Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam valjda zarazan ??

Никад се не зна.Ово је престижан,највећи,најстарији и најјачи у сваком смислу Форум у регији.
Прошао си карантин и сада уживај у крстарењу те опет кажем добро дошао Јовановићу!

hahaha pa dobro, nije najbolja glumica ikada, ali se zaista trudi :D
Ne kažem da je loša glumica samo je jednostavno tak'a!:mrgreen::lol:

still-more-facial-expressions-than-kristen-stewart.jpg

Čak se i Tramp bavio njom!!!:mrgreen::hahaha:
trump-tweet.jpg

Elem...
250px-WitchHunt1994film.jpg

Odlična stara parodija, na 50-te:heart: Baš me je nasmejala i navela da maštam, kako to mogu samo filmovi iz 90-tih!
Gomila super glumaca, ne samo Hoper i Miler, već i Bogosian, Sends...Inteligentno snimljen sa humorom koji zaista razgali srce...:heart: To je televizijski HBO, film tako da je nemoguće naći titlove, ko ne zna dobro engleski teško da može da gleda10/10

Sad vidim da se i ''Kirsten'' autovala kao lezbejka, dokle više, ima li tamo IKO ''straight'', sad i Kevin Spejsi, mator konj, priznao da je celog života bio derpe...Ludnica u Holivudu, možda i ne mogu da dobiju uloge ako...

Дај не зезај,па није то од јуче.Скраћеница за Холивуд је блуд мој ти...

Sad vidim da se i ''Kirsten'' autovala kao lezbejka, dokle više, ima li tamo IKO ''straight'', sad i Kevin Spejsi, mator konj, priznao da je celog života bio derpe...Ludnica u Holivudu, možda i ne mogu da dobiju uloge ako...

Kakve veze ima sto je lezba , Al je biseksualac od mladosti pa niko koliiko znam nije to pomenuo kao crtu kojom dominira sa platna .

Meni to ne smeta uopšte svejedno mi je, gledam na koji način glume, i mnogi zaista odlično glume strejt likove npr Rupert Everet, ali smara ta pojava u poslednje vreme...Spejsik mi je uvek delovao nekako ljigavo, imam druga koji je fizički isti on, obožava ga i ima taj snishodljivo/sa visine pristup ljudima...Još se nije autovao al...:neutral::mrgreen:Mislim da su generalno tehnologija, internet, mediji, poplava informacija klasično ''đavolje igralište''...Ljudi su mnogo bolje i lepše živeli bez toga.:cool:

Pa ona je posle Pattinsona i bila samo sa zenama, tako da nije bas novina :D A za Spejsija mi je jos neko odavnoo rekao kako je ubedjen da je gej :D Mislim da je on sad morao da prizna zbog svih ovih navodnih seksualnih optuzbi posto su sve vezane za muskarce

Pa ona je posle Pattinsona i bila samo sa zenama, tako da nije bas novina :D A za Spejsija mi je jos neko odavnoo rekao kako je ubedjen da je gej :D Mislim da je on sad morao da prizna zbog svih ovih navodnih seksualnih optuzbi posto su sve vezane za muskarce

Sergej Trifunović je pričao kod Kesica u Fajront Republici o tome da je Spejsi gej i kako je jednom prilikom kad je došao u Sarajevo poveo dva dečka sa sobom.

Zato volim stare filmove...U njima nije bilo gejeva, lezbejki, politčke korektnosti...:roll::roll::roll: Msm nisam ja neki truli moralista ali udaviše radnju sa brigom da se nekom ne ''zamere''...
Elem...
the-boogie-man-will-get-you-affiche_354851_6071.jpg

Odlična stara horor komedija...Odlični Boris karlof, u neuobičajenoj ulozi, totalno neprepoznatljiv, kako su stari glumci imali magiju u sebi, da su mogli da se preobraze u bilo šta i koga, Džef Donel, Lari Perks i ostali, svi vrlo upečatljivo i sa lakoćom prave atmosferu, funkcionišući kao jedan! 9/10

- - - - - - - - - -

''Gay'' je nekada značilo veseo...:neutral::roll:

Za neke uglavnom ženske ali i muške idiote je recimo muškarac koji sluša klasičnu muziku i voli cveće to jest ruže gej...:neutral: A onda sede jedni drugima u krilu i maze se polugoli, podižući tri prsta...:hahaha: Fascinatno je kada čitaš recimo poznate sovjetsko ruske generale i misliš, hbt, prosečni srbin bi ih nazvao ******inama a oni muškarci kakvih (više) nema, ali sa manirima i stilom...Jako je nizak nivo i svesti i kulture ovde...

Empire of the sun- nakon dugo vremena koje sam proveo u predrasudama ne želeći da pogledam ovaj film zbog nekog intuitivnog osećaja, konačno ga pogledah. Ono što je dobro jeste gluma Kristijana Bejla koji mi je kao i u skoro svakom filmu fascinirao. Film generalno nije loš, ali je kao i svaki Spilbergov nekako previše američki i glamurozan. Ima dosta scena koje su veštačke i pateticne, ali je ovaj film u gornjoj polovini njegovih filmova. 7/10

valerian.

hm. prekinuo sam gledanje posle 1/4. to mi se retko desava. zanimljive ideje, mesanje virtuelne i realne realnosti, ali...mozda nekad pogledam do kraja

- - - - - - - - - -

mada, danas sam gledao geostorm. isto sam prekinuo posle pola filma

sjajna prica, kvalitetna realizacija, smeta mi sto se `neprijatelj` ne vidi, malo je tesko pratiti radnju bez dovoljno informacija. pogledacu mozda sutra do kraja. ma sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back