Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Domacin - 8/10.

Teska drama. Takve filmove ne volim, ali ovaj je prilicno dobar. Pre svega zbog odlicne Saoirse Ronan. Malecka je iznela film bez problema, Bas sam se uziveo u njenu pricu, cak su mi i oci zasuzile na kraju. I ostatak ekipe je dobar, posebno William Hurt.

Taj glumacki deo je najbolji deo filma. SF deo je onako malo pokraden od Star Treka (Trilovi) i Terminatora - Diane Kruger kao kopija Kristane Loken.

Efekata u sustini i nema. U svakom slucaju moze da se gleda. Preporuka. :D

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) bas los film ...to je sve vise licilo na neku video igricu umesto na film bas bez veze
slabo bas slabo nebi da pisem o ovom

http://www.imdb.com/title/tt0903624/ lol imbd ocena :)

20120926082916-The%20Hobbit_ATA_Art.jpg

Domacin - 8/10.

Teska drama. Takve filmove ne volim, ali ovaj je prilicno dobar. Pre svega zbog odlicne Saoirse Ronan. Malecka je iznela film bez problema, Bas sam se uziveo u njenu pricu, cak su mi i oci zasuzile na kraju. I ostatak ekipe je dobar, posebno William Hurt.

Taj glumacki deo je najbolji deo filma. SF deo je onako malo pokraden od Star Treka (Trilovi) i Terminatora - Diane Kruger kao kopija Kristane Loken.

jel se ti to malo zezas? :D

Domacin - 8/10.

Bem mu miša, a na imdb-u uopšte ne kažu da je reč o drami već Action|Adventure|Romance. Kome sad verovati?!

Mientras duermes-od autora Rec-a..Solidan trilercic, na imdb-u ga svrstase u horor, ako je ovo horor, ja sam Hickok.
Solidna prica, odlicna rezija, i korektna gluma-ne bode oci, film koji ne donosi nista epohalno, mozda mi se i zadrzi u memoriji, ali tesko..
Junak filma, dijabola koja ne moze da bude srecna, i koja svoju potencijalnu srecu nalazi u nesreci drugih..
8/10

Odgledao ,solidan film , ipak ocena nize 7/10

Handsome Harry (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1318001/
prica o starenju(muskom) ,suocavanju sa "avetima" proslosti , zaloscu zbog propustenog.
6.5/10

Johnny Stecchino
http://www.imdb.com/title/tt0102164/
ko voli benignija ,svidece mu se i ova komedija .
malo losiji od IL MOSTRO , ali ipak ima svoje momente.
7/10

Bullhead
http://www.imdb.com/title/tt1821593/
film govori o stocnom farmeru koji je uppleten u sumnjive poslove sa ilegalnim koriscenjem i preprodajom steroida i hormona za zivotinje.
paralelna prica objasnjava kako je trauma iz detinjstva odgovorna za njegov mracan karakter.
nominovan za oskara.
6/10

Homecoming(2009)

http://www.imdb.com/title/tt1135500/

Tip dolazi u rodni grad sa novom devojkom, a tamo ga čeka bivša koja ga još nije prebolela. U nesrećnom slučaju bivša udara autom novu devojku, pa je krije je u svojoj kući.

Izbegnite ovaj film ako je ikako moguće.

da bre, inace je postojala opasnost da neko ( od muskih ) ovo pogleda... :D

dobar je mun, a svako ko ne ceni rokvela - nema pojma.

Poslednja izmena:
Domacin - 8/10.

Stephenie Meyer strikes back!!! :D
Pogledacu zbog Saoirse (pokusacu), jer je stvarno volim. Gori od Twilight-a ne moze da bude svakako. Ocekujem cheesy dijalog i puno poljubaca jer se sa poljupcima spasava svet :lol:

Ali sacekacu da se pojavi na netu, ne bih platila za ovaj film.

