cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
svidja mi se tvoj smisao za humor i bunt koji fali ovom forumu, najiskrenije.
ali moon je do jaja![]()
Biće Kole dobar, on je dečko koji obećava.![]()
Pitam se ko je više sarkastičan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svidja mi se tvoj smisao za humor i bunt koji fali ovom forumu, najiskrenije.
ali moon je do jaja![]()
Biće Kole dobar, on je dečko koji obećava.![]()

Sta vam je svima s ovim filmom the hunt (lov),velebit vas sve navukao na underground stvari xD
Domacin - 8/10.
Teska drama. Takve filmove ne volim, ali ovaj je prilicno dobar. Pre svega zbog odlicne Saoirse Ronan. Malecka je iznela film bez problema, Bas sam se uziveo u njenu pricu, cak su mi i oci zasuzile na kraju. I ostatak ekipe je dobar, posebno William Hurt.
Taj glumacki deo je najbolji deo filma. SF deo je onako malo pokraden od Star Treka (Trilovi) i Terminatora - Diane Kruger kao kopija Kristane Loken.
Efekata u sustini i nema. U svakom slucaju moze da se gleda. Preporuka.![]()
Bem mu miša, a na imdb-u uopšte ne kažu da je reč o drami već Action|Adventure|Romance. Kome sad verovati?!Domacin - 8/10.
Teska drama. Takve filmove ne volim, ali ovaj je prilicno dobar. Pre svega zbog odlicne Saoirse Ronan. Malecka je iznela film bez problema, Bas sam se uziveo u njenu pricu, cak su mi i oci zasuzile na kraju. I ostatak ekipe je dobar, posebno William Hurt.
Taj glumacki deo je najbolji deo filma. SF deo je onako malo pokraden od Star Treka (Trilovi) i Terminatora - Diane Kruger kao kopija Kristane Loken.
Bem mu miša, a na imdb-u uopšte ne kažu da je reč o drami već Action|Adventure|Romance. Kome sad verovati?!

Mientras duermes-od autora Rec-a..Solidan trilercic, na imdb-u ga svrstase u horor, ako je ovo horor, ja sam Hickok.
Solidna prica, odlicna rezija, i korektna gluma-ne bode oci, film koji ne donosi nista epohalno, mozda mi se i zadrzi u memoriji, ali tesko..
Junak filma, dijabola koja ne moze da bude srecna, i koja svoju potencijalnu srecu nalazi u nesreci drugih..
8/10
Odgledao ,solidan film , ipak ocena nize 7/10
Homecoming(2009)
http://www.imdb.com/title/tt1135500/
Tip dolazi u rodni grad sa novom devojkom, a tamo ga čeka bivša koja ga još nije prebolela. U nesrećnom slučaju bivša udara autom novu devojku, pa je krije je u svojoj kući.
Izbegnite ovaj film ako je ikako moguće.
Domacin - 8/10.

Stephenie Meyer strikes back!!!
Pogledacu zbog Saoirse (pokusacu), jer je stvarno volim. Gori od Twilight-a ne moze da bude svakako. Ocekujem cheesy dijalog i puno poljubaca jer se sa poljupcima spasava svet
Ali sacekacu da se pojavi na netu, ne bih platila za ovaj film.
Sad vidim: 12% na rottentomatoes...![]()

Kolika je Rusija, koliko je samo bitnih knjizevnika, slikara, kompozitora dala, a filmovi koji poslednjih godina dolaze iz Rusije su u najmanju ruku osrednji..gledao sam neke njihove kao kultne, nista posebno, iako ima i filmova koji mi se dopadaju, generalno zaostaju za ostatkom Evrope.
Izbace ponesto dobro, ali vecina je losa..distribucija filmova iz Rusije je isto ocajna, sto ide u prilog slabom ulaganju u film, slabom marketingu itd.. i nekako, bar ono malo sto sam ja gledao stvaraju filmove na isti kalup kao i mi, dosta sivila, kao da paleta kojom raspolazu njihovi reditelji nema druge veselije boje..
Tarkovski, Mihalkov..![]()