Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Queen http://www.imdb.com/title/tt0436697/

Film mi se dopao, iako nikada nisam shvatala pompu oko Dajane i uopšte kraljevske porodice, koja je prisutna u štampi širom svijeta. Ono što mi se svidjelo a što je vjerujem sami vrhunac filma je da je reditelj/scenarista potpuno uspio u svojoj namjeri da kraljicu prikaže kao jaku ženu iz nekog drugog svijeta kojem Dajana nije pripadala. Kao nekoga ko na kraju zaslužuje više postovanja i divljenja u odnosu na princezu Dajanu zbog koje je kraljica izgubila ljubav svog naroda i bila izložena kritici...

Aha. film je na vrlo suptilan način pokazao da je Dajana bila krava : )

Koja je bolja? :D
jessica-biel-kate-beckinsale-maxim-magazine-julyaugust-2012-photoshoot-photos-007.jpg

Meni je Dzesika bila extra sexy u "Teksaskom masakru motornom testerom"...

the-texas-chainsaw-massacre-2003-jessica-biel61.jpg

Mada, Kejt ima pozadinu...:eek:

PCW_THIRST_AD.jpg

odlican korejski horor,o svesteniku koji greskom tokom nekog eksperimenta postaje vampir. Vise se bavi moralnom stranom profesije krvopija,dal su oni nad ljudi ili paraziti,pokazuje se ljudska strana vampira,srecom nije preskoceno prolivanje velike kolicine krvi a i scene seksa su zanimljive..gluma odlicna,film malo duze traje ali vredi,plus poslednja scena je fenomenalna..preporuka ko nije gledao 8!10

Dark_Places_FilmPoster.jpeg

Klasika da snimam film o duhovima ovako bih snimio...Vizuelni efekti su možda amaterski za današnje uslove ali su audio odlični zajedno sa lokacijom koja je baaš scary prave atmosferu koja se retko viđa napetost i yezzu brrr što današnjim ma koliko imitirali fali..Priča je super a ekipa je odlično obavila posao pre svega Li, Kolins koju sam prvi put gledao u nečem drugom do ''Dinastije'':lol: baš je bila mačka i Hardi ali i gotovo svi ostali.Treba ga gledati u sumrak ili noćom ali u poslednej vreme sam baš tada zauzet..Takođe m i se sviđa akcent kojim govore totalni british english luv it:)10/10

Gledala sam film jos u srednjoj skoli... bila sam odusevljena. Stvarno je prelep, preporuka i od mene :)

I sad sam se setila mogla bih opet da pogledam taj, a i ovaj:

Spirited Away
spirited%20away%20Promo%20Poster.jpg

Jos bolji :)

pogledaj Spirited Away, odlican je!! 10-ka!!

http://www.imdb.com/title/tt0120889/

sta ja znam..ocekivala sam vise drame, manje fantazije..jacu pricu...
ako vec mora da ima toliko fantazije..volela bih da je drugacije usmerena...drugacije ispricana..ne kroz pateticno lose isprican pakao...

razocarana sam.. tako da, ocena 6,5 ...

http://4.***************/-ZFGxbIuvii8/T7dxTZglBJI/AAAAAAAAG7s/0a4GQ8cY3X0/s1600/broken.jpg
http://www.imdb.com/title/tt1441940/

pubertet,adolescencija i te stvarcice, periodi su promijena.ako ovaj film ne govori direktno o adolescenciji,sigurno govori o promijenama. skunk je glavna junakinja filma koja je svo vrijeme srecna,jer njena sreca lezi u prozivljavanju svakog datog trenutka. u klincu sa dijabetisom, naucila je da uziva u vremenu koje joj je dato.nadomak srednje skole, nesto se prosto mora promijeniti u njenom zivotu,a promijeni se dosta toga.
ovo je na neki nacin kao American Beauty skuHan kod engleza.samim tim, film je lishen liberalnog kleptrepa ,raspad skunkinog komshiluka povezuje sa raspadom porodice i odrastanjem. Ona odrasta bez majke, kao i njene prve komsije, tri djevojke nezgodnog karaktera.Za razliku od njih, skunk je uspijela da sacuva svoju nevinost, prije svega duhovnu,zahvaljujuci cinjenici sto je njen otac normalan,a njihov ne bash. Otac te tri djevojke, prebija svakog koga njihove kcerke optuze za silovanje. Tako, na meti mu je simpaticni,ali infantilni Rick, sa kim Skunk ima super odnos, jer su taman na istom nivou. Previse bijesa,previse lazi u malom kolektivu izaziva niz tragicnih dogadjaja u dojucerasnjem nevinom okruzenju.Sve to natjera Skunk na zivotno preispitivanje, jer vise nista nije isto.
Taman dovoljna doza drame,akcije i komedije.Skunk nije " veliki film" ,ali u svojo minijaturnosti mu nishta ne fali. Zapravo, to ga chini i dopadljivim.
Reditelj je ovdje genije, koji potencijalnu komplikovan scenario ispricha na jednostavan nacin. Ali samo za one koje vole shkolu Gaja Richija- flashforvardove, flashbekove,brzu montazu i sl.Ja nijesam ljubitelj ove fotografije " sve shljasti,reklama za ariel,ali funkcionishe"Glumci su sjajni,a od poznatijih glumackih faca, tu su fantasticni ( i hot krajnje)Tim ROth i Cillian Murphy. Tu je i " nashe gore list" sto bi rek'o Blic Zhena- Zara Marjanovic,koja je super. Najvise od svih , sija glumica koja glumi Skunk.
Broken je izbijegao patetiku slicnih holivudskih ostvarenja,tako sto je sacuvao iskrenost. Izbijegao je cinizam Americke ljepote, sacuvavsi svoju nevinost.I zato je must see , espeshli , za persone koje gotive ovaj neviktorijanski da nazovem, pravac inglish sinema :)

8/10

Poslednja izmena:
7.5/10

download.jpg

mmmm Jessica Biel :heart:

fascinantno napravljen ceo svet sutrasnjice. kada budem u prilici pogledacu hd na vecem ekranu, sve da vidim detaljno

sam film je odlican, prica je bas sf, 110 odsto. da ne kvarim onima sto nisu gledali ali su jurnjave ...liga sampiona. a tek gradjevine!

dal je bolji od originala? ipak je original bio iznenadjenje , tresko je ponoviti iznenadjenje

8/10

i jos nesto ceo film sam se pitao san ili java. vesto napravljeno, svala cast!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back