Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo odgledao Batman Begins, skida se Batman The Dark Knight a sutra na Batman The Dark Knight Rises, ne mogu da dočekam!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Овај филм због трагичних догађаја на премијери у САД нећу гледати.
Једноставно не могу.

sta reci na ova dva posta osim
facepalm.gif

Bravo
(ja tapsem trenutno ,nego ti *** nisi u prilici da cujes )
Reci mi molim te cega si se to podsecao u prva dva dela ?
Ja znam da se radi o vrlo kompleksnim i dubokim filmskim ostvarenjima ,ali mi stvarno nije jasno cega si se podsecao...
Pa iz prvog dela se skoro ničega nisam sećao jer sam ga gledao pre 6 godina, a drugi sam više gledao zbog lika sa tvog avatara...

Sinoć bio na betmenu i stvarno imam samo reči hvale, Nolan je opet odradio odličan posao. Jedina stvar koja me je razočarala je kraj filma koji nagoveštava da će biti još delova iako bi to po meni bila velika greška.
9.5/10
Ne nagovestava se to uopste. Mislim da nisi skapirao kraj...

Poenta je da je Betmen pre svega simbol a ne odredjeni covek, i da "svako moze da bude Betmen" - to ponavljaju vise puta u filmu (onako kako to vec Nolan voli, njegovi likovi u svakom filmu izgovaraju tako znacajne recenice koje obicno nagovestavaju kraj filma i poruku). Bruce Wayne je dobio "clean slate" i priliku za novi zivot, a John Blake moze sad da postane sledeci Betmen. A kad on okaci kopacke, to jest kostim, o klin, moze neko drugi.

I to je kraj Nolanove sage o Betmenu.

Neće Betmena ali hoće Robina :D
Blake je vec bio "Robin" u ovom filmu, kraj nagovestava da ce on preuzeti zadatak i postati novi Betmen.

Poslednja izmena:
Ne nagovestava se to uopste. Mislim da nisi skapirao kraj...

Poenta je da je Betmen pre svega simbol a ne odredjeni covek, i da "svako moze da bude Betmen" - to ponavljaju vise puta u filmu (onako kako to vec Nolan voli, njegovi likovi u svakom filmu izgovaraju tako znacajne recenice koje obicno nagovestavaju kraj filma i poruku). Bruce Wayne je dobio "clean slate" i priliku za novi zivot, a John Blake moze sad da postane sledeci Betmen. A kad on okaci kopacke, to jest kostim, o klin, moze neko drugi.

I to je kraj Nolanove sage o Betmenu.

Blake je vec bio "Robin" u ovom filmu, kraj nagovestava da ce on preuzeti zadatak i postati novi Betmen.
Nadam se da si u pravu...

Kvar

'Kvar' se odnosi na genitalni herpes od koga boluje glavni junak, jer su mu se, kako mu doktor objašnjava, stvari popele na *****. Berček kao novinar oženjen ćerkom komunističkog funkcionera (Neda Arnerić). I Ljuba Tadić u sporednoj ulozi urednika od kog mi se smučio život. Dobar film Miše Radivojevića i kritika socijalističkog društva. Ko nije gledao treba da vidi. 8/10

Poslednja izmena:
Kad smo kod domacih ostvarenja, ja pogledah juce konacno:

Vreme cuda (1989)

600full-vreme-cuda-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0181890/

Kad se spoje dva genija, knjizevni (Pekic) i filmski (Paskaljevic), to ne moze nikako lose da ispadne...
Biblijska prica smestena u posleratno, komunisticko doba...
Prica o narodu, njegovoj sebicnosti i prevrtljivosti, o komunistickoj dogmi kojoj nista nije sveto, o ljudima koji nikakvu pouku nisu izvukli iz Hristove zrtve i njegovog vaskrsenja...
Genijalan scenario, vizuelno upecatljiv film (sjajna rezija Pasaljevica, kao i obicno) i sigurno jedan od bisera nase kinematografije...
Ocena: 10

treba mi pomoc... da li neko moze da mi da (ili nadje) prevod za '' Alfred Hitchcock Presents Season 1 '' ... na srpskom ili hrvatskom... trazim po netu ceo dan i nista ne valja...

a seriju sam skinula odavde...

http://thepiratebay.se/torrent/6176024/Alfred_Hitchcock_Presents_Season_1_-_RLe

pomozite molim vas!! bas mi se gleda!

(ako nema prevoda moze neki drugi link za koji odgovaraju prevodi)

treba mi pomoc... da li neko moze da mi da (ili nadje) prevod za '' Alfred Hitchcock Presents Season 1 '' ... na srpskom ili hrvatskom... trazim po netu ceo dan i nista ne valja...

BS Player sam skida prevod samo treba da podesiš jezike pa probaj tako.

to je to?

http://www.podnapisi.net/cyr/alfred-hitchcock-presents-1955-titlovi-p986289

black-swan-int1.jpg

Gotiva je intenzivan baš dugo nisam gledao neki sličan..Transformacija u Crnog labuda je fenomenalno odrađena ima dosta psihologije pre svega žemske...Cela ekipa je magnifique posebno vodeće uloge Ksel Portman i Kunis...Posebno Portmanova ima tu krhkost(lepotica) a Kasel sirovost(zver)...U svakom slučaju sam uživao u ovom filmu kao u malo kom modernom...10/10
Slažem se,odlična kombinacija glumaca mada malo kasniš sa gledanjem ovog ostvarenja,trebalo je odavno ovo da pogledaš....:rtfm::lol:

Kad smo kod domacih ostvarenja, ja pogledah juce konacno:

Vreme cuda (1989)

600full-vreme-cuda-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0181890/

Kad se spoje dva genija, knjizevni (Pekic) i filmski (Paskaljevic), to ne moze nikako lose da ispadne...
Biblijska prica smestena u posleratno, komunisticko doba...
Prica o narodu, njegovoj sebicnosti i prevrtljivosti, o komunistickoj dogmi kojoj nista nije sveto, o ljudima koji nikakvu pouku nisu izvukli iz Hristove zrtve i njegovog vaskrsenja...
Genijalan scenario, vizuelno upecatljiv film (sjajna rezija Pasaljevica, kao i obicno) i sigurno jedan od bisera nase kinematografije...
Ocena: 10

lako dajes desetku, za politicki film. kod mene 2/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back