Prometej(2012)
Totalno ,ali totalno djubre
Film je kao nova verzija 3D Marka ,samo sednes i gledas neverovatno prelepe efekte kako se smenjuju na ekranu bez bilo kakvog sadrzaja i smisla
Radnja ,sa sve kvazi obrtom i raspletom moze da stane u dve recenice(ne brinite, necu vam spoilovati smisao zivota koji je sazdan u agonijom ispunjenih 2 sata ovog filma ) ,sto se savrseno uklapa u scenario koji deluje kao da ga je pisao retardirani majmun
jednostavno ne znam sta da kazem
U ovom filmu ne valja apsolutno nista
Ridli Skot vise ne zna sta radi ,msm ,ne morate da gledate ovo sranje da biste to zakljucili ,samo je potrebno da pogledate njegove novije intervjue i ideje trenutnih projekata .... Blade Runner 2 ? More ,mars u pi.cku materinu
Performans Majkla Fasbendera i Akuna Elbe su fantasticni kao i uvek ,ali tuzna kvazi gluma svih ostalih i potpuni nedostatak sadrzaja u ovom projektu cine nemogucim da samo par glumaca izvuku ovu olupinu na povrsinu
Film u potpunosti vredja inteligenciju na svim nivoima i po svim kriterijumima, naravno ljudska glupost pretstavlja rupu bez dna ,samim tim ne sumnjam da ce nekome film biti i pametan i izazovan i revolucionaran
Svih nas sedmoro u sali koji smo pristali da se podvrgnemo ovoj uzasnoj torturi od nenadjebivih 2 sata smo posldnih 40 minuta filma naglas brojali sekunde iscekujuci odjavnu spicu koja nikad da dodje
Ali , cika Ridli je otisao tako daleko ,da pre nego sto nam da nas duhovni mir u vidu pustanja vode nad ovom slikom i prilikom moderne kinematografije , gurne falus u uvo One last time u vidu scene sa osmim putnikom...
Ovo je ostvarnje ,koje zbog pompe eventualno treba pogledati na kompu ,kad se pojavi rip sa dobrom slikom , ali onda opet trebe izostaviti jedan jedini dobar ospekt ove krsine ,a to su kolosalne i prelepe scene koje odisu realnoscu neke druge planete
tako da je moja preporuka da film ne gledate uopste ,kako ja evo vec sedmi put danas perem zube i jos uvek ne mogu da oribam iz usta ukus Cika Ridlijeve masne ku.rcine