu, morala bih opet da gledam, ali ne sećam se da sam ikada imala takav utisak za njenu glumu
Ima sa njom sjajna mini serija Olive KitteridgeU Tri bilborda ispred Ebinga je bila kako treba, a ovde sve neka ekspresija sacuvaj Boze
Bila je super, nego u Fargu svi pricaju sa onim jezivim naglaskom (Minesota, valjda), a i poludebilni su (namerno)... Simpatična glumica, meni je najdraža u filmu Laurel Canyon, kad glumi muzičku producentkinjuFrances McDormand je sjajna glumica, moguće da omanula nešto u fargu, morala bih opet da gledam, ali ne sećam se da sam ikada imala takav utisak za njenu glumu
gledala par filmova Cholodenko, ali ovaj nisam (na spisak ide), tnx (:Bila je super, nego u Fargu svi pricaju sa onim jezivim naglaskom (Minesota, valjda), a i poludebilni su (namerno)... Simpatična glumica, meni je najdraža u filmu Laurel Canyon, kad glumi muzičku producentkinju
![]()
Ne znam zašto ali mene ona podseća na Viljema Defoa, zato mi je i simpatična verovatnoBila je super, nego u Fargu svi pricaju sa onim jezivim naglaskom (Minesota, valjda), a i poludebilni su (namerno)... Simpatična glumica, meni je najdraža u filmu Laurel Canyon, kad glumi muzičku producentkinju![]()