gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Natasha Lyonne moja omiljena glumica. Skinuo sam i ovaj film ali nikako da odgledam.![]()
pa eto prilike
mada je poprilično ženski film, ali nije nemoguće da će ti se dopastiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natasha Lyonne moja omiljena glumica. Skinuo sam i ovaj film ali nikako da odgledam.![]()
mada je poprilično ženski film, ali nije nemoguće da će ti se dopastipa eto prilikemada je poprilično ženski film, ali nije nemoguće da će ti se dopasti
nema.Ako ima lezbejskih scena, naravno da su to zgodne lezbejke, onda je to i muški film.
Gledao neko novog Bonda? Vidim da su ga bas ispljuvali...
Ja bas cekam dobar snimak,svidja mi se onaj sneg i planine.Kakav god bio,ima da gledam Lepo te videtiJa bas cekam dobar snimak,svidja mi se onaj sneg i planine.Kakav god bio,ima da gledam
![]()
Pogledaos sam ga veceras u bioskopu. Iskreno, koliko god ga pljuvali i sta sve vec, meni se dopada. Nije savrsen ali nije ni da se ne pogleda.
Neverovatno žilav i čvrst lik, kontam i van platna za razliku od modernih akcionih heroja...O teškim vremenima i teškim merama u borbi protiv istih...Odličan i Džejms Koburn...Filmovi su nekada zaista imali dušu...9/10
![]()
Odličan stari, možda i bronsijeva najbolja uloga, malo priča a puno bijeNeverovatno žilav i čvrst lik, kontam i van platna za razliku od modernih akcionih heroja...O teškim vremenima i teškim merama u borbi protiv istih...Odličan i Džejms Koburn...Filmovi su nekada zaista imali dušu...9/10
Gledala sam taj film, naravno. Odlican je. Za razliku od danasnjih pedercica kao sto je Bredli Kuper, ovi su znali bas da mlate. Meni je on tako simpatican lik i u kaubojcima. Bredli Kuper mi je prava njnja kao i onaj Hju Grant i Kolin Fart.