Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Kao veliki ljubitelj ovog crtanog filma,ocekivala sam da ce napraviti makar priblizno dobar film.Promaseno po meni poprilicno.Ni priblizno bajkovit,izmenjena tona stvari,a hemija izmedju Belle i Zveri gotovo nepostojeca.Lose... 3/10
Devojcica koja ima poslednji stadijum raka,zeli da iskoristi preostalo vreme maksimalno sto moze.Iako je volim,Dakota ( pretpostavljam zbog samog lika ) mi je bila toliko iritantna tokom celog filma,da me uopste nije ubedila da mi je bude zao zbog stanja u kojem se nalazi.Film nista specijalno. 5/10
Obzirom da sam citala knjigu,iscekivala sam bas ovaj film.I ok je,nisam dobila ono sto sam ocekivala,ali nisam ni razocarana.Zamerke su mi ( pored standarnog izostavljanja cinjenica iz knjige ili izmene istih ) sto je sve mnogo zbrzano.Nije detaljnije razradjena prica i ne oseca se ta tenzija kao u knjizi.Film traje samo sat i petnaest minuta sto je dovoljni pokazatelj ovog o cemu pricam.Sve u svemu prihvatljivo i toliko.Slaba 7/10
Super je urađeno ne toliko duboko u duhovnoj objašnjenu ali u opisu samog čina...Ipak ima nade za moju dušu
.