Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
..gobels mi bio strasan kakav je sa oni crni oci i ono lice
Jesi li mu rekao: "Mrsh u Shishatovac!"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..gobels mi bio strasan kakav je sa oni crni oci i ono lice
Neprijatelj (2011) 4/5
http://www.imdb.com/title/tt1517225/?ref_=fn_al_tt_1
http://1.***************/-maoQByIJRRM/Tf-Te0adw3I/AAAAAAAAAAc/70jHMXwFbvE/s1600/neprijatelj_dejan_zecevic.jpg
dobar film samo stokad nadjose onog zazidanogpoludese svi
a i vise bi voleo da se ne psuje i prica onako vulgarno
na primer caki je mogo da kaze u onu jednu scenu
umesto znas ti k.... znas ti mucak
ili umesto ko ga j... ko ga shisha
a slavko stimac mnogo ostareo...
Ja po tvojim postovima zakljucujem da si ti ustvari jedna veoma nesrecna osoba. Nista ti ne valja, ne mozes nijedan film da nadjes, a da ti valja, sve ti je dosadno i bezveze... Eto sada ti ni Hilari ne valja ... Pocinjem da kapiram kakvi ljudi se ovde okupljaju, pocev i od one osobe koja nije mogla da pronadje nijedan inteligentan post na ovoj temi.
Ma vise bre ....
"Grešiš, ovaj grešiš silno sinko"Ja po tvojim postovima zakljucujem da si ti ustvari jedna veoma nesrecna osoba. Nista ti ne valja, ne mozes nijedan film da nadjes, a da ti valja, sve ti je dosadno i bezveze... Eto sada ti ni Hilari ne valja ... Pocinjem da kapiram kakvi ljudi se ovde okupljaju, pocev i od one osobe koja nije mogla da pronadje nijedan inteligentan post na ovoj temi.
Ma vise bre ....
***** mi sve,ako ova Hilari Svonk ima jedan film koji nije totalno precenjen..
A, i što si se ti našao prozvan što čovek nije našao nijedan inteligentan post na temi. Nije našao, pa šta?
nešto mi se čini da si se i ti našao prozvanim kad je evergrin to napisao za (ne)inteligentne postovekao i mnogi drugi
![]()
ih ih ih.. kakva generalizaciju. čuj, srpska boljka.. reklo bi se da u ovome ima dosta srbofobijeTakođe, ne patim ni od poznate srpske bolesti zvane sujeta i sličnih boljki, vezanih za ego.
ih ih ih.. kakva generalizaciju. čuj, srpska boljka.. reklo bi se da u ovome ima dosta srbofobije![]()
Bin-jip (Provalnik)
http://www.imdb.com/title/tt0423866/
Na IMDB-u ima ocenu 8.
Precenjen sigurno, ali može da se gleda. Verovatno ima i dosta simbolike, ali s obzirom da sam ga secirao nekoliko puta, prekidajući, nekako je i do mene, kada je u pitanju potpun doživljaj.
Ima dosta motiva iz Kamijevog Stranca...i ovde se može primeniti ona "nije kriv ubica nego žrtva".
-Momak koji nema dom; ostavlja razne letke i pozivnice po vratima kuća i stanovima...ukoliko niko ne skine, znači da je stan prazan i da je vlasnik odustan. Useljava se, i tu obitava neko vreme..
Glavni likovi, taj klinac i neka likuša su toliko odustni da ne mogu da pronađem epitet da ih uklopim u sliku koju sam kreirao u glavi. Kada nastupi bizarna situacija, oni delaju tako smušeno, da ta njihova pasivnost i (ne)aktivnost zasejuju situaciju koja im prethodi.
7/10
-Ko voli bizarne, čudne i neuobičajene filmske produkte, nek se posluži ovim čudom.
freedom writers je krščina, ali boys don't cry ima sasvim odgovarajuću ocenu na imdb. i mislim da je super odigrala ulogu te transgender osobe. ne znam što je taj film precenjen..potresna priča zasnovana na istinitom događaju i sasvim korektno urađena.
Sad ću verovatno ispasti totalni kreten, ali ajd da se požalim, možda mi neko od vas da savet. Hoću da gledam sve te dobre japanske-korejske-kineske filmove, mnogo ljudi mi ih preporučuje. Gledala sam možda 5-6. Veliki problem mi je što do pola filma ne mogu da pohvatam ko je ko i ko se kako zove, svi mi liče jedni na druge. Eventualno glavnog lika razlikujem, i razlikujem dete od dede i sl. Sećam se da sam gledala neki sa nekim tinejdžerkama u školskim uniformama, pa tek onda su mi sve bile iste. Meni je svaki film, koji god da je žanr, misterija, jer na kraju razmišljam pola sata ko je umro, ko je koga ubio i zašto, ko je kome tetka. Lakše mi je da ispratim latino seriju gde onaj sazna da je sam sebi mama, nego ove filmove.