- Poruka
- 48.470
A gde su moje poruke?
Ту су, добро дошао господине Јовановићу!Процедура је таква да нови члан пролази карантин.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde su moje poruke?
Ту су добро дошао господине Јовановићу!Процедура је таква да нови члан пролази карантин.

Slazem seJa bih rekla - vec sam je videla u ozbiljnim ulogama. Svidja mi njen cool, deluje umirijuce i zato mi je lakse da poverujem u njenu glumu nego u rad mnogih vrsnakinja... Ko da nije amercicka glumica.
Ту су, добро дошао господине Јовановићу!Процедура је таква да нови члан пролази карантин.
Nisam valjda zarazan ??
Ne kažem da je loša glumica samo je jednostavno tak'a!hahaha pa dobro, nije najbolja glumica ikada, ali se zaista trudi![]()

Baš me je nasmejala i navela da maštam, kako to mogu samo filmovi iz 90-tih!
To je televizijski HBO, film tako da je nemoguće naći titlove, ko ne zna dobro engleski teško da može da gleda10/10Sad vidim da se i ''Kirsten'' autovala kao lezbejka, dokle više, ima li tamo IKO ''straight'', sad i Kevin Spejsi, mator konj, priznao da je celog života bio derpe...Ludnica u Holivudu, možda i ne mogu da dobiju uloge ako...
Sad vidim da se i ''Kirsten'' autovala kao lezbejka, dokle više, ima li tamo IKO ''straight'', sad i Kevin Spejsi, mator konj, priznao da je celog života bio derpe...Ludnica u Holivudu, možda i ne mogu da dobiju uloge ako...
Sad vidim da se i ''Kirsten'' autovala kao lezbejka, dokle više, ima li tamo IKO ''straight'', sad i Kevin Spejsi, mator konj, priznao da je celog života bio derpe...Ludnica u Holivudu, možda i ne mogu da dobiju uloge ako...

Mislim da su generalno tehnologija, internet, mediji, poplava informacija klasično ''đavolje igralište''...Ljudi su mnogo bolje i lepše živeli bez toga.
Pa ona je posle Pattinsona i bila samo sa zenama, tako da nije bas novinaA za Spejsija mi je jos neko odavnoo rekao kako je ubedjen da je gej
Mislim da je on sad morao da prizna zbog svih ovih navodnih seksualnih optuzbi posto su sve vezane za muskarce

Sergej Trifunović je pričao kod Kesica u Fajront Republici o tome da je Spejsi gej i kako je jednom prilikom kad je došao u Sarajevo poveo dva dečka sa sobom.
Nemam pojma ja o tome, meni je on odlican glumac, pa se nisam preterano obazirala na njegovu seksualnost, ali znam da su mi neki pricali o tome kako im bas deluje gej![]()
A onda sede jedni drugima u krilu i maze se polugoli, podižući tri prsta...
Fascinatno je kada čitaš recimo poznate sovjetsko ruske generale i misliš, hbt, prosečni srbin bi ih nazvao ******inama a oni muškarci kakvih (više) nema, ali sa manirima i stilom...Jako je nizak nivo i svesti i kulture ovde...