Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

eurovision-song-contest-the-story-of-fire-saga.jpg

Par neuspešnih muzičara kojima je životni san da predstavljaju Island na Evroviziji dobijaju tu priliku pobedom po difoltu nakon što svi ostali kandidati ginu u tragičnoj nesreći. Sasvim gledljivo ostvarenje, čak i pored toga što Vil Ferel uglavnom ostaje dosledan svom kretenskom humoru bilo je nekoliko scena koje su uspele da mi izmame smeh. Ocena: 3/5

GONE GIRL (2014)

Gone Girl.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2267998/

Sam početak filma je priličan kliše, međutim nemojte da vas to obeshrabri jer je to urađeno sa razlogom. Nestala supruga glavnog (anti)junaka koji prijavljuje da se nešto čudno desilo u kući nakon njegovog povratka. Slomljen stakleni sto i još neki tragovi navode na veoma čudne okolnosti kao i samo ponašanje lika koji ne deluje preterano uzbuđeno a ni zainteresovano zato što je njegova žena odjednom isparila mada je sve obavio po PS-u i uredno prijavio da je nema. Otežavajuća okolnost po gospidina je i ta što je njegova žena poznata ličnost pa su se sve televizije, novinari ali i ostali sjatili pravo u ovo malo mesto ispred njihove kuće kako bi poput rijaliti programa izveštavali o svemu. Prvo što vam pada na pamet je ili loša gluma ili je ovaj majstor upleten u celu priču do guše. Kako istraga traje klupko se neglo odmotava i sve kreće u neočekivanom pravcu jer se ispostavlja da su i on i njegova žena (doduše svako u svom svetu) teški foliranti spremni na sve updajući iz laži u laž u svoje zamke kako bi stigli do određenih ciljeva ne prezajući ni od čega. Film odlično oslikava celo Američko društvo i koliko su porodica, moral, mediji zapravo samo jedna maska izgovora dok se istina vešto krije ispod tepiha zarad interesa pojedinca.

OCENA: 8/10

The Laundromat

krimi drama
glumci:Geri Oldman, Antonio Banderas , Meril Strip i ostali

Udovica istražuje prevaru u osiguranju,i stize do dvojice pravnih partnera grada Paname koji iskorišćavaju svetski finansijski sistem.
ništa posebno ali je gledljiv i skupili su ekipu dobrih glumaca u godinama

Small Town Crime

images

Bivši policajac alkoholičar pokušava da otkrije ko stoji iza ubistva prostitutke koju je našao mrtvu pored puta. Kao i Come to Daddy spada u red boljih crnih komedija. 4/5
Da znas da cu da bacim pogled i to veceras bas, davno se mrkacim da ga odledam.:cool:
Srecna Nova, Mr.Red i da zigujete, tj. sve najbolje.:):lol:

Small Town Crime
Bivši policajac alkoholičar pokušava da otkrije ko stoji iza ubistva prostitutke koju je našao mrtvu pored puta. Kao i Come to Daddy spada u red boljih crnih komedija. 4/5
Super je film. :D Odlicno gradi radnju, ne znam bas koliko je komedija s obzirom kako se zavrsava, kakav obracun bogte, skoro ko horor na momente... I oni placenici su bas gadna sorta, treba to odglumeti... a glavnog lika znam iz ranijih filmova, dal je glumio u nekim tinejdz komedijama iz 80ih, neke zivahne sporednjake vecito...Da, bio je prodavac u marketu u "Od sumraka do svitanja", nije lose...Odlicno je izgurao ovaj okreni-obrni noar-detektivski zanr, sve najbolje od generacije koja je figuru jednog Bogarta upila s kevinim mlekom.;) Tako i treba.:) Da ne pominjem da mu telefon zvuci isto kao i moj..:lol: :D Prenuo sam se u prvi cas, reko, ko me cima sad.... kontam zovu, Nova godina je, al gde sad u sred filma, taman krenula radnja.:lol: Kad ono, baja ima isto zvono,e zivote lutalico..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back