Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
''Zečja rupa'' (''Rabbit hole'', 2010) - drama sa Nikol Kidman i Aronom Ekhartom. Oni su bračni par koji se suočava sa smrću svog četvorogodišnjeg sina. Logično da radnja teče sporije, ali nije dosadno. Sviđa mi se kako je snimljen. Pošto sam prošlog meseca izgubila bebu (a i zeca, mada se on ovde pominje samo u naslovu), ovo mi se činilo kao prikladan izbor. 8/10

''Zečja rupa'' (''Rabbit hole'', 2010) - drama sa Nikol Kidman i Aronom Ekhartom. Oni su bračni par koji se suočava sa smrću svog četvorogodišnjeg sina. Logično da radnja teče sporije, ali nije dosadno. Sviđa mi se kako je snimljen. Pošto sam prošlog meseca izgubila bebu (a i zeca, mada se on ovde pominje samo u naslovu), ovo mi se činilo kao prikladan izbor. 8/10

Dugo merkam taj film,cak sam ga i skinula,ali zavrsio je na nekom disku.Juce sam ga nasla na nekoj listi,pa sam ga ponovo skinula.Ipak cu ga pogledati...Zao mi je zbog bebe :(

Ja gledala ovo i prilicno me razocarao.Prvi deo mi je bio bolji,ovaj mi nije drzao paznju;stalno sam se vrtela,uzimala nesto...

smurfs2-logo-en-US_89905.png

The-Place-Beyond-The-Pines.jpg

Nije los film,stavise sasvim solidan,slabija 8/10

the-hobbit-an-unexpected-journey-1a.jpg

Objektivno dobar film,interesantna prica,ali ne znam,mozda zato sto sam samo jednom gledala,mene ni hobiti ni gospodari nisu oduvali,to sve jesu super price,ali ne znam zasto ne ostajem odusevljena kao vecina,pa cu subjektivno dati ocenu 8.5/10,iako verovatno zasluzuje vecu.

6,5/10 ... nista specijalno....na pomolu nova saga.. fazon Bele i Edvarda :mrgreen:

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja. Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.

onesheet.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1538403/?ref_=fn_al_tt_1

Salmer fra kjøkkenet 2003
Kuhinjske priče (2003)
http://www.imdb.com/title/tt0323872/

Nešto iz Skandinavske kuhinje..... Neobična priča, kakva već nalikuje Skandinavcima....Nije loš, mada umeju i mnoogo bolje filmove da snime....
(jedva sam navatao prevod i mislim da nije profi odrađen)

U sklopu naucnog istrazivanja tip ima zadatak da posmatra samca muskarca i njegove navike u kuhinji. Vremenom postaju prijatelji.....

The Mortal Instruments City of Bones 7/10

Goth Hari Poter sa vampirima i vukodlacima, ali ok, moze da se gleda. Efekti su sasvim solidni. Ekipa ok, Lena Headey najbolja, ali se suvise kratko pojavljuje, Jonathan Rhys Meyers bolji nego u novom Drakuli, dobar Aidan Turner (Being Human) ovog puta kao vukodlak, Jamie Campbell Bower i Lily Collins pristojni. Akcioni delovi su bili ok, nije mi se dopala incestoidna romansa, koja je izgleda postala popularna u poslednje vreme u filmovima. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije obavezno. :)

Cataclysm-652889-full.jpg

Ovaj film je toliko redak da je teško naći veću sliku:mrgreen:
Anyway, izgleda da je 1980 bila vrlo plodna za dobre horore i druge filmove...Gotovo da se filmovi iz te godine mogu prepoznati u masi drugih...Ovaj ima neke od boljki osamdesetih naivnost u momentima ali nekako ima i dubinu i stravu u nekim scenama koja se ne bi očekivala od ovakvog filma, takođe ima i komičnih momenata poput onog kada matori inspektor igra sa mladom cicom u diskoteci:lol:...Lik koji glumi Satanu je odličan a i ostala ekipa...Rekao bih ''više nego što se čini na p rvi pogled''...10/10

Anyway, izgleda da je 1980 bila vrlo plodna za dobre horore i druge filmove...Gotovo da se filmovi iz te godine mogu prepoznati u masi drugih...Ovaj ima neke od boljki osamdesetih naivnost u momentima ali nekako ima i dubinu i stravu u nekim scenama koja se ne bi očekivala od ovakvog filma, takođe ima i komičnih momenata poput onog kada matori inspektor igra sa mladom cicom u diskoteci:lol:...Lik koji glumi Satanu je odličan a i ostala ekipa...Rekao bih ''više nego što se čini na p rvi pogled''...10/10

Oduvek si ovako pisao. Kratko, diletantno i glupo. ;)

odmah po posteru se da zakljuciti da je ovaj film remek djelo

The Mortal Instruments City of Bones 7/10

Goth Hari Poter sa vampirima i vukodlacima, ali ok, moze da se gleda. Efekti su sasvim solidni. Ekipa ok, Lena Headey najbolja, ali se suvise kratko pojavljuje, Jonathan Rhys Meyers bolji nego u novom Drakuli, dobar Aidan Turner (Being Human) ovog puta kao vukodlak, Jamie Campbell Bower i Lily Collins pristojni. Akcioni delovi su bili ok, nije mi se dopala incestoidna romansa, koja je izgleda postala popularna u poslednje vreme u filmovima. Sve u svemu moze da se gleda, ali nije obavezno. :)

Mene iznenadio.I vise nego dobar,a ocekivala sam los film,zato sam I odlagala gledanje toliko.Naravno da je Jonathan R.M. bio presudan za gledanje,sto se mene tice :zaljubljena:
Nije dosadan,2 sata sasvim brzo prodje.Romansa me sokirala,suvise mi je bolesno...
Jel' neko citao knjigu?Ima li veze film sa knjigom ili je komercijalizovan?

Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app

2073640_killing-kennedy-movie-poster_1810x2674.jpg

Sinoć na ''National Geographic'', dobro odrađena priča o životu i smrti JFK-ja...Kao i ubice Osvalda...Rob Lou odličan kao Kenedi, posebno mu je dobro skinuo i akcent što nije baš lako ai fizički dosta liče, to sam tek sada skontao...''Žaklina'' isto super odabrana i super odglumila a crveni Harvi možda i najbolje odabran veoma liči na Šona Pena, taj tip ličnosti i fizički i mentalno...Ovaj film vam neće dati mnogo više informacija koje bi nahranile teorije zavere ali će prikazati Džeka u porodičnom ambijentu kao i Osvalda...10/10

2073640_killing-kennedy-movie-poster_1810x2674.jpg

Sinoć na ''National Geographic'', dobro odrađena priča o životu i smrti JFK-ja...Kao i ubice Osvalda...Rob Lou odličan kao Kenedi, posebno mu je dobro skinuo i akcent što nije baš lako ai fizički dosta liče, to sam tek sada skontao...''Žaklina'' isto super odabrana i super odglumila a crveni Harvi možda i najbolje odabran veoma liči na Šona Pena, taj tip ličnosti i fizički i mentalno...Ovaj film vam neće dati mnogo više informacija koje bi nahranile teorije zavere ali će prikazati Džeka u porodičnom ambijentu kao i Osvalda...10/10

Tipično za lakovernjake poput tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back