kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
film je jako spor, ali ima tenzije i nije predvidiv...nije za oskara, ali je ok...sem tih scena![]()
meni to dovoljno da popizdim..

aj idi jedi slag..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
film je jako spor, ali ima tenzije i nije predvidiv...nije za oskara, ali je ok...sem tih scena![]()
Re-cycle.
Kakav magičan film.
Dugo mi je bio na spisku, najzad odgledan.
Sjajno ostvarenje.
Film koji otvara vrata dublje zamisli, dubljeg sveta, otrgnutog od zaborava, obrisanog iz pamćenja.
Film oji budi, seća na one kojih se niko ne seća.
Koji sagledava njihov turobni svet, zlopaćen, tužan, tmuran.
Svaki nalet inspiracije, tren prošlosti, zamisao koja je odbegla, negde ipak postoji.
Samuje, čezne, ne postoji gašenje života.
Animizam pluta napušten, u sopstvenom vrtlogu zajedno sa mnogim drugim tužnima.
Ne postoji zaborav koji spašava.
Jedna strana ostaje povređena, ona koja je enkom izmakla iz duše, iz sećanja.
Ne postoji dete koje se nerođenjem preboljeva, njegov plač odjekuje u svetu prognanih, samih.
Svaki je uzdah nege zbrojan, sačuvan, daleko od vlasnika, ali blizu takođe pretužnih odlomaka nečijih postojanja.
Svako je slovo, rečenica, hartija ispisana negde otisnuta da živi, da plače, da osmišlja svet za one koji ničiji su.
Jeza filma najveća je kada junakinja dolazi na groblje.
Mračno, kameno, sa dušama koje skamenjeno leže.
Groblje duša koje su svi zaboravila, čiji su grobovi zatrpani neposećivanjem.
Sve duše, očajne i gole, same, pružaju dlanove da prime cvet kao simbol sećanja.
Brige.
Film koji navodi na misao o ljudskoj hladnoći usled tempa života.
Moderan čovek polumašina je.
Hitar, radna, u jurnjavi.
Automatizuje svoje biće u žudnji da opstane.
Zaboravlja dušu, svoje detinje, svoje milo, svoje sveto.
Zaboravlja bol neotplakanu.
Ali, boli, i izgara od tuge zaboravljeni svet, osamljen, tuđ, nagomilan i stahotan.
Jeca kao ugašeni otkucaj deteta iz utrobe.
Nepropustiv film.
![]()
Ne znam da li ce me sad neko napasti zbog ovog post-a,ali meni je ovaj film toliko ocajan da nista pozitivno nemam o njemu da kazem,sem sto je eto Johnny Depp simpatican i sto su prikazani divni predeli.....Radnja-nepostojeca,mislim o ovako necemu je mogla i moja baba da pise...Sednes,zavalis se u stolicu i onda redjas neke gluposti,sta ti prvo padne na pamet...Zbog predela i Johnny-a
3/10
flm je krsina nevidjena
ali,moraju i glupi ljudi nesto da gledaju
haha,mozda ne glupi,ali svakako tolerantniji od mene,jer je meni ovo bilo zestoko dosadno...verovatno nekima i nije
Od pocetka drugog dela 2 sezone,serija opet razbija...![]()
11 epizoda 2 sezone donosi nekoliko novih momenta,dvije epizode do kraja sezone dovodi do erupcije emocija.Režiser se poigrao sa emocijama i dovodi do neočekivanih twistova,to je ono što volim,to je ono što tražim.Ova serija od mene nakon 17 odgledanih epizoda drži jaku 8/10.
![]()
The Killing Of A Chinese Bookie
U stilu Kasavetesa, rediteljski iskasapljena pripovetka o potpuno nebitnoj sudbini potpuno nebitnog lika po imenu Kozmo. Prepun odlicnih kadrova; prepun krupnih planova; prepun manijackih zumova koje sam (iz perspektive gledaoca) u vise navrata pozeleo da skrolujem u levo u desno, gore, dole... jednom recju, il' sa dve: nepodnosljiva skucenost. Do poslednjeg trenutka sam bio ubedjen da je film los... Onda sam malo prosetao po sobi, bacio pogled kroz prozor, bacio pogled na razorenu kuhinju, rasklopljenu postelju...
Ocena: Jeretiku iz proslosti bih definitivno preporucio da pre svoje smrti daunloaduje ovo sranje. Ostale upozoravam da se "The Tree Of Life" nalazi na top10 listi Heretic-a iz sadasnjosti. J-b-g...