HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gravity 9/10 (4)
http://www.imdb.com/title/tt1454468/?ref_=fn_al_tt_1

Primjer uspjelog spoja komercijalnog i art filma,jedan od onih koje obavezno morate pogledati u bioskopu 3D.

Vizuelni defekti su super, a priča je irealna do jaja.Odlican, meni se bas dopao.
gledam Gravity, odavno nisam gledao film a da se ne zna sta ce biti sledece.
bas me zanima kako ce da doteraju do kraja

sasvim solidan, i duhovit krajAdam's Apples (2005) - Adams aebler 2005
http://www.imdb.com/title/tt0418455/
Comedy/drama
Po običaju Skandinavci prave dobre filmove (nikakav biser kinematografije, ali gledljiv i interesantan filmić)
Zlog zatvorenika skinhedsa na uslovnoj slobodi šalju u rularni predeo kod sveštenika na prevaspitavanje......

Sour grapes

9/10
 9/10gledam Gravity, odavno nisam gledao film a da se ne zna sta ce biti sledece.
bas me zanima kako ce da doteraju do kraja

Priča je uglavnom non stop akcija sviđa m i se što je prikazana samoća i strašna tišina svemira i kul osećaj da ti je zemlja iznad glave a ipak možeš da padneš dole...
 Priča je uglavnom non stop akcija sviđa m i se što je prikazana samoća i strašna tišina svemira i kul osećaj da ti je zemlja iznad glave a ipak možeš da padneš dole... Nedavno sam baš gledao emisiju o svemirskom otpadu koji kruži oko zemlje i idejama za njegovo sakupljanje jedan od najjačih je mreža koja bi sve to skupljala i slala dole, gore je prava deponija ima otpadaka od 50 i neke to je svakako problem sa kojim će u budućnosti morati da se suoči...10/10
 Nedavno sam baš gledao emisiju o svemirskom otpadu koji kruži oko zemlje i idejama za njegovo sakupljanje jedan od najjačih je mreža koja bi sve to skupljala i slala dole, gore je prava deponija ima otpadaka od 50 i neke to je svakako problem sa kojim će u budućnosti morati da se suoči...10/10 
	skino sam gravity
i dok sam ga ubrzavao tamo do pola da vidim da li su slika i ton ok primeti da su celo vreme u svemiru
to ceo film tako ili?

Gotivan je, uzbudljiv, kidanje nerava xaxa...Nije nešto dubok filozofski, osim Rajanine lične priče, koja me je dojmila, ljucki ali fizički jeste ''deep space''Priča je uglavnom non stop akcija sviđa m i se što je prikazana samoća i strašna tišina svemira i kul osećaj da ti je zemlja iznad glave a ipak možeš da padneš dole...
Nedavno sam baš gledao emisiju o svemirskom otpadu koji kruži oko zemlje i idejama za njegovo sakupljanje jedan od najjačih je mreža koja bi sve to skupljala i slala dole, gore je prava deponija ima otpadaka od 50 i neke to je svakako problem sa kojim će u budućnosti morati da se suoči...10/10