goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Nisam sve nabrajao, ali Petrović definitivno ulazi među velikane. Seobe i Skupljači perja su veliki filmovi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam sve nabrajao, ali Petrović definitivno ulazi među velikane. Seobe i Skupljači perja su veliki filmovi.
Odlični, gledaj "Biće skoro propast sveta"...Pisao sam o njemu, i o tome koliko je Oskar politička nagrada...Sa glumcima i režiserima se slažem, od glumaca još: starija generacija-Bata S., Paja, Mija, Perović, od mlađih Lauš je bio dobar iz svoje generacije, od današnjih jedino Gloga što nešto vredi..
Konačno odgledah Klip 2012.
http://www.imdb.com/title/tt1900908/
Film koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
(neke će oduševiti, neke će zgroziti, neki će se pitati jeli to realnost oko nas, neki će se pitati našta Ministarstvo kulture troši pare.......)
Meni je od svega po malo.
Ni moja.Hm...
..... ali nekako nije my cup of tea.
To Rimejk ''Očuha'' stari je dosta bolji...
Ja obozavam film The Fountain. Nije perfektan znam, ali opet nekako se skoro svake godine setim da ga pogledam 1x i uvek budem odusevljena.
Ko zna sta bi Darren A. stvorio da je dobio originalan/planiran budzet za ovaj film.