- Poruka
- 11.279
novi blokbasteri nekad bar mogu da budu toliko loši da su dobri tj zabavni, dok su naftalinska smeća samo loša
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš to mogu da kažem za nove filmove koji kao da su pravljeni za nekog sa četvrtinom mozga...debili
skoro svi stari filmovi su srannje

ipak mislim da je prevazidjen efekat koji je mlak u odnosu na sve sto danas izlazi,danasnje generacije se smore ukoliko u prvih 5 minuta nema 10 mrtvih![]()
Ja ga nisam gledala, jer me iskreno nije nikad privlacio.evo recimo meni je kultna apokalipsa davno bio smor i ne pamtim da li sam ga uopste odgledao do kraja,martin sheen mi je bio odbojan mozda zbog toga,ali nisam ga otpisao verujem da treba za neka ostvarenja zrelost za razumevanje
mani u svakom slucaju lezi da pogledam starije sranje po 20x nego da se kockam sa novim block busterom,samo kad procitam za nesto novo pozitivne komentare,a smorim se na pola dodje mi da ispljunem dislike![]()
![]()
Bolji od mračne kule, bar se dešava nekom tradicionalnijem okruženju...8/10
9/10

Ono kad ga teraju da njišta kao svinja!... i kad su ih silovali. Brrr. Ne bih ponovo gledala, nema šanse.
Isto toliko uznemirujući i danas! Mešavina horora, komedije i drame u savršenoj razmeri, nisam to video u mnogo filmova...Ideja totalno istripovana i realizacija jeziva...Glavna junakinja bi trebala da dobije Oskara za ulogu!Deliverance je odlican film, sto nije nista cudno jer sedamdesete rula.
Btw, kako je Hondurase daj neki film da gledam veceras.![]()

Upravo odgledao, hvala na preporuci, odlican film. Svi su bahati i nadrkani, ladno sam se pronasao u likovima.Da li si gledao Pelham 1 2 3, ne rimejk, nego inaj iz 1974? Pošto je to jedan od dobrih iz sedamdesetih koji sam nekim čudom propustila u detinjstvu, i gledala tek pre par godina... Njujork, štokavi metro, dobre face...