jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
znam da nije tema, ali molim vas... Da li postoji nacin da mp4 fajl konvertujem u DVD?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko god prvi deo filma bio tezak i mucan za gledanje,toliko je drugi cisto uzivanje.Nema tog suda koji bi je osudio!Zao mi je samo sto njene kazne nisu jos malo detaljnije prikazane.
 Meni se ovaj film i nije nesto svideo,osim novih metoda mucenja ljudi sve ostalo je standardan tinejdzerski horor,kao jos jedan nastavak Saw~`a
 Meni se ovaj film i nije nesto svideo,osim novih metoda mucenja ljudi sve ostalo je standardan tinejdzerski horor,kao jos jedan nastavak Saw~`a
Audition nisam gledala,nekako mi stalno promakne.Preporucujem ti japanski film Audition ako vec volis scene u kojima zena muci muskarceMeni se ovaj film i nije nesto svideo,osim novih metoda mucenja ljudi sve ostalo je standardan tinejdzerski horor,kao jos jedan nastavak Saw~`a
 nego zato sto su zaista dobili ono sto su zasluzili
 nego zato sto su zaista dobili ono sto su zasluzili 
Howl's moving castle (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0347149/
Stvarno sam uzivala gledajuci ga. Lepa prica, emotivna, duhovita.
Od mene ocena 10/10.

Jel' bolji original ili rimejk?7.5/10

mmmm Jessica Biel

,zar je bas toliko los,ocena 7.8 ,imdb-u ne treba nikada verovati
 ,zar je bas toliko los,ocena 7.8 ,imdb-u ne treba nikada verovatixaxaxxaa sinoc sam ga skinuo i zaspao pre nego sto sam ga pustio,kao da me je neko odozgo pogledao,zar je bas toliko los,ocena 7.8 ,imdb-u ne treba nikada verovati
 Nisam ocekivala da ce ici u tom pravcu nikako.Kao sto sam rekla na hororima,trailer mi je bio fenomenalan i ocekivala sam da ce biti nesto kao Noc vestica ili Teksaski masakr....Koliko sam videla na You tubu i na nekim forumima,ljudima je ili skroz glup ili odlican.Posto ja nisam ljubitelj horora na ovu foru,onda,verovatno,nisam prava osoba za ocenjivanje,jer sam previse subjektivna.
 Nisam ocekivala da ce ici u tom pravcu nikako.Kao sto sam rekla na hororima,trailer mi je bio fenomenalan i ocekivala sam da ce biti nesto kao Noc vestica ili Teksaski masakr....Koliko sam videla na You tubu i na nekim forumima,ljudima je ili skroz glup ili odlican.Posto ja nisam ljubitelj horora na ovu foru,onda,verovatno,nisam prava osoba za ocenjivanje,jer sam previse subjektivna.aj ako stignem bas cu izdvojiti vreme za njega,mnoge je odusevio film 127hours mene razocarao do koske,svako ima svoje misljenje,bas da vidim hoce li nam se poklopiti po pitanju ovog filma,kad sam ga vec skinuo da ga ne obrisem tek tako
The Dark Knight Rises - 4/10
Imam utisak da u zivotu nisam gledao gluplji film. Posebno prvih sat i po, prazno, bezidejno, nepotrebno, razvuceno, dosadno. Svaka scena gluplja od prethodne. Ocajna rezija. Losa gluma, toliko su lose glumili da mi je cak i drveni Bejl, kojeg ne volim, izgledao kao Robert De Niro pored ostatka ekipe.
Drugih sat i kusur, kad pocne samaranje, je gledljivo. Ali su me dotle vec zabolela ledja, dupe i glava, te sam jedva docekao da se film zavrsi.
Ne znam sta bih pohvalio, mozda efekte, Bejla, Anne se trudila ali nije za ovu ulogu, Gary uvosten na pocetku, posle se malo izvadio...
 Znaci-DELETE!!
 Znaci-DELETE!!Kad imas 2 vrhunska komada,ne pita se koja je bolja,vec koju cu prvo...Koja je bolja?

). Isto 9
). Isto 9