Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mother_xlg_trans_NvBQzQNjv4BqyoS_LKYdJwLiu6zDiKC-ksm_DCS0WIiP51zI9beXXfI.jpg

Zaista ne razumem pompu oko ovog filma. Odgledah ga sinoc i mnogo sam se razocarala, mada sam imala utisak da cu jer sam svuda vidjala naslove ala "Mother ending explained" i pretpostavljala sam da ce biti neka konfuzija. Naravno i sama sam morala da potrazim objasnjenje kad se zavrsio i dopala sam mi se sama ideja, s tim sto je katastrofalno sprovedena. Samo zbog glume Jennifer Lawrence i dobre ideje dajem 3/10, inace bi bila 0.

Columbus_Circle_FilmPoster.jpeg

Dobro urađen film, iako moderan, pregršt dobrih glumaca, dobra priča...9/10

- - - - - - - - - -

Danas je veoma tesko naci dobar film."Neki to vole vruce" je stara komedija a bolja od vecine novih recimo.Dobar deo filmova promovise to da svi treba da budu kao klonirani.Ubijanje kreativnlsti,duha,energije.Previse je propagande.
Neki to vole vruce ima radnju,humor,glumce.Jednostavno,bez idiotskih "sala" i gluposti koje se danas nazivaju "humorom".
I teži se nekom '' tehničkom savršensvu'' u snimanju scena što se ne postiže već se samo gubi opuštenost i prirodnost koja je nekada postojala...

MV5BMjQ1MzcxNjg4N15BMl5BanBnXkFtZTgwNzgwMjY4MzI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Upravo odgledao u bioskopu. 4dx proekcija 3d. Sjajna pedstava što se tiče specijalnih efekata, još se stolica drma, kreće se kao kamera...itd. Za efekte čista desetka. Dok za priču čista nula. Pokret otpora je prerastao u lezbo feminističku kliku, samo je falilo da ubace žene u crnom i Sonju Biserko, mada je vrlo slično. Živeo Kusturica živeo Undergraund, dosta sam više gledao ovo smeće od filmova.

The Gift (3+/5)
http://www.imdb.com/title/tt4178092/?ref_=nv_sr_1
the-gift-uk.jpg

Поклон је трилер са елементима мистерије,некако ми је до сада промакао испод радара а заправо је сасвим солидан филм,чак и за препоруку.
Оно што је интересантно Joel Edgerton је написао,режирао и одглумио врло занимљиву улогу у филму те се може слободно рећи да је носио филм на својим леђима.Међутим и остала глумачка екипа је на нивоу,свеукупно занимљив концепт са најмање два твиста и неколико добрих(у правом тренутку) трзајућих сцена које муте овај поприлично спор "мирну бистру воду" филм.

I teži se nekom '' tehničkom savršensvu'' u snimanju scena što se ne postiže već se samo gubi opuštenost i prirodnost koja je nekada postojala...
Gledas film i pitas se sta je ovo.Gde je sustina.
.........
Screenshot_2017-12-21-03-01-44-1.png

Smece.Nema nikakve veze sa dosadasnjim serijalom Mumije.Film bi bio odlican da se ne zove Mumija.Ali posto se zove,unakazili su ga.Promenili Brendana Frejzera koji je bio savrsen a ovu ulogu i doveli Toma Kruza :thumbdown: .Nestao je sarm,pozitivna energija,pustolovina,esencije ovog filma nema :thumbdown: .Prva tri dela su kultni filmovi.Ovo je bezvredno.

Poslednja izmena:
The Mountain Between Us (3/5)
Како објаснити укратко овај филм а не рећи ко не поштује и не боји се немерљиве снаге природе,природа ће га прогутати,сажвакати и испљунити попут небитног нејестивог комада сјеменке од бундаве.Имао сам среће па сам скинуо ХД формат са интернета и пустио на свој скромни 49 инчни тв.Природа нестварно божанствена,моћна,на око мамљива а заправо опасна,убитачна и брутално сурова.Када на то додамо два интересантна лика још мушко и женско,још плавуша и племенити ****** доктор,их,их занимљив филм је загарантован.Препорука...

Gledas film i pitas se sta je ovo.Gde je sustina.
.........
Pogledajte prilog 469573

Smece.Nema nikakve veze sa dosadasnjim serijalom Mumije.Film bi bio odlican da se ne zove Mumija.Ali posto se zove,unakazili su ga.Promenili Brendana Frejzera koji je bio savrsen a ovu ulogu i doveli Toma Kruza :thumbdown: .Nestao je sarm,pozitivna energija,pustolovina,esencije ovog filma nema :thumbdown: .Prva tri dela su kultni filmovi.Ovo je bezvredno.

