sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Uh,Patricia Clarkson je vrhunska karakterna glumica. Stanley Tucci mi se dopao u "Lovely bones".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bas... Nije za nas. Sada.
Kad sam ga gledala pre 8 god sa drugaricama - dopao mi se. Sad ne bi. Gledala sam jedan slican film nedavno Easy A ovaj je za nijansu bolji, roditelji (S.Tucci i P.Clarkson) su me stvarno nasmejali par puta.

Zbog adrese na koju si je uputio, jer koliko vidim, po ovom pitanju se slažemo.

[video=youtube;_HVCB9hW6kg]ipak nije mi bolji od 10 Things I Hate About You, to mi je top od tih tinejdzerskih haj skul filmova.
Stvarno je ludacki uporedjivati JOzefa Frincla koji je decenijski drzao svoju kcerku i svoje unucice/djecu u podrumu, silovao je, silovao ih, tukao,maltretirao,mucio....sa cetiri zene na pragu cetrdesetih koje imaju vise od jednog sex partnera u zivotui apsolutno nikom ne cine zlo sem sebi,eventualno, jer one ce zatrudnjeti i navuci neku boleshtinu i uvaliti se u niz emotivnih i psihickih lomova... (Keri u slucaju sa Zverkom)...jos idete toliko nisko da pocinjete da provocirate svakog ko nije sagovornik ,recenicama "a ti mora da si kao one pa ih zato tako branis"
sto je vrhunac primitivizma, nevaspitanja i neozbiljnosti. I sovinizma , ako cemo pravo,o jer dok zene kad im ponestane argumenata pocnu da histerisu, muskarci prelaze ili u agresiju , ili u lijepljenju etiketa kao sto je "*****". Sram da vas bude.
Ko god da je stavio da Sex i Grad moze da se gleda sa mizogenog aspekta, upravu je...ja to nijesam toliko vidjela na primjeru Mirande, jer mislim da ona stvarno voli Stiva i da na kraju biva zadovoljna svojim zivotom, koliko na primjeru Sharlot...ona onako praznoglava i slatka trebala je da nadje na nekog savrsenog momka ,a nju su bas mucili kroz seriju sa Kylom McLahanom... i sve je to kako se gleda, eto vidite da moze i sa drugog aspekta, ali ne, vi ste zapeli za jedan standpoint i ulazite u filozofske rasprave oko, i okolo SEX I GRADA ZA IME SVETOGA PETRA. AJDE DA STE UZELI HOMISAJD ILI NORTERN EKSPOUZUR, SIKS FIT ANDER ALI JEBENI SEKS I GRAD.
I od njega je sve ovo pocelo,za-ime-boga.
Sto na neki cudan nacin dokazuje kako serije nije toliko isprazna cim moze ovoliko da se bistri o njoj.

Nisam gledao Mean Girls ali Easy A je pristojan film, ne secam se da li sam mu dao 7 ili 7.5 ili tako nesto, a i Emma Stone je preslatka... ipak nije mi bolji od 10 Things I Hate About You, to mi je top od tih tinejdzerskih haj skul filmova.

Ja mislim da sam sa 10 Things I Hate About You prosla kao sarabubasara sa Mean Girls, pogledala sam ga prosle god... a pre sam 10 god slusala koliko je fantastican taj film. I bio mi je ok, nista specijalno. Vec se ni ne secam o cemu je tacno. Najbolje je te filmove gledati pre dvadesete kad smo jos naivni i kad je nas lako nasmejati.

Koliko se secam, 10 Things I Hate About You je radjen po motivima Sekspirove komedije, tj.kao modernizovana varijanta, zato i jeste ispao tako dobar film jer ima dobar size...

Najbolji bend ikada
Odgledah ovo sinoć na kablu, just superb...Ovo je već četvrti ili peti put da ga gledam ali je uvek kao prvi...Haotičan i halucinantan svet glavnog junaka kroz k oji se prelama stvarnost britanije sedamdesetih, film sa puno životnih istina,ali ne na prvu loptu. Bob Geldof rastura kao ''Pink'', ali je i ostatak ekipe na odličnom stepenu uživljavanja u ulogu, par fenomeenalnih scena poputo ne kada mladi i stariji PInk gledaju jedan u drugog pored TV i pustoši rata i kada vojnici odlaze u u ''Zalazak sunca'', scene u školi i na ''političkim'' mitinzima, animacija ...11/10
I naravno odlična m uzika, teško je reći šta je bolje sam film ili podloga...

Ovo mora da se pogleda..Pogledajte prilog 279929
Dokumentarni film sniman 5 godina preko 2500h materijala upakovano u 3 sata...
Priča prati dve porodice iz siromašnog dela Čikaga koja ima talente u košarci...
Siromaštvo, i sve što ide uz to uz veliku borbu dva klinca pokušaće da obezbede svoj
san i igranje za profesionalce u NBA. Kao što kaže Duci Simonović hiljadu dece ''crnačke''
iz siromašnih predela, geta, treba da propadne da bi jedan dobio priliku i uspeo... Takva je statistika i
ovaj put, i naravno ni glavni akteri ovog dokumentarca nisu uspeli u košarci a u životu? To procenite sami...
Najbolji dokumentarac 1994. baš mi je legao, jer kao neko ko je u košarci 12 godina vidim svu bedu
kod roditelja koji pokušavaju da od dece dođu do uspeha zapostavljajući školu, obrazovanje, uništavajući razvoj
deteta...Zarad čega, igre? Ocena 9/10
Ovo mora da se pogleda..
Sport nije vise igra..

