- Poruka
- 48.164
Ovde potražiNema u Beč Srpski titl.
http://www.podnapisi.net/cyr/ppodnapisi/search?sT=-1&sK=Kill+the+Irishman&sJ=36&sY=&sAKA=1
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde potražiNema u Beč Srpski titl.
La vie d'Adèle aka Blue Is the Warmest Color (4-)
Da se razumijemo ovo je gej film,moj prvi i najbolji što pogleda pa možda nisam objektivan ali,veliko ALI ko je ikada u životu bio zaljubljen,volio i bio voljen shvatiće ovo kao vrlo kvalitetnu ljubavnu dramu.Kada kažem gej mislim na lezbo,mada ima jedna scena kada sjevne muški polni organ da se čovjek zaprepasti i to u erekciji mada ne bi francuz bio francuz bez takvih scena.To je tek početak,negde od sredine filma počinje ljubavna ženska lezbo romansa kakva se ne viđa svaki dan,to sjeva na sve strane gologuze djevojke,gole grudi pa čak i više od toga...Glavni kvalitet ovog filma je njegova perfektna ubjedljivost-čitaj gluma,ove djevojke ne da glume,one rasturaju stvarajući eksploziju orgazama.I da moram reći,stvarno se pretjeralo sa dužinom filma,tek iz trećeg pokušaja sam ga pogledao,mislim ono stvarno*ebote strpaj to u 2h!

Nisam ga iz cuga pogledao ali sve u svemu ljubavni film koji zaslužuje pažnju,perfektna gluma je najveći utisak filma kao i kod La grande bellezza.Naravno vrele scene lezbo seksa se ne viđaju svaki dan...Gej jeste ok - u kontekstu ovog filma.
Jedan od boljih filmova prosle godine, ako ne i najbolji.
Gluma je toliko dobra da sam se povremeno pitala da li one zaista glume
ili su hot for each other. They are so well bonded.
Zavredjuje sve pohvale, a ta tri sata ce proletjeti, necete ih ni osjetiti.
Toliko...
Gej jeste ok - u kontekstu ovog filma.
Jedan od boljih filmova prosle godine, ako ne i najbolji.
Gluma je toliko dobra da sam se povremeno pitala da li one zaista glume
ili su hot for each other. They are so well bonded.
Zavredjuje sve pohvale, a ta tri sata ce proletjeti, necete ih ni osjetiti.
Toliko...
jeste i film dobar
jesu i glumice odlične
ali da li bi film ostvarivao istu svrhu da je priča običnom heteroseksualnom paru
mislim da nikome ne bi bilo tu ništa markantno niti bi film prošao tako zapaženo
da li smo došli do eksploatacije iedeje - gay sells

Ja obožavam Tildu Svinton, a i gledala sam ovaj film posle nekih koji su me smorili, tako da se sve poklopilo u mom pozitivnom utiskuPrica koja je vise poezija sa zvukom nego sto je film.
Enough said!
P.S. Obozavam Dzarmusha tako da je moguce da sam "malchice" pristrasna.![]()
, izvinjavam se zbog psovke), iskren je i sarmantan u svojoj jednostavnosti.
) komentarisem ovaj hladni, turobni svijet.

Meni je Vol 2. superioran u svemu u odnosu na Vol 1.pogledah Nimfomanku.
Trir mi je sažvakao mozak, ispljunuo ga i posr'o se po njemu.
Kod poslednje scene sam ga oterala u tri lepe.
Posle vol. I sam bila potpuno oduševljena, taj je deo više lajt, izustila sam da je Trir bog dok je odzvanjala Ich ruf zu dir...
Posle vol. II sam imala kašu umesto mozga, brdo pitanja na koje nisam umela da odgovorim i ono glavno pitanje-ma čekaj bre, jel se on to zeza sa mnom???
Film koji se mora gledati
Neki detalji su urnebesni (niggers, piano teacher... )![]()
pa verovatno je tako i trebalo da bude, samo sam ja previše glupa da ukapiram šta je Trir hteo da kažeMeni je Vol 2. superioran u svemu u odnosu na Vol 1.
Vol 2 je kulminacija svega.
Scena sa latentnim pedofilom je bila fantasticna..
zato mi je draži vol 1 jer nema nedoumica. U vol 2 sam sledila neku feminističku perspektivu i nije da ne mogu do kraja da je ispoštujem, ali nema šanse da Trir ne troluje... nema šanse pa verovatno je tako i trebalo da bude, samo sam ja previše glupa da ukapiram šta je Trir hteo da kažezato mi je draži vol 1 jer nema nedoumica. U vol 2 sam sledila neku feminističku perspektivu i nije da ne mogu do kraja da je ispoštujem, ali nema šanse da Trir ne troluje... nema šanse
p.s. da, scena sa pedofilom je super, ali mi taj njen posao nekako štrči (osim da teram feminističku matricu, ali tu osećam Trirovu podvalu, kraj je to jasno pokazao), kao i onaj sadizam, osim kao sprdnja sa religijom, i ona devojčica mi je skroz enigma.... nemam pojma, mislim da Trir provocira i zahebava i tolko![]()
pogledah Nimfomanku.
Trir mi je sažvakao mozak, ispljunuo ga i posr'o se po njemu.
Kod poslednje scene sam ga oterala u tri lepe.
Posle vol. I sam bila potpuno oduševljena, taj je deo više lajt, izustila sam da je Trir bog dok je odzvanjala Ich ruf zu dir...
Posle vol. II sam imala kašu umesto mozga, brdo pitanja na koje nisam umela da odgovorim i ono glavno pitanje-ma čekaj bre, jel se on to zeza sa mnom???
Film koji se mora gledati
Neki detalji su urnebesni (niggers, piano teacher... )![]()

Meni je Vol 2. superioran u svemu u odnosu na Vol 1.
Vol 2 je kulminacija svega.
Scena sa latentnim pedofilom je bila fantasticna..
Nisam ni ja ulazio u neku dubinu u objasnjavanju, da ne bi izazivao konfuziju. Ali, naravno, svako ima svoju interpretaciju.previše mi to jednostavno nekako....
sve u svemu, kad snimiš film o seksualnosti, gledalac ne može a da ne uplete i sopstvenu seksualnost u gledanje filma, te to vodi nebrojenim kombinacijama tačaka gledanjasvaka od njih, na kraju krajeva, jeste ispravna
![]()
na leru
u kakvom stanju je bio mozak pre toga
meni ništa nije mindblowing a pitanja su dosta jednostavna