Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Aca je faca. :D
Verujem da se čoek takvog talenta zasiti glume, a sigurno je da je tako. Kao i u svim drugim profesijama. Ovo što glumi danas jesu sranjja, mada snimi i po neki iole vredniji filma, mada jbg, produkcija nam i jeste go ****, tako da nema tu biranke, pređeš preko toga da ćeš glumiti u sraanju i šmugneš malo love, jbg. Što jako veli Sergej Trifko, kada pročitam dobar scenario ne interesuje me lova, a kada vidim da je film dno, ondak ih oderem. Ovde se glumi za lebac, pa tek ondak za slavu, a tamo gde postoji produkcija, tamo moš i da se igraš biranke i da odbijaš i da se izležavaš i da ješ govnna ako ti se prohte...

Meni je čudno da naša kinematografija koliko god nisko bila danas, ipak izbacuje u kontinuitetu svake godine makar po 1 solidan film. To je svakako kul stvar, s obzirom na situaciji u ovoj banana orijentalnoj despotiji, gde prvo treba nahasati po miliona administracije.

Stranci i to oni najviše lige imaju izvesnu slobodu izbora, pa i to je diskutabilno.Svi ostali koji ne spadaju u top najplaćenijih trenutno uzimaju šta stignu i šta daje love.Ne krivim ih naravno.Ljudi moraju od nečega živeti.
To je lepo rekao Majkl Kejn da ga nekad glumačka profesija podseća na prostitituciju, jer on sam prihvata ponekad i ono što mu se ne sviđa.Geri Oldman je bio još decidiraniji kada je bio upitan zašto uvek glumi negativce.Geri im je odgovorio, ljudi ja otvorim svoju poštu, pa ne mogu da biram kad mi svi šalju ponude da budem negativac.:hahaha:

Brutalno.:sad2:

Poslednja izmena:
tumblr_me0s4pOgwC1rrc78e.gif

:hahaha:

Les femmes du 6ème étage (2010)

73567.jpg

Pariz, rane šezdesete. Žan-Luj je ozbiljan ali napet berzanski broker, oženjen Suzanom, krutom ženom svesnom svoje klase, i otac dvojice arogantnih tinejdžera. On živi stabilnim ali dosadnim životom. Sve dok mu spletom cudnih okolnosti, Mari, šarmantna nova kucna pomocnica ne otkrije jedan novi svet - odeljak za poslugu na šestom spratu zgrade u kojoj Žan-Luj i živi i ciji je vlasnik. Tu živi grupa veselih španskih kucnih pomocnica koje ce pomoci Žan-Luju da se otvori prema jednoj novoj civilizaciji i pogledu na život. U njihovom društvu, preciznije, u društvu prelepe Mari, Žan-Luj postepeno postaje novi covek... bolji covek.

5

Ajao, kakav sam ja moron, tek sad sam opazio da Leaving Las Vegas i Honeymoon in Vegas nisu isti film. :roll: Sve vreme sam odbijao da gledam Leaving Las Vegas, misleći da je to onaj film sa Sarom Parker čiji kraj malo-malo pa uhvatim na TV-u i čudio se izvikanosti tog filma... Čoek se uči dok je živ; sad ću odmah da ga overim. Ovaj drugi ostaje da čami na đubrištu domaćih kanala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back