Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poster_of_Stone_(2010_film).jpg

Iako je ''moderan'' dobar je...Počiva uglavnom na interakciji između sjajnih De Nira i Nortona, kao i Mile Jovović...Ona je uradila super posao ali nisam mogao da je shvatim do kraja '''sexy'' ne volim taj koščati tip, ravan poput daske...Film ima neki opušten ritam i drži pažnju od prvog do poslednjeg minuta što je danas retko...I otvara i neka dublja životna i verska pitanja, sve u svemu slučajno sam naleteo na njega tražeći nešto drugo ali mi se baš svideo...9/10
Dobro došao u 21. vek.

Iako je ''moderan'' dobar je...Počiva uglavnom na interakciji između sjajnih De Nira i Nortona, kao i Mile Jovović...Ona je uradila super posao ali nisam mogao da je shvatim do kraja '''sexy'' ne volim taj koščati tip, ravan poput daske...Film ima neki opušten ritam i drži pažnju od prvog do poslednjeg minuta što je danas retko...I otvara i neka dublja životna i verska pitanja, sve u svemu slučajno sam naleteo na njega tražeći nešto drugo ali mi se baš svideo...9/10

Onoliko seksi kao i Uma Turman i Hilari Svonk.Sad neko bi mogao reći da je u pitanju balkanski primitivizam i neshvatanje stvarne lepote (setih se našeg filma Pozorišna veza, gde sve pršti od sisa i zadnjica Nede Arnerić i drugih glumica) što će reći da ima u izobilju, ali iako ja bih htio da budem gospodin i izbegnem reakcije bijesne, al' reći ću kao pravi primitivac ...volim kada je žena nadarena.

Nego

Guardians of the Galaxy (2014) http://www.imdb.com/title/tt2015381/

Bez pretencioznosti da bude "ozbiljan" kao X - Men i bez površnosti koja krasi Thor, ovaj film je zapravo ispao odlična SF avantura komedija sa dosta iščašenog humora i solidnom, vrlo maštovitom pričom.Unutar svog žanra izuzetno uspeo film.(Jedino mi nije jasno kakav to glas daje Vin Diesel biću zvanom Groot, kojem je glavna reč u celom vokabularu "Groot" :lol: Marketing valjda, "učestvuje" i Vin Diesel u filmu.)
Uglavnom, preporuka. 2 sata solidne zabave.

Poslednja izmena:
Onoliko seksi kao i Uma Turman i Hilari Svonk.Sad neko bi mogao reći da je u pitanju balkanski primitivizam i neshvatanje stvarne lepote (setih se našeg filma Pozorišna veza, gde sve pršti od sisa i zadnjica Nede Arnerić i drugih glumica) što će reći da ima u izobilju, ali iako ja bih htio da budem gospodin i izbegnem reakcije bijesne, al' reći ću kao pravi primitivac ...volim kada je žena nadarena.

Nego

Bez pretencioznosti da bude "ozbiljan" kao X - Men i bez površnosti koja krasi Thor, ovaj film je zapravo ispao odlična SF avantura komedija sa dosta iščašenog humora i solidnom, vrlo maštovitom pričom.Unutar svog žanra izuzetno uspeo film.(Jedino mi nije jasno kakav to glas daje Vin Diesel biću zvanom Groot, kojem je glavna reč u celom vokabularu "Groot" :lol: Marketing valjda, "učestvuje" i Vin Diesel u filmu.)

Uma Turman ima obline :D
2741970.jpg

z;)

- - - - - - - - - -

Dobro došao u 21. vek.

Ti već postao kiborg?z:D:zjelka:

Jel ti to ozbiljno? Hoces mi reci sta te je to u ovom filmu nasmejalo? Ja odavno ne vide ovako los i plitak humor za ovolke pare.

Seventh Son - 8/10

Zabavan, opustajuca akcija, fantazija.

Nisam citao knjige, ali autor je ocigledno pokrao sve sto je stigao od Orson Skot Karda do Andrzeja Sapkovskog i njegove Witcher sage na koju najvise lici. Radnja prati sedokosog bauka (vesca) koji malo lema cudovista, malo asikuje sa zgodnim vesticama, dok ne uzme pod svoje mladog ekstra specijalnog segrta. U sustini reciklirana prica o Geraltu i Ciri, ali je ovde odradjena na prihvatljiv i simpatican nacin.

Ekipa je dobro odabrana. Cak su i za sitne sporednjake odabrali Kit Harington-a (Game of Thrones) i Jason Scott Lee-a. Dok su glavne uloge poneli veterani Jeff Bridges, Julianne Moore - glavna zloca, Olivia Williams i mlade snage simpaticni segrt Ben Barnes (Narnia, Stardust) i vestica lepa kao andjeo Alicia Vikander.

Efekti su dobri, kao i ostali elementi, izuzev kriminalne sminke koja smeta na pocetku filma.

Preporuka za opustanje i razbibrigu. :)

odgledah whiplash 2014
kako samo nabildovane kritike ima ovaj film.. ne da su na steroidima, nego su na onom zelenom sranju kojim se Hulk zarazio.. film je dobar ali je jednostavan i u sustini prodaje istu pricu kao i pursuit of happiness na primjer. bukvalno. dakle stilski se razlikuju... neuredna djevojka (pursuit of happiness) ja stavila ruz obula stikle i eto je ka lutka (whiplash)

Poslednja izmena:
a_scanner_darkly_2-sized.jpg

Linklaterova, animirana sci-fi, adaptacija istoimenog romana (iliti "Citac tmine"), Philipa K. Dicka.

Amerika je izgubila rat s drogom.
Sve je vise ljudi koji se navlace i postaju ovisni o izuzetno jakoj drogi - tvar D (D for death), koja izaziva bizarne halucinacije.
Americka vlada pokusava da se izbori sa ovim tako sto razvija agresivni (policijski) nadzorni sistem sa jakom mrezom dousnika.
Paranojaaaa! :)

Film je prvo snimljen digitalno, a onda animiran upotrebom rotoskopa preko originalnih snimaka
(crtanje preko footage-a).
Mozda ovakav efekt prigusuje glumacke "izvedbe", ali definitivno naglasava neke suptilnije elemente.
Nekako stisce sve u jednu klaustrofobicnu nocnu moru.
Rezultat: "weirdly hypnotic visual experience".

Vjerujem da ga je velika vecina ovdje odgledala, za one koji nisu, preporuka.

Knights of Badassdom - 8/10

Zabavna komedija/horor na LARP temu sa odlicnom ekipom - Summer Glau (Firefly, Terminator), Ryan Kwanten (True Blood), Peter Dinklage (Game of Thrones), lepa ruskinja Margarita Levieva (njena uloga bi legla Tanji Maslany ko dupe na nosu), odlicni Steve Zahn i Jimmi Simpson, koji su me dobro nasmejali nekoliko puta. Preporuka za opustanje. :)

Glumci obecavaju ali ocena na imdb-u ne pije vodu.
Ne postoji horor komedija niti postoji itijedan zanr a da je komedija sa zanrom horora pa da se mozes nasmejati do suza.
Recimo pogledaj warm bodies. To je horor komedija, a majko moja nigde iti jedne normalne smesne scene. Mrzim takve filmove sa vise zanra koji su pogresili.
pogledj nindza kornjace, moja tebi je preporuka meseca, zabavices se druskane :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back