Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo Shime :ok:... daj jos ovakvih dragulja.

Sto se tice ovih horora, stvarno bi mogao da iskuliras, ipak imate celu temu posvecenu vasem omiljenom zanru... mi ostali smo precvise krhki cak i za ovakve postere, a kamoli trejlere :lol:.

PS. Sigurni Viver je nacisto odrtavila i omatorila... steta sto joj svojevremeno nisu davali vise uloga za njenu feminin side, ja je gledah samo u Ice Storm & kao spansku kraljicu u Conquest of Paradise... ovo ostalo je sve bilo neko taf chik proseravanje...

Jesam bezobrazan ali *ebiga. ne želim da vršim diskriminaciju horor filmova jer na kraju krajeva i to su filmovi pa sada često bacim komentar na Preporuči,Gledali... Obrazložili... Ocenili..i na Horor filmovi ako je u pitanju taj žanr.Ima dobrih horor/trilera,šteta je ne pomenuti ih i na drugim temama.Priznajem da sam ogluvio po pitanju horora,više me ništa ne inspiriše,što je nekome šok meni je strast.Kao kad skočiš iz aviona,preživiš i hoćeš još!S vremenom zavoliš skakati iako je to nekome ko nije nikada skakao užasno.Što se tiče ocjenjivanja sve preko 3 od mene ima preporuku bilo koji da je žanr u pitanju...:kafa:;) , dragulja kao što je ovaj imam tonu samo nisam uvjek raspoložen pisati...:lol:

,što je nekome šok meni je strast.Kao kad skočiš iz aviona,preživiš i hoćeš još!S vremenom zavoliš skakati iako je to nekome ko nije nikada skakao užasno

Ja bih rekao da ste vi svi kao klinci zastranili... pa zavoleli taj zanr :mrgreen:, koji u meni brings nothing but contempt... ali dobro, to je moja percepcija.

a za ovo -
, dragulja kao što je ovaj imam tonu

... ima jedan drugi forum na kome ucestvujem, i gde u kafani ima poseban tred gde forumashi ubacuju smesne komentare na koje su naleteli na YT klipovima, drugim forumima etc... & jedan od njih je i ovaj -

Најбоље оцењен коментар на овом клипу:

Kulina keep that Gangsta shit !!!

... sad izgubih celokupnu nit, .. ah da ...

, dragulja kao što je ovaj imam tonu
... ja bih samo dodao -

"Shime keep that gangsta shi*t coming"... :cool:

Ja bih rekao da ste vi svi kao klinci zastranili... pa zavoleli taj zanr :mrgreen:, koji u meni brings nothing but contempt... ali dobro, to je moja percepcija.

a za ovo -

... ima jedan drugi forum na kome ucestvujem, i gde u kafani ima poseban tred gde forumashi ubacuju smesne komentare na koje su naleteli na YT klipovima, drugim forumima etc... & jedan od njih je i ovaj -

... sad izgubih celokupnu nit, .. ah da ...

... ja bih samo dodao -

"Shime keep that gangsta shi*t coming"... :cool:

To je light varijanta,evo šta mene trenutno inspiriše i izazove lagani smjeh!:lol: Koji je forum,imam i ja štošta zanimljivo za reći...

Bravo Shime :ok:... daj jos ovakvih dragulja.

Sto se tice ovih horora, stvarno bi mogao da iskuliras, ipak imate celu temu posvecenu vasem omiljenom zanru... mi ostali smo precvise krhki cak i za ovakve postere, a kamoli trejlere :lol:.

PS. Sigurni Viver je nacisto odrtavila i omatorila... steta sto joj svojevremeno nisu davali vise uloga za njenu feminin side, ja je gledah samo u Ice Storm & kao spansku kraljicu u Conquest of Paradise... ovo ostalo je sve bilo neko taf chik proseravanje...
pa kad je zenstvena k'o Elen DeDzeneris :lol:
Al ja je gotivim :). Ima ona talenta, podsijeca na muzevniju Sigurni Viver.Uhvatih neki dramedi na TVu dje ona glumi, al se smorih pa ne odgledah do kraja.Bio film malo klishe,nemam zivaca.

