Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
pa zar ima neko ko nije ovo gledo?
aaa zar ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zar ima neko ko nije ovo gledo?
Boyhood (2014) - 8/10
Patriša rula...

a?
zar ne traje 165 minuta?
vec sam se spremio za 165 minuta.. ne moze to tako![]()

Матијашевићу, јеси размишљао о месту шефа спољних послова? хахаkoliko ti blage veze nemaš sestro slatka.
film nije niš posebno, ali za hardija serednaš-
Матијашевићу, јеси размишљао о месту шефа спољних послова? хаха
Znači, triler može da bude dal praviš 2 u 1 ili 3 u 1... dal naručuješ kvas ili đus votku...
I Etan rules. : )
I Ellar Coltrane.
Ma, svi rulaju... : ))
Jedan od boljih filmova koje odgledah u zadnjih nekoliko godina i "vracacu" mu se jos dugo, dugo...
Bila sam preplavljena morem emocija tokom gledanja filma - nemoguce je ne biti.
Nemoguce je gledati ovaj film a ne identifikovati se sa pricom - ako ne u cjelosti, ono barem pojedinim njezinim dijelovima -
sa karakterima koji sacinjavaju taj "mali porodicni nukleus", njihovim usponima i padovima,
njihovom disfunkcionalnoscu (from time to time), jer, pobogu, postoji li savrsena porodica?!
Hm, da...
Ono sto je "truly mesmerising" je uocavanje promjena iz scene u scenu:
odrastanje, sazrijevanje - starenje u stvari - kod svih karaktera, right in front of your eyes!
A sve je opet tako nekako divno "uklopljeno"...
Pricamo o periodu od 12 godina u zivotu ovih ljudi i potpuno je logicno da ce doci do promjena u svakom pogledu
(od (novih) bora na licu do nekih novih tehnologija), a najuocljivije/najupecatljivije promjene su kod Masona (tako se djecak zove).
Ipak je ovo prica o njegovom odrastanju...
A opet, ta transformacija od malog djecaka do mladog covjeka "seems almost seamless"; primjetis, registrujes, ali si toliko
udublje(a) u pricu (prosto je zivis) da se to cini nekako manje vaznim. A nije. U tome i jeste poenta. Valjda. : ))
Sve u svemu, jedno novo i uzbudljivo "filmsko iskustvo"...
I, vjerujte mi, tih 166 minuta koliko film traje ce proletjeti kao 16 da je. : )

mene je bas smorio
ako neko ima problema sa snom, preporucujem
'Before Midnight' od istog rezisera - opet isti utisak, ubuduce izbegavam njegove filmove
.Seraphim Falls
u stilu vesterna Pirc Bronson bezi od Liama Nilsona, jer hoce da ga ubije. Na ovaj njega upuca tj rani ali ga ne ubije oni se zagrle i odu kuce.
Znam da zvuci naivno ali bolji film odavno nisam gledao samo sto treba cekati prvih 30 minuta da se sazna kakav je film.
Inace taj Nilson, ima svoje ljude koje pusta da jure Pircea Bronsona.
Takav je film i dobar je, fenomenalan za uspavljivanje. Ozbiljno.
This means War (2012)
![]()
Komedija sa malo akcije... Baš mi se svidela. Preporuka!