HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gravity 9/10 (4)
http://www.imdb.com/title/tt1454468/?ref_=fn_al_tt_1
![]()
Primjer uspjelog spoja komercijalnog i art filma,jedan od onih koje obavezno morate pogledati u bioskopu 3D.
Vizuelni defekti su super, a priča je irealna do jaja.Odlican, meni se bas dopao.
gledam Gravity, odavno nisam gledao film a da se ne zna sta ce biti sledece.
bas me zanima kako ce da doteraju do kraja

sasvim solidan, i duhovit krajAdam's Apples (2005) - Adams aebler 2005
http://www.imdb.com/title/tt0418455/
Comedy/drama
Po običaju Skandinavci prave dobre filmove (nikakav biser kinematografije, ali gledljiv i interesantan filmić)
Zlog zatvorenika skinhedsa na uslovnoj slobodi šalju u rularni predeo kod sveštenika na prevaspitavanje......

Sour grapes![]()

9/10gledam Gravity, odavno nisam gledao film a da se ne zna sta ce biti sledece.
bas me zanima kako ce da doteraju do kraja
Priča je uglavnom non stop akcija sviđa m i se što je prikazana samoća i strašna tišina svemira i kul osećaj da ti je zemlja iznad glave a ipak možeš da padneš dole...
Nedavno sam baš gledao emisiju o svemirskom otpadu koji kruži oko zemlje i idejama za njegovo sakupljanje jedan od najjačih je mreža koja bi sve to skupljala i slala dole, gore je prava deponija ima otpadaka od 50 i neke to je svakako problem sa kojim će u budućnosti morati da se suoči...10/10
skino sam gravity
i dok sam ga ubrzavao tamo do pola da vidim da li su slika i ton ok primeti da su celo vreme u svemiru
to ceo film tako ili?
![]()
Gotivan je, uzbudljiv, kidanje nerava xaxa...Nije nešto dubok filozofski, osim Rajanine lične priče, koja me je dojmila, ljucki ali fizički jeste ''deep space''Priča je uglavnom non stop akcija sviđa m i se što je prikazana samoća i strašna tišina svemira i kul osećaj da ti je zemlja iznad glave a ipak možeš da padneš dole...
Nedavno sam baš gledao emisiju o svemirskom otpadu koji kruži oko zemlje i idejama za njegovo sakupljanje jedan od najjačih je mreža koja bi sve to skupljala i slala dole, gore je prava deponija ima otpadaka od 50 i neke to je svakako problem sa kojim će u budućnosti morati da se suoči...10/10