- Poruka
- 48.468
Samo se vi *ajebavajte,tamo gdje Furija prođe ostane goli kamen,nešto poput Afganistana...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se vi *ajebavajte,tamo gdje Furija prođe ostane goli kamen,nešto poput Afganistana...

Nemoj da zezaš,ona scena kada se Brad pred kraj hvata mitraljeza je neprocjenjiva.Prima jedan metak,prima drugi metak...neprocjenjivo...
Bilo je situcija da manja grupa ljudi zaustavi veću grupu ljudi ali ja za ovakvu situaciju još nisam čuo.Kod nas u ratu bi tenk bio spržen za čas posla samo ako ga ostaviš na čistini nekoliko minuta.
Iako je II svjetski rat u pitanju postoji protuoklop,manji je kalibar svega,scene borbe su pune CGI-a,čudi me da to kao iskusan tenkista nisi primjetio.
Meni je Fury bio ljep za oko,unutrašnjost tenka ok ali sve ostalo jako površno.
Prva scena mi je prejaka,iskače Brad iz slupanog tenka i ubija Švabu na bijelome konju.Oslobađa konja i pušta na slobodu jadnog namučenog konja.
Tu scenu ću pamtiti cijeli život!
on je iskusni idiot. if you ask me.
brkas zivot i film. zasto od ovog filma traziti 100% realnost. postoje u filmu potrebe price, dinamike, scenografije i ko zna st sve ne.
tako da ne ponavljem ono sto sam napisao, i dalje vazi. cak mi se sam a prica sve vise svidja, kao da je pisao hemingvej, pogledacu i treci put, opusteno da uzivam u detaljima
Muz i zena imaju "special" pozdrav-"Nasa ljubav je vecna!"
Onda drugi odgovori-"Uvek bila",pa ovaj odvrati -"I uvek ce biti"
Iz te patetike,zena ulece u jos goru-ljubav na prvi pogled...Onda krece ludnica-bacanje stvari,vika,busanje u grudi...jos samo da su pricali spanski
Sve to zacinjeno pricanjem kod psihijatra...Kao slag na tortu dolazi ocajna gluma...Preskocite ako vam je zivot mio 
naravno da ćemo preskočiti, na nešto ovako možeš samo ti da naletiš.
Au,Boze..ovolika kolicina patetike moze samo da se vidi u Bazarovim romanimaMuz i zena imaju "special" pozdrav-"Nasa ljubav je vecna!"
Onda drugi odgovori-"Uvek bila",pa ovaj odvrati -"I uvek ce biti"
Iz te patetike,zena ulece u jos goru-ljubav na prvi pogled...Onda krece ludnica-bacanje stvari,vika,busanje u grudi...jos samo da su pricali spanski
Sve to zacinjeno pricanjem kod psihijatra...Kao slag na tortu dolazi ocajna gluma...Preskocite ako vam je zivot mio
![]()

Kapiram da ti se sviđa ratna tematika ali baš da ovu ekipu dižeš toliko,pomalo sam iznenađen moram priznati(zvjezda Transformersa,serije The Walking Dead i Brad na glumačkom nivou ne mogu ništa specijalno da ponude).
A priča je ruku na srce katastrofa i uveliko vređa moju inteligenciju,nadam se da se šališ a ako se ne šališ nemoj se ljutiti što imam takvo mišljenje.
Ali baš da tri puta gledam Furiju,moja čuka to ne bi izdržala,svaka čast!
Pored Kurske bitke sve ostale su dječija igranka,mislim da je film jako površan i napucan sa specijalnim efektima nepotrebno.Ali je gledljiv za oči,u bioskopu vjerovatno djeluje još bolje ali definitivno nije moj trip!Žalim slučaj!
slažem se da drži pažnju, kako i ne bi kad film uopšte nije spor![]()
što se tiče te patologije bračnih odnosa, pa i nije neka novost da se ta tema obrađuje. inače mi je film onako blago mizogin, a ben aflek nepodnošljiv. okej, možda ona babunska faca i treba da odgovara ulozi..kakogod.
u svakom slučaju, krivo mi je bilo što sam umesto boyhood-a izabrala ovaj film da gledam.
gone girl?Nije loš, štaviše atmosferičan je.
gone girl?
moguće.. meni je bio iritantanmhm...
moguće.. meni je bio iritantan