- Poruka
- 48.158
Bravo Shime... daj jos ovakvih dragulja.
Sto se tice ovih horora, stvarno bi mogao da iskuliras, ipak imate celu temu posvecenu vasem omiljenom zanru... mi ostali smo precvise krhki cak i za ovakve postere, a kamoli trejlere.
PS. Sigurni Viver je nacisto odrtavila i omatorila... steta sto joj svojevremeno nisu davali vise uloga za njenu feminin side, ja je gledah samo u Ice Storm & kao spansku kraljicu u Conquest of Paradise... ovo ostalo je sve bilo neko taf chik proseravanje...
Jesam bezobrazan ali *ebiga. ne želim da vršim diskriminaciju horor filmova jer na kraju krajeva i to su filmovi pa sada često bacim komentar na Preporuči,Gledali... Obrazložili... Ocenili..i na Horor filmovi ako je u pitanju taj žanr.Ima dobrih horor/trilera,šteta je ne pomenuti ih i na drugim temama.Priznajem da sam ogluvio po pitanju horora,više me ništa ne inspiriše,što je nekome šok meni je strast.Kao kad skočiš iz aviona,preživiš i hoćeš još!S vremenom zavoliš skakati iako je to nekome ko nije nikada skakao užasno.Što se tiče ocjenjivanja sve preko 3 od mene ima preporuku bilo koji da je žanr u pitanju...

... daj jos ovakvih dragulja.
, koji u meni brings nothing but contempt... ali dobro, to je moja percepcija.
. Ima ona talenta, podsijeca na muzevniju Sigurni Viver.Uhvatih neki dramedi na TVu dje ona glumi, al se smorih pa ne odgledah do kraja.Bio film malo klishe,nemam zivaca.