Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji Kingsman ? 1 ili 2. Šta je zbunjeno ? Prvi deo je preteran, dobra priča i akcija što i treba tako. Drugi deo je logičan nastavak ali slabiji od prvog filma ali može da prođe.

aktuelni kingsman, znaci 2

sam kazes slabiji. po meni niti je realan, niti je tenzija rasporedjena. ide se iz krajnosti u krajnost. od ludog hamburgera od kriminalca, i pasa robota, do manjkavosti u prici. ponekad cak deciji zapleti i raspleti

film je potpuno neozbiljan. zali boze para

- - - - - - - - - -

First time satire, second time farce.

Nije obična priča o mafijaškim čistkama i brutalnostima.

Režiser je pokušao da preko obračuna mafijaških grupa aludira na mere američke vlade da spasi svoju ekonomiju.

Za sve vreme radnje filma u pozadini pratimo TV i radio izveštaje o stanju ekonomije u USA i o merama oporavka monetarnog sistema.
Paralele su suptilno date, a film je solidan uz fantastičnu završnicu gde jedan od junaka definiše Ameriku u jednoj jedinoj rečenici.

http://www.imdb.com/title/tt5013056/ Dunkirk (2017) 5/10
nadam se da je nolan zaradio tolko para da makar 10 god nece morati da radi nista (pravi filmove) meni je gldanje ovakvih filmova kao igranje sa igrackama,deca vole da se igraju sa igrackama ali odrasli ne,bez obzira sto je igracka prelepo napravljena

Синоћ га скинуо и контам можда данас да гледам,сад си ме мало поколебао...

nadam se da je nolan zaradio tolko para da makar 10 god nece morati da radi nista (pravi filmove) meni je gldanje ovakvih filmova kao igranje sa igrackama,deca vole da se igraju sa igrackama ali odrasli ne,bez obzira sto je igracka prelepo napravljena

Istina, najprosecniji film ikada, jedan od Nolanovih losijih. Ne znam na koju foru je medju prvih 50 na IMDb, ali hajde.

Pogledajte prilog 467627

Први пут кад лик без душе уђе у кућу људи који су спасили бога грмљавине ко је осетљив нека не гледа.Гадно је хорор филм типа гадно.
Где му је брада,где дуга коса?Одличан је филм,ко год воли жанр уживаће али нека ситница недостаје.Није на нама да одређујемо шта али можда нешто јачи ефекти у неким деловима.Делује мало неозбиљно а код оваквих филмова то одузме мало дражи.

Poslednja izmena:
Screenshot_2017-12-09-23-08-57-1.png

Само за љубитеље жанра и приче овог типа ствар.Међу оним што волим ово је изузетак на најбољи могући начн.Апсолутно савршенство.Има и пар фантастичних реченица,веома значајних.Види се на крају филма,биће наставка :vatromet: .Пресрећна сам,једва чекам.Ако неко зна која песма/музика је задња нека ми напише у репутацији.

Poslednja izmena:
large_zHx5KaKaQdZZnEUgtjcIdNcB3ka.jpg

Meni je ovaj super :) Iako mi je u početku bio MNOGO drugačiji od starih bondova, kako je vreme prolazilo počeo sam da se navikavam i uživam! Ovo je totalno druga životinja od starih bondova ali ima život za sebe i zanimljiv:D Krejg odličan, povemeno liči na Putina, ne znam da li je to namera ali...!:eek::lol: Aloi bilo mi je i gotivno da konačno neko plav i svetao bude bond...Takođe je drugačiji i odnose prema ženama ''u duhu novog doba''...One su svakako prelepe i sexy i Monika i Lea...Od muških su odlični Valc, Fajns, Višou, Bautista...Ima super scena tuče i jurnjave...Uživao sam...10/10

Синоћ га скинуо и контам можда данас да гледам,сад си ме мало поколебао...

Филм је визуелно одлично направљен али ту завршава његова вредност,слажем се да је само за једнократну конзумацију без неке веће мудролије,чак се није ни потрудио да је буде...:think:
Dunkirk 2017 (2/5)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back