dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Sta znam...trailer je mnogo bolji i jeziviji od filma.Sve je vec vidjeno.4/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Još jedna odlična vožnja kao uostalom svi filmovi iz ove franšize, ali je ovaj evoluirao...Radnja nije nešto novo ali je akcija zlata vredna, napetost je takva da se bukvalno znojiš kod nekih scena ili se trgneš drhtiš kod drugih...Stvarno bi bila gotiva da se jednog dana napravi takav park(ić)Dalas Hauardova super kao bolesno ambiciozna, hladna, arogantna žena rastavljena od realnosti ili čak suprotno hiperrealista, što je izgleda danas neki standard, Pret kao totalno opušteni lik, kontrast njoj, heroj i moj omiljeni Vinsent D Onofrio kao zlikovac...
Inače u filmu se sve nešto vrti oko ''opasnih'' žena ili ženki
to je izgleda neki novi ''feministički trend'' u modernim filmovima...Sve u svemu, na kraju ti bude žao što se završava 10/10
...film je za 4 i to samo zato sto je jurski park...ybt 21 vek je, a efekti i prica nisu makli s pocetka 90-ih. 

)...jedva cekam x men apokalipsa. iduce godine izbacuju kapetan ameriku, a on mi je dosadan..tek 2017 ce biti nastavak tora...sa lokijem...
Msm, ne veruješ valjda da igde postoji ''savršenstvo''

i film je da se najezis. pogotovo ona scena sa vukovima...danas trckaram kosutnjakom i sve se osvrcem cekam da naidju vukovi..
Dirty Weekend .......... 5/10 http://www.imdb.com/title/tt3194590/?ref_=fn_al_tt_1
Before We Go..........6.5/10 http://www.imdb.com/title/tt0443465/?ref_=nv_sr_3
Project Almanac ...6.5/10
http://www.imdb.com/title/tt2436386/?ref_=fn_al_tt_1
Gledala sam Pazolinija i te njegove filmove sve. Vecina mi je odvratna posebno onaj "Salo 100 dana Sodome" tako nesto. Njegovi filmovi su mi previse nabijeni seksom. Naturscici su mi odvratni, a oni su nekako uzeti, jer ljudi uvek vole ruzne i sirove u seksu, iako se svi nesto femkaju, sminkaju, bilduju i depiliraju. Pogledaj "Arapske noci", mozda ti to bude zanimljivije.

hvala, Cico, pogledaću![]()

ovo je izgleda deciji forum pa humor za odrasle nije dozvoljen.obrisali ste mi post koji sam 3 i po sata sastavljao.

koliko neko mora da bude nebitan u rl da bi dosao na 4um i sebe pokusao da dokaze preko izbora filmova.![]()
Znas kako, pojam nebitan, u danasnjoj postavci stvari, je prilicno diskutabilan.
Ja sam, recimo, olicenje nebitnosti u realnom zivotu. Radim dosadan posao, citam depresivne knjige, koristim javni prevoz, imam standardnu porodicu, gnusam se trenutnog stanja stvari, nemocan sam pred sistemom, opijem se kad god mogu, proklinjem. Psujem, ponekad i lajem...
Dakle, nebitnost u fulu, kako bi rekli mladi. E, a onda s druge strane vidim ove bitne, Kristijana, Maju Nikolic, politicare sa kupljenim diplomama, nepismene direktore javnih preduzeca, stranacke vojnike, lopove, tajkune, i onda tako zgrabim tu svoju nebitnost i ne pustam je nikome. Toliko je jako stisnem, da mogu osetiti kako joj kosti pucaju pod pritiskom.

Miki, a šta je pisalo u tom postu?
Ponovi ga.