Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Uploaded with ImageShack.us

IGRE GLADI

ono što me je oduševilo: sjajna gluma (posebno Dž.L.), sama režija, montaža, lokacije gde je snimano, prikaz distrikta, kostimi...
manje zadovoljan: komp. animacijom (prikaz Kapitola, kontrolna soba) - pošto su imali budžet od "samo" 100 miliona dolara (ipak je to "lionsgate" produkcija), recimo da im se oprašta. Drugo, izbor glumaca koji tumače Kreatora igara i Hejmiča mislim da je promašen.

Drugi deo stiže u novembru naredne godine a pošto je film samo za ova dva dana zaradio već 155 miliona i ko zna kolika će biti finalna cifra, verujem da će u drugi deo uložiti više novca jer je 2.deo knjige još bolji i uzbudljiviji. Plus, kad se dodaju ovi sjajni glumci... :)

9/10

Just go with it

Lagana komedijica za nedeljno popodne

6/10..bez obzira na Aniston i Sandlera..

Just_Go_with_It_Poster.jpg

pa dobro to tebi, a meni jeste :)
pa svi bi to uradili, šta bi ti npr.?

Zar nije taj čovek u filmu pisac? Napisala bih super roman, ili celu seriju romana (scenaria za moćne filmove?), jer bih, tako drogirana, bila najpametniji čovek na planeti i videla bih i shvatla stvari koje drugi ljudi ne shvataju... I tako bih napravila pare, ali posredno... i još bi i ostali profitirali od mog drogiranja :)
Mislim da me film zbog toga i razočarao, zato što je kao film o kreativcu i umetniku, a on čim se dokopa moći odmah zaboravi na duhovne vrednosti :mrgreen:

Zar nije taj čovek u filmu pisac? Napisala bih super roman, ili celu seriju romana, jer bih, tako drogirana, bila najpametniji čovek na planeti i videla bih i shvtala stvari koje drugi ljudi ne shvataju... I tako bih napravila pare, ali posredno... i još bi i ostali profitirali od mog drogiranja :)

pa napisao je i on, nisi pratila radnju :)
nema od pisanja leba :lol:
i on jeste bio najpametniji, zar nije za nedelju dana stekao 2 miliona skoro ni od čega?

pa napisao je i on, nisi pratila radnju :)
nema od pisanja leba :lol:
i on jeste bio najpametniji, zar nije za nedelju dana stekao 2 miliona skoro ni od čega?

Hah, znaš šta hoću da kažem. Nekako se uvek rastužim kad ljudi od svega smisle samo pare... jeste lepo biti bogat, ali već ima filmova o ljudima koji dobiju na lutriji... a film o drogi od koje postaneš super pametan je mogao da ode i u nekom drugom, manje racionalnom pravcu, šta znam...

Hah, znaš šta hoću da kažem. Nekako se uvek rastužim kad ljudi od svega smisle samo pare... jeste lepo biti bogat, ali već ima filmova o ljudima koji dobiju na lutriji... a film o drogi od koje postaneš super pametan je mogao da ode i u nekom drugom, manje racionalnom pravcu, šta znam...

pa kad je shvatio da to što je bogat privlači raznorazne krpelje, rešio je da se bavi politikom :D
što se mene tiče, sasvim realno :D :lol:

druga stvar, film odlično daje smenice iz pravog života, da su se mnogi prebacili iz posla sa energijom na farmacveutske proizvode, jer stvari tako zaista stoje u svetu
npr. lek protiv raka odavno se primenjuje na Kubi, al farmakomafija ga sprečava da dopre u svet....treba znati i aktuelnu političko-društvenu pozadinu....zato sam i rekao da je logičan :)

Poslednja izmena:
pa kad je shvatio da to što je bogat privlači raznorazne krpelje, rešio je da se bavi politikom :D
što se mene tiče, sasvim realno :D :lol:

druga stvar, film odlično daje smenice iz pravog života, da su se mnogi prebacili iz posla sa energijom na farmacveutske proizvode, jer stvari tako zaista stoje u svetu
npr. lek protiv raka odavno se primenjuje na Kubi, al farmakomafija ga sprečava da dopre u svet....treba znati i aktuelnu političko-društvenu pozadinu....zato sam i rekao da je logičan :)

Razumem šta pričaš, možda su moja očekivanja bila pogrešna: ja kad čujem droga, pomislim izmenjeno stanje svesti, novi horizonti, nešto drugačije od treznog stanja... a ova droga u filmu, tj. kako je on koristi, je trezno stanje na kub...

Zar nije taj čovek u filmu pisac? Napisala bih super roman, ili celu seriju romana (scenaria za moćne filmove?), jer bih, tako drogirana, bila najpametniji čovek na planeti i videla bih i shvatla stvari koje drugi ljudi ne shvataju... I tako bih napravila pare, ali posredno... i još bi i ostali profitirali od mog drogiranja :)
Mislim da me film zbog toga i razočarao, zato što je kao film o kreativcu i umetniku, a on čim se dokopa moći odmah zaboravi na duhovne vrednosti :mrgreen:

I moj utisak je bio sličan. Sjajna ideja, realizovana najgluplje moguće.
Ovo pominjanje pisaca podseti me na jedan simpatičan film u kome se pravi izbor između života i umetnosti: http://www.imdb.com/title/tt0420223/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back