Ideja i nije bila da se uradi rimejk onih sa Frejzerom nego da se pokrene nova franšiza tzv. "Dark Universe" ... nažalost, potpuno su promašili metu. Meni čak nije loša ova mala što igra mumiju, ali svi ostali (i sve ostalo) su blagi očaj... totalno smeće i veliki blam za Rasela Kroua.

The Mountain Between Us (3/5)
Како објаснити укратко овај филм а не рећи ко не поштује и не боји се немерљиве снаге природе,природа ће га прогутати,сажвакати и испљунити попут небитног нејестивог комада сјеменке од бундаве.Имао сам среће па сам скинуо ХД формат са интернета и пустио на свој скромни 49 инчни тв.Природа нестварно божанствена,моћна,на око мамљива а заправо опасна,убитачна и брутално сурова.Када на то додамо два интересантна лика још мушко и женско,још плавуша и племенити ****** доктор,их,их занимљив филм је загарантован.Препорука...
Pojma nemam o cemu se radi u filmu, ali znam da crnci nisu pravljeni za sneg i hladnocu, zato je ovaj ugljesa i promrzao ovako. Isto kao sto belci dobiju one odvratne pegice, a neretko i rak koze od jakog sunca.

Ideja i nije bila da se uradi rimejk onih sa Frejzerom nego da se pokrene nova franšiza tzv. "Dark Universe" ... nažalost, potpuno su promašili metu. Meni čak nije loša ova mala što igra mumiju, ali svi ostali (i sve ostalo) su blagi očaj... totalno smeće i veliki blam za Rasela Kroua.
Rimejk nisam spomenula uopste,to i ne treba da bude ideja vec jos jedan nastavak sa starom ekipom glumaca i pricom o Mumiji.Da bude legendarni film kao tri prethodna ali ne.Oni su to upropastili.

- - - - - - - - - -

Thor_-_The_Dark_World_poster.jpg

Apsolutno savrseno.To je ono sto se ocekuje od ovakvog filma :super: .Pogledajte kraja odjavne spice,tu je nagovestaj novog filma.Ocekujem nastavak te price :super: .Ne razumem kako to misle oni nisu bogovi,radjaju se i umiru kao obicni ljudi ali zive "5000 godina manje/vise"?Odin i usvojeno dete mu Loki o tome pricaju na pocetku.

Poslednja izmena:
Screenshot_2017-12-22-01-03-58-1.jpg

Screenshot_2017-12-22-00-52-48-2-1.png

Screenshot_2017-12-22-01-05-43-1.png

Zordon zapravo izgleda ovako:
Screenshot_2017-12-22-01-39-57-1.jpg
Cela prica o pocetku je drugacija.Oklopi se pojavljuju drugacije.Idu preko celog lica kacige.Godina je 2017.,mogli su nesto jace da srede specijalne efekte borbe.

Ali ovo su :super: :super: Mocni Rendzeri :super: :super: na :super: filmu. :super: Nekada su se lepile njihove slicice :super: .Mocni Rendzeri,Treci kamen od sunca i Alf su bili negde pocetak ovakvih emisija na tv ekranima :super: .

Poslednja izmena:
Screenshot_2017-12-22-05-18-43-1.png

Screenshot_2017-12-22-04-48-35.jpg
I kiselina.Realan opis.

:super: :super: :super: Izvanredan a tako jednostavan film. :super: Zbog pouka o snazi uma,vere u sebe,borbe za cilj iako ti govore da "ne mozes" oni sto su protiv tebe,sto ne zele da mozes,svesti da ne treba pustiti osobama koji ti zele zlo da to ostvare,podrska kad neko radi dobre stvari ali se umori da nastavi sa njima volim ovaj tip filmova.Akcenat je na bitnim stvarima.Najbitnije -decu treba cuvati od zla ako zelimo normalan svet.
Maestralno uradjen glavni pozitivan lik,maestralno uradjen glavni negativac.Okolina,ponasanje,vestina borbe i samoodbrane,oba sveta.
Jednostavno i sustinski efektno.
Mnogi probaju da komplikuju i izgube se.Mnogi zele da urade nesto ogromno i promase.Ovo je bas taman.Dovoljno da gleda i pocetnik ljubitelj zanra a sustinski dovoljno za nekog poput mene.

Poslednja izmena:
Screenshot_2017-12-23-01-15-36-1-1.jpg

Predivan obicaj za poslednji pozdrav,bezbroj :vatromet: .
Screenshot_2017-12-23-01-03-49.jpg

Par stvari su "humor" koji ovde ne treba da bude prisutan.Odvratne su.Sve ostalo je fantasticno.Tacno- roditelj je osoba koja brine i pazi o detetu ako vec biloski odu.

Treba odgledati do kraja.Bukvalno.Nisam sigurna ko je lopov - lik koji se ubio ili rakun?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back