goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Uh, kako je ceo Alien koncept kvalitetniji od Avatara...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alien je totalno upropašćen posle 2 dela. Prvi i drugi deo su najbolji SF filmovi ikada snimljeni (u svakom pogledu). Treba napraviti revoluciju u kinematografiji, zaboraviti da je ikada snimljen treći deo i ova srranja posle i nastaviti priču od trećeg dela.Trebao je Cam da snimi Alien 5 umesto Avatara i Prometeja.
Alien je totalno upropašćen posle 2 dela. Prvi i drugi deo su najbolji SF filmovi ikada snimljeni (u svakom pogledu). Treba napraviti revoluciju u kinematografiji, zaboraviti da je ikada snimljen treći deo i ova srranja posle i nastaviti priču od trećeg dela.
Slično važi i za seriju LOST (najbolja SF seria ikada snimljena, ali totalno upropašćena poslednjom sezonom, a i predposlednja ima u dobroj meri lošu priču).
Kad smo kod Lost, otkrij mi tajnu koja me kopka godinama - otkud beli medved na tropskom ostrvu? Gledao sam tu prvu sezonu kad se to desava i posle sam prekinuo jer do kraja sezone nije objasnjen taj dogadjaj, pa nisam hteo da trosim vreme.
Uh, kako je ceo Alien koncept kvalitetniji od Avatara...
Slično važi i za seriju LOST (najbolja SF seria ikada snimljena, ali totalno upropašćena poslednjom sezonom, a i predposlednja ima u dobroj meri lošu priču).
Na ostrvu je bila naučno-istraživačka stanica koja je izneđu ostalog proučavala i ponašanje životinja. Dakle, medved je donet na ostrvo.....Kad smo kod Lost, otkrij mi tajnu koja me kopka godinama - otkud beli medved na tropskom ostrvu? Gledao sam tu prvu sezonu kad se to desava i posle sam prekinuo jer do kraja sezone nije objasnjen taj dogadjaj, pa nisam hteo da trosim vreme.
Na ostrvu je bila naučno-istraživačka stanica koja je izneđu ostalog proučavala i ponašanje životinja. Dakle, medved je donet na ostrvo.....
Gledaj prve četiri sezone i veruj mi uživaćeš.... Petu i šestu preskoči... Bolje da te doživotno kopka mašta šta se desilo (fantastičan je to osećaj -to je i poenta ove serije) nego da ikada saznas kraj.
Odredjen deo Vudijevih filmova je zamisljen kao omaz pa tako i Sam u toj drugoj polovini koju spominjes,
tu je ocito rec o Kazablanci gde je Bogart neka vrsta Cyrano de Bergerac-a.
Ovogodisnji Blue Jasmine je A Streetcar Named Desire, gde je "skrenuta junakinja" u modernom kontekstu,
ugledna zena coveka zatvorenog zbog piramidalne prevare i koja svorc odlazi kod sestre i petlja se sa njenim muzem divljakom,
prostakom, Tramvaj zvani zelja.
Inace, Play it again Sam je pozorisni komad koji su nasi obradili pre par godina,
gledao sam onu neku plavu glumicu kako u nekoj emisiji najavljuje premijerno komad u Bg-u pre ne znam kolko godina.
Pošteno,serija u početku deluje suviše konfuzno, možda i previše razvučeno.Mene Lost od samog početka nije nešto posebno privukao. Suviše konfuzno
Dark.Skies.2013.
http://www.imdb.com/title/tt2387433/
SF-Vanzemaljci dolaze u kuću u predgrađu i otimaju dečaka
Šablon film.
Srranje