goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
A da li je mnogo jeziv?
Za film iz tog perioda jako puno...Posebno mračna kočija smrti koja izranja iz magle i lica ludaka koji kasape bez milosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li je mnogo jeziv?
Za film iz tog perioda jako puno...Posebno mračna kočija smrti koja izranja iz magle i lica ludaka koji kasape bez milosti.
iz tog perioda kaze covek, nisam gledao taj film ali mislim da je sve to onako milo i naivno odradjenoOnda preskačem, ne mogu puno da se štrecam...
Ocena 2/10
Ne dopada mi se samo sto mi je film, nekako mlak, sto se same price tice. Trebalo je biti malo vise zavrzlame, ali to ne znaci da filmic nije gledljiv. Ocena 6,5/10
Ordinary People (1980)
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0081283/
Za mene, kazem, jedan od najboljih filmova u poslednje vreme, pa je logicno da mu dam 10
Konačno i ja odgledah
Boyhood (2014)
Ništa posebno....
Pa ovo se gleda istog trena.Secam se dobro ovog filma kada sam bila dete, kroz ceo film se vrti Pachelbelov Kanon, Timoti Haton je bio bonbona, a i Saterland je odlican. Evergrin film, i ja ga preporucujem.

ispisujes liste?bolje se registruj na imdb i onda film koji zelis da gledas ubacis u watchlistRado sam svraćala na filmske teme i davala svoje doprinose, no me internetski problemi udaljiše od foruma.
Iščitavam neke preporuke, ispisujem u listu filmova za gledanje, i za to sam vam neizmerno zahvalna.
Nisam gutač filmova.
Dakle, nikako veliki filmofil, i nemam prebogati gledalačko iskustvo, ali kao ljubiteljka knjiga, dobrih priča i ideja, volim da pogledam i uočim kvalitet.
Stoga, koliko su baš preporuke odavde obogatili moj filmogledajući duh, pojma nemate.![]()