Sad vidim: 12% na rottentomatoes... :confused:

%C5%A0est_dana_juna.JPG

Domaci film iz 1985. pokojnog Dinka Tucakovica.Inace nijesam ljubitelj domacih filmova,ali eto ovaj pogledah.
Definitivno ima atmosferu i neki svoj autenticni smek, razlicit od ostalih domacih filmova, lijepu muziku i zanimljivu fotografiju,ali se malo sta desava tokom ovog filma,skoro nista prakticno, cak i premashuje ostale domace filmove u kojima se rijetko kad nesto desava.Ni likovi zauzvrat nijesu nesto razvijeni, vise lice na obrise nekih stereotipa,ako i na to. Nebojsa Krstic je potpuno bezlican u glavnoj ulozi, ali su dobri ostali glumci, prepoznala sam odma' Mladena Nelevica sa njegovim sitnim okicama :D.

6/10

Stephenie Meyer strikes back!!! :D
Pogledacu zbog Saoirse (pokusacu), jer je stvarno volim. Gori od Twilight-a ne moze da bude svakako. Ocekujem cheesy dijalog i puno poljubaca jer se sa poljupcima spasava svet :lol:

Ali sacekacu da se pojavi na netu, ne bih platila za ovaj film.

Sad vidim: 12% na rottentomatoes... :confused:

pazi,sad moze biti i ova fora,twilight nije umetnicko delo itd,ali da se ne lazemo sve nastavke su pljuvali i pre nego sto su izasli i svi glumci su svake godine bili pikirani za zlatnu malinu,iako sam sigurna da ima i gorih....tako da je moguce da je i ovo sad ocenjeno po principu ova je radila twilight,sigurno je sranje,ajde da joj odmah damo losu ocenu...ne kazem da je dobar film,ni sama ga nisam gledala,ali kapiram da vecina njih ce popljuvati i zbog same cinjenice da je stefani majer to radila

Kolika je Rusija, koliko je samo bitnih knjizevnika, slikara, kompozitora dala, a filmovi koji poslednjih godina dolaze iz Rusije su u najmanju ruku osrednji..gledao sam neke njihove kao kultne, nista posebno, iako ima i filmova koji mi se dopadaju, generalno zaostaju za ostatkom Evrope.
Izbace ponesto dobro, ali vecina je losa..distribucija filmova iz Rusije je isto ocajna, sto ide u prilog slabom ulaganju u film, slabom marketingu itd.. i nekako, bar ono malo sto sam ja gledao stvaraju filmove na isti kalup kao i mi, dosta sivila, kao da paleta kojom raspolazu njihovi reditelji nema druge veselije boje..
Tarkovski, Mihalkov..:worth:

INTHEIRSKIN_Postcard_041-e1350584567368.jpg

Prica o bracnom paru,koji sa sinom ( nakon gubitka cerke ) odlaze u neku izolovanu vikendicu ne bi li sebi dali malo vremena i prostora da prebrode tragediju koja ih je zadesila.I maltene tek sto su dosli,nalete na bracni par,vrlo slicnih godina,fiz.karakteristika,koji takodje imaju sina istih godina i koji zarko zele da se "sprijatelje" sa njima,medjutim to im nije jedina namera.....Film je po meni dostaa los.Prvo to njihovo upoznavanje,pa vecera,pa prolongiranje tih bespotrebnih prica,nista mi se to nije dopalo.Napetost je minimalna,zaplet vrlo los,sve u svemu mnogo sam vise ocekivala.Cak ne bih svrstala film ni u neki prosek.
4/10

- - - - - - - - - -

Kolika je Rusija, koliko je samo bitnih knjizevnika, slikara, kompozitora dala, a filmovi koji poslednjih godina dolaze iz Rusije su u najmanju ruku osrednji..gledao sam neke njihove kao kultne, nista posebno, iako ima i filmova koji mi se dopadaju, generalno zaostaju za ostatkom Evrope.
Izbace ponesto dobro, ali vecina je losa..distribucija filmova iz Rusije je isto ocajna, sto ide u prilog slabom ulaganju u film, slabom marketingu itd.. i nekako, bar ono malo sto sam ja gledao stvaraju filmove na isti kalup kao i mi, dosta sivila, kao da paleta kojom raspolazu njihovi reditelji nema druge veselije boje..
Tarkovski, Mihalkov..:worth:

Sve si rekao kako valja... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back