Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li namerno preskocila da volim pozoriste? Daj zameni ga sa operom, pa da mogu da hejtujem mirne duse. :mrgreen:

Nego, sad su stvari postale zanimljive. Ako dobro citam izmedju redova, on jeste gej, a ti tvrdis da to nema veze i da bi on kao strejt i dalje gledao sa tobom la la lendove i labudova jezera*? Znaci hipoteticki pricas... I rest my case. :mrgreen:

I otkad to ne volite da vas 'dozivljavamo' nastrano? :mrgreen:

*Neces verovati, ali Labudovo jezero sam gledao. Secam se da mi je bilo toliko nepodnosljivo dosadno da mi se samoubistvo cinilo kao legitimna opcija. Vredelo bi, samo da se sklonim odande. :)

Odustajem i ja :D

MPW-28034

Iako pomalo usporen, sve u svemu dobar film. Oseca se hemija izmedju Rite i Glenna, iako mi je generalno ona bila dosta ubedljivija od njega. 8/10

ako bi vani bila neka neviđena oluja,grad i kiša, a je se kojim slučajem zadesio blizu pozorišta, i još nekim luđim slučajem, kad bi to veče nastupala prelijepa Jadranka Jovanović, hmm, možda bih i pogledao...:prstic:
Bolja je solucija da pokisnes i rizikujes udar groma, veruj mi.

Operu ne može da voli samo neko ko je nikad nije pogledao uživo :)

E, naravno da sam pogledao. Isto tako izazvan pricom sta koji qurac pljujes, a nisi gledao. Spectacular mistake. Propio sam se zbog te traume, a malo je falilo da se navucem na teske droge. :mrgreen:

ružna ti je , ili loše pjeva?? :eek:

- - - - - - - - - -

Bolja je solucija da pokisnes i rizikujes udar groma, veruj mi.

E, naravno da sam pogledao. Isto tako izazvan pricom sta koji qurac pljujes, a nisi gledao. Spectacular mistake. Propio sam se zbog te traume, a malo je falilo da se navucem na teske droge. :mrgreen:

prošlog ljeta, udario grom, od mene nekih 40, 50 metara, užasno isksustvo, ipak biram operu...:zkez:

Travijata u Narodnom pozoristu, pre, ne znam, 2-3 godine, tako nesto. Jesam li izabrao dobro? :D

ja sam prošle zime gledala Travijatu sa Sanjom Kerkez i bila je sasvim pristojna. Ali NP je naravno daleko od idealnog, tako da dosta zavisi ko nastupa, kakav im je dan i kako je orkerstar utegnut...

A za Šimea jedna mecosopranka koju je zadovoljstvo slušati (i gledati) kao Karmen (kad već pominjemo JJ)

ja sam prošle zime gledala Travijatu sa Sanjom Kerkez i bila je sasvim pristojna. Ali NP je naravno daleko od idealnog, tako da dosta zavisi ko nastupa, kakav im je dan i kako je orkerstar utegnut...
Ma i ovo je verovatno bilo dobro izvedeno. Doduse nemam sa cim da uporedim, nisam posetio onu La Scalu u Milanu. Vise mi se ne svidja ceo koncept tog pevanja i arlaukanja sa bine. :mrgreen:

Ma i ovo je verovatno bilo dobro izvedeno. Doduse nemam sa cim da uporedim, nisam posetio onu La Scalu u Milanu. Vise mi se ne svidja ceo koncept tog pevanja i arlaukanja sa bine. :mrgreen:

Kažu da je opersko pevanje najprirodnije. Ali ok, ne sviđa ti se... I tačno je da dosta gejeva voli operu. A kako da je čovek ne voli kad je tako napadna, kič, izveštačena? :) meni je fascinantna kao umetnička forma, neuspeli pokušaj rekonstrukcije antičke drame koji je izrastao u gromoglasno čudovište i traje i dalje.

A za Šimea jedna mecosopranka koju je zadovoljstvo slušati (i gledati) kao Karmen (kad već pominjemo JJ)

Uh, dobra je, a i slušao sam je..:zkez:
znaš šta sam primjetio, svaka operska pjevačica, koju sam gledao, a nisam ih gledao mnogo doduše, ima bujno poprsje, e sad da li je to slučajnost, ili ima tu nešto..?? :lol:

- - - - - - - - - -

dobro je ovo, samo da se ne navučem...:sad2:

sad sam skonta, da su ove operske pjevaljke, ujedno i glumice, one i glume koliko vidim...tako da, sljedeći put tamo na temi atraktivnih kačim njih, neće to biti u neskladu sa temom..

- - - - - - - - - -

brate grobaru, mnogo se ti meni nešto razumješ u sve ovo...priznaj, da nisi ti njihov? :rotf:

Kažu da je opersko pevanje najprirodnije. Ali ok, ne sviđa ti se... I tačno je da dosta gejeva voli operu. A kako da je čovek ne voli kad je tako napadna, kič, izveštačena? :) meni je fascinantna kao umetnička forma, neuspeli pokušaj rekonstrukcije antičke drame koji je izrastao u gromoglasno čudovište i traje i dalje.
I ovde prestaje moje znanje o datoj materiji. :mrgreen:

brate grobaru, mnogo se ti meni nešto razumješ u sve ovo...priznaj, da nisi ti njihov? :rotf:

Moras da upoznas neprijatelja da bi se efikasno borio protiv njega. :mrgreen:

Operu ne može da voli samo neko ko je nikad nije pogledao uživo :)

Meni je opera OK, videla sam uživo par puta - iako moram da priznam da sam više slušala nego gledala, pošto me je nervirala scenografija i kostimi... Još nisam videla nešto vizuelno privlačno, nabudženo ili skroz minimalističko ili pank, nebitno... ovo između, što bi htelo da bude raskošno, a sa balkona se vidi da su cipele plastične samo dekoncentriše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back