Drugi deo iz 2007 zaobiđi, svodi se na priču u studiju kako je sniman dokumentarac i čime se bavi jedan od aktera priče...
Prvi je remek delo, preteča ''Velikog brata''...
Javi kad odgledaš...

SIlno gresis. Serija je sovinisticka i mizogina preko svake mere.
Ne mogu sad da ulazim u dublje analize, ali evo ti ukratko:
SAMANTA - Zenski Kazanova. Mora da bude kaznjena za ponasanje na koje muskarci imaju ekskluzivu. Sta dobija na kraju? RAK.
MIRANDA - Uspesna advokatica, samostalna, pomalo cinicna. Nije joj zinulo da se uda. Ju, ju, ju, pa kako da ne juri muza?! Kakva je to zena? Sta dobija na kraju? Jednomudog patuljastog konobara Stiva, njegovu mamu sa Alchajmerom i raspalu kucu u Bruklinu.
SARLOT - Fina i odmerena vlasnica galerije. Masta o gospodinu savrsenom, nalazi ga i vencavaju se. Ali, kada ona odbije da napusti posao i postane ocajna domacica njen muz dobija erektivnu disfunkciju. Sta dobija na kraju? Celavog brakorazvodnog advokata, copavo kuce i usvojenu kinesku bebu posto ne moze da rodi sopstvenu.
KERI - Veci lovac namuza od koke iz Sofronija. Trckara okolo na stulama, trepce u svakog muskarca koji joj nazove dobar dan k'o svraka na jugovinu. Sva je slatka, nezna, potcinjena, kako se od zene i ocekuje. I, sta dobija na kraju? Milijardera, Zverku.

.
.  ).Zene imaju neke jako dobre replike i vecu ulogu od prosijecne curke koje ce u jednom trenutku otimaju negativci. Dijalozi su jako dobro napisani i prilicno moderni kao i citav film izmedju ostalog. Osim toga, najvise sam iznenadjena subplotovima i detaljima koji film posjeduje ,kao i nekoj simbolici (kad mali trci po groblju) koja ne upada u oko pretjerano,ali je vidljiva. Dakle, nije ni cudo sto je film klasik, posto "odoljeva zubu vremena"
 ).Zene imaju neke jako dobre replike i vecu ulogu od prosijecne curke koje ce u jednom trenutku otimaju negativci. Dijalozi su jako dobro napisani i prilicno moderni kao i citav film izmedju ostalog. Osim toga, najvise sam iznenadjena subplotovima i detaljima koji film posjeduje ,kao i nekoj simbolici (kad mali trci po groblju) koja ne upada u oko pretjerano,ali je vidljiva. Dakle, nije ni cudo sto je film klasik, posto "odoljeva zubu vremena"  i dosta metoda iz filma se zadrzavaju i dan danas. Shane je vise drama nego sto je akcija, mnogo vise ima price,nego puskaranja i makljanja, kao sto recimo ima u "Tragacima" ,ali jedna tuca u filmu, u salonu, je bolja od vecine akcije koje sam vidjela u drugim vesternima. Savrseno rezirana,montirana, puna nekih detalja koji ce se kasnije uspostaviti bitnim za film, prije svega zabavna i cini mi se "koreografisana" za razliku od tucha u danasnjim filmovima koje bi ja mogla da odradim
 i dosta metoda iz filma se zadrzavaju i dan danas. Shane je vise drama nego sto je akcija, mnogo vise ima price,nego puskaranja i makljanja, kao sto recimo ima u "Tragacima" ,ali jedna tuca u filmu, u salonu, je bolja od vecine akcije koje sam vidjela u drugim vesternima. Savrseno rezirana,montirana, puna nekih detalja koji ce se kasnije uspostaviti bitnim za film, prije svega zabavna i cini mi se "koreografisana" za razliku od tucha u danasnjim filmovima koje bi ja mogla da odradim  . I da, ovo je vestern dje ima krupnog plana, samo da kazem. Film prelijepo izgleda. Ima jedna scena dje je noc i ti tu vidis da je zapravo napolju dan, no su oni u montazi ili dje vec to pomrachili
. I da, ovo je vestern dje ima krupnog plana, samo da kazem. Film prelijepo izgleda. Ima jedna scena dje je noc i ti tu vidis da je zapravo napolju dan, no su oni u montazi ili dje vec to pomrachili  .Ali nije ni bitno
.Ali nije ni bitno  .
. .
.http://www.imdb.com/title/tt0795176/
ovo je vrhunska serija sto si mi preporucio...poceo da gledam..odlicna,