- Poruka
- 31.486
yify
kikass torrent
ima ih mnostvo
kikass torrent
ima ih mnostvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde si gledala?film za preporuku , nisam primetila kada su prosla dva sata
Knives Out
Imdb ocena 8/10
krimi drama i komedija
glumci: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Christopher Plummer i drugi
Radnja filma Nož u leđa u stilu Agate Kristi , pocinje tako sto je bogati romanopisac Harlan Thrombey koga igra Christopher Plummer , jutro nakon prosle svog 85.rodjendana sa svojom porodicom,pronadjen mrtav u radnoj sobi.Istragu vode lokalni detektivi u saradnji sa poznatim privatnim idetektivom Benoitom Blancom koga igra Daniel Craig a koji pocinju otkrivati porodicne tajne . Svaki član porodice je sumnjiv, čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.
Six Degrees of Separation
![]()
Vil Smit u ulozi harizmatičnog i elokventnog prevaranta koji se lažno predstavlja kao sin čuvenog glumca Sidnija Poatjea kako bi izvukao novac i druge pogodnosti od snobova iz američkog visokog društva. Ovo mu je možda najbolje odglumljena uloga koju sam do sad video. Ocena: 3/5
..sto pitasgde si gledala?

da znam da li ima dobar snimak na torentu ili online?..sto pitas![]()
Imada znam da li ima dobar snimak na torentu ili online?

pa odgovori detaljnije, jel ima online ili moram da skidam sa torenta
?
Zivot je lep (1985)
Mucan i dosadan film koji sam jedva odgledao do kraja. Pre svega mi smeta to silovanje gledaoca sa scenama od po 10 minuta koje realno staju u 30 sekundi.. Greota za tako dobre glumce u punoj snazi koji su se trosili u glupavom scenariu... Kao u Nemanjicima kad Nelevic doziva Svetog Djordja e tako i ovde bukvalno 26 puta ide refren Zivot je lep na pola filma, sto je nonsens jer svako moze da skonta poentu posle nekoliko ponavljanja, zaista nije bilo potrebe...
Ocena od mene 4/10. Ne moze vise od toga.