Mene je smorio do bola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je smorio do bola.
Sinoć kad sam počinjao da ga gledam nisam imao pojma da u njemu glume dve ispušene muštikle: gospodin guverner Švarc i Stalone (aka sivonja),
inače ne bih pristao da gledam ovaj film ni pod batinama.
Escape Plan 2013
http://www.imdb.com/title/tt1211956/
Akcioni
Ispostavilo se da je reč o gledljivom filmu, bez ikakve umetničke vrednosti (koji se na samom kraju pretvorio u totalu pucačinu, tipa Rambo 1,2 i 3 sve u jednom).
Sivonja po profesiji testira zatvore sa maksimalnim obezbeđenjem, odnosno da li je moguće pobeći iz takvih zatvora. Ubacuju ga u takve zatvore kao zatvorenika i on osmišljava bekstvo. e, sad neko je smestio zeki rodžeru i otišao je u zatvor iz koga nema bekstva i gubi mu se svaki trag. Tamo upoznaje Švarca šniclu....
Od svoje 13.godine nisam pogledao ništa sa Arnoldom. Znam da sam ljakse, ali šta ćeš.Shvarci citira Nichea u napadu laznog ludila... neprocenjivo!
Jedva čekam da gledam "Frozen", ali tek treba da stigne na red, ..

Ali pazi Rusi imaju svoje konje za trku u hororu još jače nego jenkiji...I strašne narodne priče i strašne ljude poput Čikatila ili ''Šahovskog ubice''... Svako kad se upozna sa tim slučajevima odmah oseti da m u se ledi krv u žilama na sibirsku temperaturu -70@Emihs
Kada gledam ruski film, koji nije drama ili kod koga dominantna crta nije dramska, imam utisak da je sve veštačko, prekopirano, nametnuto, šupljikavo. Mišljenja sam da je njima pametnije da se drže svog žanra, jer zaista nemaju potrebe za tim izletima u akciju, horor itd. Međutim, globalizacioni procesi i merkantilizacija su učinili svoje, pa sad imamo i ruske superheroje i ostale piicke materine. Zbog toga, jako slabo pratim novu rusku kinematografiju, osim kada dobijem pouzdanu preporuku, isključivo za film dramskog žanra.
nocas frozen uzivo u srbiji. beograd, vojvodina.Jedva čekam da gledam "Frozen", ali tek treba da stigne na red, sutra vam se javljam sa reportažom o Silver linings playbook filmu, za oko sat vremena ću da ga gledam.
Sledeći na spisku su "L'écume des jours" i "Renoir".
Ali pazi Rusi imaju svoje konje za trku u hororu još jače nego jenkiji...I strašne narodne priče i strašne ljude poput Čikatila ili ''Šahovskog ubice''... Svako kad se upozna sa tim slučajevima odmah oseti da m u se ledi krv u žilama na sibirsku temperaturu -70
Ma, Frozen ima totalno bednu i konfuznu priču, te trče u ledeni zamak da sestra prestane sve da ledi, te trče nazad u grad da drugu sestru poljubi princ kako se ne bi zaledila..... Film je pravljen za decu, al' ako jedno dete ume da ti prepriča radnju filma ja mu skidam kapu.
Da u pravu si snimaju filmove po zapadnoj matrici čak i pozapadnim temama dok im ''domaće'' strahote stoje u fijoci, poput tih vukodlaka u ljudskom obliku i mnogih legendi poput Baba Jage ili Baš Čelika prilično strašno..To su hororične životne priče, odnosno hororična predanja. To je nešto drugo.
Kada govorim o ruskim hororima u negativnom kontekstu, mislim na horore koje oni snimaju po matrici koja je preuzeta iz Holivuda ili neke druge kinematografije, a za koju oni nisu predodređeni. Da bi se te priče pretvorile u dobar horor film ,potrebno je ono što oni nemaju...

Vrijedi pogledati.