dju_bre
Ističe se
- Poruka
- 2.582
Ne stavljaj slike sa imdb-a... imaju zastitu![]()
Izgleda da nemaju sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne stavljaj slike sa imdb-a... imaju zastitu![]()
Ma nema to nikakve veze, moze delo da bude potvrdjeni i uvazeni klasik, a da ti se ipak ne dopadne, da ti bude dosadno. To ti je stvar ukusa, senzibiliteta, kako sa filmovima tako i sa knjizevnoscu i bilo cim drugim. To ne znaci da nisi skontao pricu i da nisi uocio ideje, poente i sl. vec samo, eto, nesto ti tu ne prija. Ja kad kazem da su mi neki filmovi i neke knjige, koje svi smatraju vrhunskim ostvarenjima, bezveze ljudi se iscudjavaju. A i ne treba slepo verovati u autoritete, jer kao sto nije svaka knjiga jednog pisca podjednako dobra, isto tako nije ni svaki film istog rezisera. E, sad sam i samu sebe smorila s ovom pricom
Nazad na temu
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1091722/
Advantureland (2009)
Neko je preporucio ovaj film na ovoj temi, i drago mi je sto sam poslusala preporuku. Za razliku od vecine tinejdz komedija, ova je vrlo prizemna i realna. Sve sa merom. Ima malo klisea, ali boze moj, nije preterano. Najveci minus ovom filmu je musava Kristen Stewart (koja je minus svakom filmu). Sve ostalo je korektno. Od mene ocena 8/10, samo zato sto je bolji nego sto sam ocekivala, a nisam bas mnogo ocekivala.![]()
mislim da sam to bil;a ja i drago mi je sto me neko poslusaoMa nema to nikakve veze, moze delo da bude potvrdjeni i uvazeni klasik, a da ti se ipak ne dopadne, da ti bude dosadno. To ti je stvar ukusa, senzibiliteta, kako sa filmovima tako i sa knjizevnoscu i bilo cim drugim. To ne znaci da nisi skontao pricu i da nisi uocio ideje, poente i sl. vec samo, eto, nesto ti tu ne prija. Ja kad kazem da su mi neki filmovi i neke knjige, koje svi smatraju vrhunskim ostvarenjima, bezveze ljudi se iscudjavaju. A i ne treba slepo verovati u autoritete, jer kao sto nije svaka knjiga jednog pisca podjednako dobra, isto tako nije ni svaki film istog rezisera. E, sad sam i samu sebe smorila s ovom pricom
Nazad na temu
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1091722/
Advantureland (2009)
Neko je preporucio ovaj film na ovoj temi, i drago mi je sto sam poslusala preporuku. Za razliku od vecine tinejdz komedija, ova je vrlo prizemna i realna. Sve sa merom. Ima malo klisea, ali boze moj, nije preterano. Najveci minus ovom filmu je musava Kristen Stewart (koja je minus svakom filmu). Sve ostalo je korektno. Od mene ocena 8/10, samo zato sto je bolji nego sto sam ocekivala, a nisam bas mnogo ocekivala.![]()
Sva je tunjava i musava, uvek i svuda. I smorena i sva je neki drz' ne daj emo fazon... bas mi je iritantna. Hvala, Saro, na preporucimislim da sam to bil;a ja i drago mi je sto me neko poslusaopotpuno atipican Coming Of Age film. Nesot kao Freaks and Geeks film...muzika je savrshenstvo i Eisenberg je odlican i sve, jedino eto, Kristen Stewart je stvarno u svakom filmu ista.
Sva je tunjava i musava, uvek i svuda. I smorena i sva je neki drz' ne daj emo fazon... bas mi je iritantna. Hvala, Saro, na preporuciOdoh sad da gledam J. Edgar pa javljam utiske.
![]()
film nije ni malo debilan ,nego je za decu do 10 godina i kao takav je odlican
------------------------------------------------------------
Sa druge strane , Underworld :Budjenje
Ako nikad niste videli realnu simulaciju konzumiranja ljudskih fekalija onda je taj trenutak dosao sa Underworldom 4 (tagline filma bi trebao da bude : Ukus govana nikad nije bio toliko sladak)
Ocena : Plac majke bozije
![]()
Jedan dobar novi horor
http://www.hellycherry.com/2012/04/cabin-in-woods.html
Sva je tunjava i musava, uvek i svuda. I smorena i sva je neki drz' ne daj emo fazon... bas mi je iritantna. Hvala, Saro, na preporuciOdoh sad da gledam J. Edgar pa javljam utiske.
![]()
ee znaci moze da se skine???ja sve nesto umislila da tek treba da izadje :/
Taxidermia
http://en.wikipedia.org/wiki/Taxidermia
Odvratan film, dobra kamera i neverovatni karakteri.
Ne preporuchujem film onim koji vole madjarski narod i
osetljivi su na povrac'anje.)
6/10
Ja sam junacki istrpeo TS rip, pa ako si sklona avanturi... druga polovina visestruko nadoknadjuje za uzasne fore na pocetku radjene za tinejdz publiku i stvarno los zvuk na dostupnom skrineru.
Ahaenivej jel pratis sezonu 2?
AhaI tu me nervira sav onaj gej fazon kojeg u knjizi nema. Ne znam kako je debeli to dozvolio.
Pa kako je krenulo, mislim da nece dugo biti razocarani. Bice onih lezbo scena, sto ih ima i u knjizi, a i sigurna sam da ce biti jos gomila toga cega u knjizi nema.pa to je sad moderno znas ..gej populacija u porastu a to su sve ..gledaoci..no jos koliko danas ce se ti isti gledaoci razocarati..da ne spojlujem![]()
Pa kako je krenulo, mislim da nece dugo biti razocarani. Bice onih lezbo scena, sto ih ima i u knjizi, a i sigurna sam da ce biti jos gomila toga cega u knjizi nema.![]()