Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smije li da se spamuje po ovim drugim pdfovima, odje sam navikao :(
forumaski devijantan, sta da radim? :(
THe kings of summer 2013 _DOBAR!
....
...
.
toliko sam ubiven u pojam, s tonu dinamita, da i moja internetska harizma gubi smisao i da zapravo sva ta energija koja treba da se odmara (sto bi reko jedan cika) u tim mojim dobrim posalicama ustvari zavrsava u kanalizaciji.. eto to mi radite

Poslednja izmena:
7/10

Man of Tai Chi

Rediteljski debi Kijanu Rivsa, koprodukcija SAD i Kine.

Mladi stručnjak za borilačke veštine u Pekingu suočiće se s brojnim iskušenjima da bi sačuvao svoje dostojanstvo, ali i goli život!

http://www.imdb.com/title/tt2016940/?ref_=sr_3

43864002961819702219-1.png

Obzirom da me stegao neki virus prethodnih dana, najbolji lek je lenskaranje uz filmove.

The Mechanic (1972)

themechanicf.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0068931/

E ovako treba da izgleda jedan akcioni film. Carli Bronson je jednostavno "tata" za ovakve filmove. U isto vreme rough and smooth, sa onim karakteristicnim osmehom ispod brcica kad skenja nekog, ovde apsolutno dominira.
Vrlo zanimljiv osvrt na placene ubice, sa dosta nezaboravnih quotesa, fina gradacija odnosa izmedju glavnih likova i pomalo predvidljiv, ali opet efektan kraj.
Film je snimljen u klasicnom duhu 70-ih, pa neki efekti mozda deluju pomalo smesni sa ove distance, ali jbg sad :D
Ocena: 8,5 i svakako preporuka.
Znam da je pre sve godine izasao rimej sa Dzejsonom Stejtamom, ali ipak je orginal original, a Carli je Carli.

This Is the End (2013)

http://4.***************/-KYeZu30fxdY/Ua-Yl4gi62I/AAAAAAAAGe0/-2KZhA7gBR4/s1600/this_is_the-end.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1245492/

Toliko otkaceno da mi se dopalo :D
Mislim, otprilike sam znao sta mogu da ocekujem od Set Rogana, ali mislim da je otisao i korak dalje ovaj put.
Film ima jako dobar "prelaz", jer pocinje u fazonu nekog klasicnog party filma, u fazonu Superbeda, ali se odjednom pretvara u totalno ludilo.
Kompletan film je parodija na mnoge stvari, pocev od apokalipticnih filmova, pa do sprdanja sa holivudskim zvezdama i sa temama raja i pakla, odnosno sa ljudskim predrasudama u vezi sa ta dva pojma.
Dakle, toliko otkaceno, da mi je u nekim trenucima genijalno, iako nisam neki preterani fan komedija ovako radikalnog tipa.
Ocena: 7,5

Oorlogswinter (2008)

image.php

http://www.imdb.com/title/tt0795441/

Klasicna ratna drama, ispricana na bajkovit nacin.
Iako je ovo dosta puta vidjeno, ipak film ima odredjunu dinamiku, pa je zanimljiv, bar meni, kao nekom ko gotivi ovaj zanr.
Ima tu patetike, imalo je tu potencijala da se poentira znatno bolje, ali sve u svemu, gledljivo.
Ocena: 7

Poslednja izmena:
Nit' video, nit' čuo.

Christian Slater je bio zvezda kad se ti nisi ni rodio. Pogledaj malo njegove filmove True Romance, na primer, Slater glavni, a Bred Pit, Sem Jackson, Val Kilmer, Gary Oldman, Chris Walken sporedni. Jason Momoa (Stargate Atlantis, Game of Thrones, Conan...). Adewale Akinnuoye-Agbaje i Sarah Shahi su glumili u gomili serija (Lost, OZ, The L World)...

Christian Slater je bio zvezda kad se ti nisi ni rodio. Pogledaj malo njegove filmove True Romance, na primer, Slater glavni, a Bred Pit, Sem Jackson, Val Kilmer, Gary Oldman, Chris Walken sporedni. Jason Momoa (Stargate Atlantis, Game of Thrones, Conan...). Adewale Akinnuoye-Agbaje i Sarah Shahi su glumili u gomili serija (Lost, OZ, The L World)...
Prvi film sa Christian Slater-om koji odgledah je bio Gleaming the Cube (1989), pa posle Heathers 1988.
Značajniju pažnju je privukao na sebe (ni kriv ni dužan) u filmu Broken Arrow, što je bio prvi Travoltin film posle Pulp fictiona kad je krenula masovna Travolta histerija.... Ovaj se tu zatekao i postao slavan......

Prvi film sa Christian Slater-om koji odgledah je bio Gleaming the Cube (1989), pa posle Heathers 1988.
Značajniju pažnju je privukao na sebe (ni kriv ni dužan) u filmu Broken Arrow, što je bio prvi Travoltin film posle Pulp fictiona kad je krenula masovna Travolta histerija.... Ovaj se tu zatekao i postao slavan......

Ovo je skrivena kamera.

Kakav Travolta, znas ti kad je to bilo. Slater je tad bio na vrhuncu karijere. Ja sam ga prvi put gledao u bioskopu u Imenu ruze sa Konerijem i Ron Perlmanom. A dok je dosao do Travolte glumio je u gomili filmova. Bio je zvezda generacije. Nije odrzao takvu karijeru do danasnjih dana, ali je totalna glupost da neko pita ko je Christian Slater.

Uf, Liz u njenim tridesetim mi je najbolje izgledala, kad je nabacila kilo, dva i obline došle do izražaja, u onom sa Brandom posle tog je izgledala odlično,
dobri su obadvoje, ona i Barton u Virdžiniji, kao da nisu napuštali svoju spavaću sobu. Objavili su Bartonove dnevnike pre par godina gde je mislim pisao o tome kako mu je stalno bio hard on na nju, svuda i u bilo kom izdanju.

Sinoć na TV-u, naleteh na film svih filmova, na film mog detinjstva koga sam svojevremeno gledao i po 3 puta na dan. U pitanju je film Na zmajevom putu.

Niko nije mlatio svetske probisvete i holštaplere kao jedinstveni Brus Li. Niko se sa više autoriteta nije pojavljivao u epohalnim kung-fu scenama i niko tako dobro i simbolično nije predstavljao večitu borbu između dobra i zla. Nekada je omladina imala Brusa, a danas gomilu 3D imbecila, teletabisa i raznih kretena koji promovišu neke sasvim izopačene vrednosti. Čim sam sinoć ugledao legendu, kako se nemilosrdno obračunava sa predstavnicima novog svetskog poretka koji su želeli da otmu restoran njegovog rođaka, kako bi na tom mestu podigli neki tržni centar ili sličnu budalaštinu, setio sam se stihova ,,Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Brus Lija, a evo im silikoni, atomska i CIA, poznatog sarajevskog ,,kantautora" Ede Majke. Uglavnom, Brus je bio jedan, neponovljiv, originalan a ovi današnji krelci nisu u stanju da mu pariraju ni na jednom polju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back