goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Brate stvarno zvučiš ko taj drogeraš sa slike sada, nadam se da ti nisu potrebne crte, halt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Brate stvarno zvučiš ko taj drogeraš sa slike sada, nadam se da ti nisu potrebne crte, halt![]()

Meni opet nije jasno u čemu ste to vi od preko veći ''junaci'' od nas ovde??? Misim dokle više te priče? Samo guslate bre n išta drugo ne radite...![]()
Meni opet nije jasno u čemu ste to vi od preko veći ''junaci'' od nas ovde??? Misim dokle više te priče? Samo guslate bre n išta drugo ne radite...![]()

Ja sam govorio o jednoumlju siguran sam da si svjetski čovek evropskijeh shvatanja samo se tako češljaš
Šta ti to znači režimska???Ja sam govorio o jednoumlju siguran sam da si svjetski čovek evropskijeh shvatanja samo se tako češljaš
- - - - - - - - - -
Brate da nije NATO rekao Stoj hrvacko muslimanskoj soldateski danas bi Srbija imala milion i po više a Bosna milion i po m anje stanovnika...Mada ko zna možda stge ih pobedili tada, sve je moguće

Šta ti to znači režimska???Ja sam govorio o jednoumlju siguran sam da si svjetski čovek evropskijeh shvatanja samo se tako češljaš
- - - - - - - - - -
Brate da nije NATO rekao Stoj hrvacko muslimanskoj soldateski danas bi Srbija imala milion i po više a Bosna milion i po m anje stanovnika...Mada ko zna možda stge ih pobedili tada, sve je moguće
Tako je brate, sve si u pravu, stvarno si kao vremeplov onog dnevnika iz pola osam čuvenog ovde u Srbiji![]()

E vidiš te priče su išle + one o vatikansko masonsko bilderburškim vampirima iluminatima i slično...Malo nas je to sve smorilo ovde veruj mi..Nisam gledao RTS tada,bio sam u rovu...
Ok ti gledaš po sebi i misliš da su svi kao ti ja to poštujem to je tekovina demokratije da postoje i l judi poput tebe i da imaju pravo na svoj stav...Samo ne nameći ga drugima poštuj to da postoje drugi uglovi gledanja na stvari ne samo tvoj, malo slobode bre...![]()

Ok ti gledaš po sebi i misliš da su svi kao ti ja to poštujem to je tekovina demokratije da postoje i l judi poput tebe i da imaju pravo na svoj stav...Samo ne nameći ga drugima poštuj to da postoje drugi uglovi gledanja na stvari ne samo tvoj, malo slobode bre...
- - - - - - - - - -
E vidiš te priče su išle + one o vatikansko masonsko bilderburškim vampirima iluminatima i slično...Malo nas je to sve smorilo ovde veruj mi..
Ok ti gledaš po sebi i misliš da su svi kao ti ja to poštujem to je tekovina demokratije da postoje i l judi poput tebe i da imaju pravo na svoj stav...Samo ne nameći ga drugima poštuj to da postoje drugi uglovi gledanja na stvari ne samo tvoj, malo slobode bre...
- - - - - - - - - -
E vidiš te priče su išle + one o vatikansko masonsko bilderburškim vampirima iluminatima i slično...Malo nas je to sve smorilo ovde veruj mi..
najstrasniji film koji sam gledao mi je Mullholand Drive bas zbog te atmosfere a Blue Velvet vec par meseci nikako da pogledam jer znam da tri noci necu spavati![]()

Aaaa,nece da ga uputikoleginica dollarqueen ce bolje da te uputi![]()
vidis da nece da gleda 
Zavisi kako gledas na taj "efekat horora" i sta te plasi,sta predstavlja horor za tebe.Po meni,sve je to od osobe do osobe,sta zelis od filma."Efekat horora" je za svakog od nas drugaciji.Evo,dacu ti najjednostavniji primer ovoga sto pricam.Gledala sam sa drustvom film Open water,gde grupa ljudi ulazi u vodu i zaboravlja da spusti merdevine,znaci niko ne moze da se popne nazad i izadje iz vode...Moja najbolja drugarica ima uzasan strah od vode i ne mogu da ti opisem kako je ona reagovala na film...
Jel' imas neki top 5,top 10?

valjda je shvatio da se salim![]()
Slično kao što je Hype napisao, psihološki horori, to ima efekat na mene.
Ti stari nemaju, nekako mi sada izgledaju primitivno, nisu mi strašni.
Npr. ''Wrong Turn'', ''The Cabin in the Woods'' po meni i nisu horori.
Ajde,pogledaj DEAD END (2003),ako nisi,pa javi da li ti se svideo.