Ocekivala sam da ce biti odlican,ali nije nesto ostavio utisak na mene..Nemam zamerki na glumu.Nikol mi je ovde sasvim dobra,koliko zna da bude hladna i ista u emotivnim scenama.Sto se tice price,slazem se sa ostalim k omentarima,da je puna rupa.
Mucno je gledati Australiju na plus beskonacno,na ovoj nasoj vrucincini..Mislim da je i to dobrinelo teskoj atmosferi filma.Psihicki je zamoran.Porodica se preseljava,sa sinom i cerkom,jer im je klinka od 15 godina usla u vezu sa profesorom.Da se ne izrazavam drugacije,mala je prilicno "sirokih shvatanja",sto se potencira kroz ceo film...
Onda deca nestaju..tajne izlaze na videlo..film odmice,a nista se ne razresava..Kakve traume vuce decak,zasto majka i otac imaju tako los odnos,kako majci samo pada na pamet da optuzuje oca za zlostavljanje cerke,sta se desilo decaku,gde su bili.....i jos toooooona nerazjasnjenih stvari ostaju da vise u vazduhu.Ovo nije ni deo.Generalno,film je fokusiran na osecanja majke i oca,koji se bore sa nestankom svoje dece.Totalno su otudjeni i svako reaguje na svoj nacin.Stres ih ne zblizava,nego samo pravi sve veci jaz...
Pomislila sam da je film radjen po knjizi,pa nisu stigli sve da uglave ili tako nesto....
Tipicno;bombasticno najavljivan,a nista videli nismo....