Mother and Child
(2009)
http://www.imdb.com/title/tt1121977/

Očekivao sam shit movie, ali ispostavilo se da je reč o jako dobroj drami, sa interesantnim zapletom i interesantnim preokretima.
Ako ste ljubitelj drama obavezno pogledajte ovaj film, nećete žaliti za provedenim vremenom.
Ako ne volite drame, bež' te od ovog filma.....

Hvala na preporuci, zvuči dobro, a volim i Anet Bening i Naomi.
(Što nisi ovaj film preporučio na temi o ženskom filmu? Deluje kao prava 'ženska priča'.)

I ne vređajte Sigurni Viver - to što je dobra glumica ne znači da nije ženstvena :p
Zamislite samo Gorillas in the Mist, Death and the Maiden ili Year of Living Dangerously sa Dajan Lejn ili Mišel Fajfer umesto nje - katastrofa!

Hvala na preporuci, zvuči dobro, a volim i Anet Bening i Naomi.
(Što nisi ovaj film preporučio na temi o ženskom filmu? Deluje kao prava 'ženska priča'.)

I ne vređajte Sigurni Viver - to što je dobra glumica ne znači da nije ženstvena :p
Zamislite samo Gorillas in the Mist, Death and the Maiden ili Year of Living Dangerously sa Dajan Lejn ili Mišel Fajfer umesto nje - katastrofa!
Samuel L. Jackson je cool odigrao svoju ulogu u filmu (kako samo on to zna).
Jeste da film odgovara više ženskom senzibilitetu, ali mislim i da muškarci podjednako mogu uživati u njemu, zato ga stavih ovde.

P.S.
Sigurni Viver je za mene kultna glumica i uvek je vezujem na prvom mestu za filmove Allien - 1979 i Aliens - 1986.
Da ona nije igrala glavne uloge u tim filmovima, pitam se da li bi mi oni ikada bili omiljeni iako imaju fantastičnu priču (scenarijo),
možda i najbolji scenarijo ikada za SF filmove.......

Koristis plural iz nekog razloga... jedina koja vredja je Sara, mada je ona presla put od disent forumashice... do potpune teaser-ke... sa veoma "inspirativnim" postovima tipa hot or not :lol:... pa je nema tri dana i tako... pa se onda pap up-uje... pa postavi novi insajtful post... hot or not... kao da vrsi neki survey... nema vise SaraBubaSara-e sa truly inspirativnim postovima... gone, lost in oblivion, her ass used to be beautiful...

А, да се ти региструјеш на неки амерички форум, па тамо продајеш муда за бубреге?
Шта доказујеш писањем потпуно непотребних фраза на енглеском? Комплекс, егзибиционизам, глупост, или можда, своје, англосаксонско порекло?

Ако си англоамеричког порекла онда се извињавам...

Poslednja izmena:
А, да се ти региструјеш на неки амерички форум, па тамо продајеш муда за бубреге?
Шта доказујеш писањем потпуно непотребних фраза на енглеском? Комплекс, егзибиционизам, глупост, или можда, своје, англосаксонско порекло?

Ne dokazujem nista... to je moj jive na forumu... tako volim da pisem, ako ti se ne svidja Velebite... preskoci postove... ili me prijavi ako smatras da krse neko pravilo...

Ма опуштено, какве пријаве, какви бакрачи. Не знам ни шта је то.
Ако је то твој ,,јиве'' на форуму нема никаквих проблема... Ја сам мало више сељачаст, па приметим те стране кованице, а и назадан сам, јер, некеко, контам да је српски доста богат језик. Но кад је ,,јиве'' у питању све је у реду...

Ма опуштено, какве пријаве, какви бакрачи. Не знам ни шта је то.
Ако је то твој ,,јиве'' на форуму нема никаквих проблема... Ја сам мало више сељачаст, па приметим те стране кованице, а и назадан сам, јер, некеко, контам да је српски доста богат језик. Но кад је ,,јиве'' у питању све је у реду...

U pravu si... koristim puno stranih izraza, vise kao zajebanciju... cak ih cesto ni ne spelujem. Ako je tol'ko iritantno spreman sam da ih izbacim iz upotrebe. Kada citam Dostojevskog ili Nichea nalazim dosta stranih ( francuskih ) kovanica ispisanih u italicu ... pa mi je taj stil bio zanimljiv za oponasanje. Ali priznajem da preterujem... i izbaci cu ih, ili makar znacajno redukovati.

