pa ti nemas smisao za humor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(Albanac je najtolerantniji lik u filmu, to mi je recimo bilo zanimljivo)
Pa, naravno. Ceo film je brutalno realan, pa je stoga i Albanac najtolerantniji i najduhovitiji lik u filmu, što potpuno odgovara stvarnom stanju na terenu. Pogledajmo samo Kurtija, Čekua, Vlasija, Haradinaja i Borisovog najboljeg druga Tačija - sve sami lafovi i borci za ljudska prava sa pesničkim osmesima na licu.
Sve generalizacije su loše...Sutra može neka srbenda da te ostavi da umireš a šiptar da ti pomogne...
Srpski moralni kod je gotovo nepostojeći od 90. i neke.
Živim van Srbije, a promenila sam nekoliko zemalja, i svuda postoje isti ljudi, a u mnogo situacija mi se desilo da vidim koliko su Srbi super u poređenju sa drugim narodima, u gomili stvari... pa me onda uhvati tuga što neka g.ovna žive dobro, a mi (Srbi) se mučimo...Mislim da si ti ipak homesick pa zato dolaziš do tih zaključaka...
U prvom delu rečenice konstatuješ da su generalizacije pogrešne, a onda u drugom delu izričeš jednu totalnu generalizaciju i besmislicu.Sve generalizacije su loše...Sutra može neka srbenda da te ostavi da umireš a šiptar da ti pomogne...Srpski moralni kod je gotovo nepostojeći od 90. i neke.

Ko kaže da sam generalizovao upotrebih reč NEKI a ne SVI...Čitaj pažljivije pa ćeš možda skontati o čemu pričam...To što se tebi reč neki pretvara u svi je tvoj problem ne moj...U prvom delu rečenice konstatuješ da su generalizacije pogrešne, a onda u drugom delu izričeš jednu totalnu generalizaciju i besmislicu.
Znači, u redu je kad se generalizuje i u prvi plan stavljaju srpske negativne osobine, ali to nikako ne valja kada se primeni na neki drugi narod.
Autošovinizam i destrukcija u klasičnom obliku.
Ja prezirem gomilu ,,srpskih'' osobina, ali sa potpuno drugačijeg stanovišta i ugla rezonovanja.
Konstrukcija ,,srpski moralni kod'' je generalizacija, i to udžbenički primer.Ko kaže da sam generalizovao upotrebih reč NEKI a ne SVI...Čitaj pažljivije pa ćeš možda skontati o čemu pričam...To što se tebi reč neki pretvara u svi je tvoj problem ne moj...
Tvoj problem je što nisi u stanju da argumentovano udješ u raspravu, ma kako ona naivna i bezopasna bila. Odmah počinješ sa nekim paušalnim i žargonskim ocenama koje su ispod nivoa civilizovane razmene mišljenja.Da srpski moralni kod ti bratac očigledno ne živiš u Srbiji...Ili živiš u nekoj Srbiji iz bajke...

Uopšte nisam mislio na njega...I to je tačno.
I ovo je interesantan fenomen, koji sam primetila jer ne živim u Srbiji: dosta Srba ima loše mišljenje o Srbima, i misle da smo najgori ljudi i najgora zemlja (ne prozivam tebe, Goxy, nego sam se setila nečega što mi se redovno desi kad dođem u Srbiju, i sa baš bliskim prijateljima)... a meni je to smešno, jer apsolutno nije tačnoŽivim van Srbije, a promenila sam nekoliko zemalja, i svuda postoje isti ljudi, a u mnogo situacija mi se desilo da vidim koliko su Srbi super u poređenju sa drugim narodima, u gomili stvari... pa me onda uhvati tuga što neka g.ovna žive dobro, a mi (Srbi) se mučimo...