- Poruka
- 48.525
Jungle (3-/5)
Џунгла се комотно може подјелити у двије етапе,скоро пола филма је више као документарац,лаган темпо,џунгло атмосфера,наговјештава потенцијалан проблем али га нема још и онда креће друга етапа-преживљавање и борба за голи живот.С обзиром да је наводно истинит догађај препун је нелогичности,мислим да се сценарио поприлично мијењао у односу на оргинал али се мијењао на лошије.Мноштво сцена ми је на иритантан начин засметало,могло је боље јер је филм имао потенцијал за ужасно сурово причу.
Екипа креће да пронађе непознато племе,ходају кроз џунглу и због повреде стопала једног од њих одлучују да се опробају да иду сплавом тј ријеком.Када увиде да је вода немирна долазе до епског закључка.Тај исти који је повређен наставља пјешке са водичем а два преостала лика настављају сплавом?Ко ј ту луд?Ако се ово овако десило онда су по мало ретардирани сви заједно 
А тек сцена око руксака који плута цијелу ноћ након несреће и он га проналази у води ујутру иако је вода ненормално брза.Не контам?
А тек сцена око руксака који плута цијелу ноћ након несреће и он га проналази у води ујутру иако је вода ненормално брза.Не контам?
Poslednja izmena:

Interesantno je kako lepe žene često imaju ružan, grub, gotovo muški glas! u svakom slučaju, film u kome može da se uživa i nauči dosta, današnji arogantni glumci i režiseri bi trebali da pogledaju...

Glavni glumci super, posebno mi se sviđa kako sudar engelskog i američkog akcenta i filozofije života! 9/10 Kao i prethodni...