Uostalom kao i ceasuru... ove tri tacke koje stalno koristim. Neko je nekad rekao da je cesura predvorje pakla... i u pravu je.

Pozz

U pravu si... koristim puno stranih izraza, vise kao zajebanciju... cak ih cesto ni ne spelujem. Ako je tol'ko iritantno spreman sam da ih izbacim iz upotrebe. Kada citam Dostojevskog ili Nichea nalazim dosta stranih ( francuskih ) kovanica ispisanih u italicu ... pa mi je taj stil bio zanimljiv za oponasanje. Ali priznajem da preterujem... i izbaci cu ih, ili makar znacajno redukovati.

Uostalom kao i ceasuru... ove tri tacke koje stalno koristim. Neko je nekad rekao da je cesura predvorje pakla... i u pravu je.

Pozz
Eto..... mir, mir mir,
niko nije kriv,
kupus i pečenje,
slatko pomirenje.

Mother and Child
(2009)
http://www.imdb.com/title/tt1121977/

Očekivao sam shit movie, ali ispostavilo se da je reč o jako dobroj drami, sa interesantnim zapletom i interesantnim preokretima.
Ako ste ljubitelj drama obavezno pogledajte ovaj film, nećete žaliti za provedenim vremenom.
Ako ne volite drame, bež' te od ovog filma.....

Odlican film, za svaku preporuku.

Haywire 7/10 (2+)
http://www.imdb.com/title/tt1506999/
PHdw3hcoZwUngj_1_m.jpg

Pomislio sam evo još jednog filma u fazonu 007 ali nije baš tako,početak je dobar,kao da je Tarantino režirao a posle polako ulazi u stereotipe,đža bu,mislim da se treba pola filma mariše ali mariše onako muški do koske.Šta znam,od mene prolazna ocjena,film koji se može pogledati...a i ne mora.:D Jaka glumačka postava!

Tesko smece od filma

Sinoć slučajno uhvatih od početka do kraja na tv1000 film iz 1998.
Out of Sight - George Clooney
http://www.imdb.com/title/tt0120780/

Ništa sad waaau, a opet nije ni tako loš da žalite za izgubljenim vremenom.
Ko voli Clooney-a verovatno će voleti i ovaj film, za ostale prosečna zabava i razbribriga bez ikakve umetničke vrednosti.

Radnja filma klasična za Clooney-jevske filmove - pljačka banku.

Sinoć slučajno uhvatih od početka do kraja na tv1000 film iz 1998.
Out of Sight - George Clooney
http://www.imdb.com/title/tt0120780/

Ništa sad waaau, a opet nije ni tako loš da žalite za izgubljenim vremenom.
Ko voli Clooney-a verovatno će voleti i ovaj film, za ostale prosečna zabava i razbribriga bez ikakve umetničke vrednosti.

Radnja filma klasična za Clooney-jevske filmove - pljačka banku.

A Đenifer Lopez je policajka. Film je više o hemiji između tva lika no o pljačkanju, nažalost.

El secreto de los ojos

http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Solidan miks drame i trilera, valjda je i oskarovski, šta li. Ima poprilično visoku ocenu na imdb, mene nije baš toliko oduševio, ali je svakako zanimljiv i vredan 2 sata čučanja uz monitor (dolaze u obzir i drugi položaji za gledanje). Dotiče se svima nama dragog i nedostižnog pojma univerzalne pravde, odnosno njenog idealnog filozofskog shvatanja, ali upodobljenog svakodnevnici, da svako dobije ono što zaslužuje. Ali, naravno da to nije sve, pa imamo i naznake ljubavne drame :)
Ricardo Darin fenomenalan.

Svi u svojim listama naj filmova stavljaju kum 1 i 2. Međutim ja sam prvo procitao knjigu pa tek onda gledao filmove i bili su mi potpuni promasaj.. toliko toga bitnog je isjeceno i neobradjeno da sam se totalno bio razocarao.
A ja obrnuto - gledala filmove, zatim uzela knjigu i šokirala se koliko je prosta u poređenju sa filmom. Što je možda i OK sa obzirom na sadržaj, ali film je umetničko delo, a knjiga je baš kao što je El Caballero rekao... malo bolja petparačka literatura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back