- Poruka
- 32.028
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stroga familija s pet plavih kcerki, koje drze distancirane od svih i zakljucane u kucji...najmladja dva puta pokusa da se ubije, uspijevajuci u drugom i to pokrene niz dogadjaja...
samo cu reci i've seen families like this.
prijatno iznenadjenje...ta mizogena pljuvavshtina po Sofiji KOpoli got to me, napomena da nije samo da sam poklekla vecjini , nego mi je Maria Antoaneta chisti shit od filma, a na Somewhere sam bukvalno zaspala.
za mene, laika, sjajno rezhiran ,veoma vizuelan film sto je jos jedna karakteristika rediteljke. air, onaj zanr muzike koji meni moze da prija jedino kao podloga nechemu.i jako prija kao podloga filmu
..valjda zato sto je prvi i po knjizi, nije kao ostali Kopolini filmovi-bez radnje i s iritantnim dugim kadrovima. al ima ono u cemu je kopola najbolja-stvaranje atmosfere.
previse se koncentrisala na lik Lax , umijesto na momke i njihovu fascinaciju njima, kako je bila prvobitna zamisao. Dunstova je ruzna i bila je ruzna i tada. Sad se izgradila kao glumica i s godinama je ljepsa,ali sjecam se kad se pojavila u onim tinejdz filmovima igrajuci ljepotice, meni to nikada nije bilo jasno. Medjutim , ovdje funkcionishe.
nisam citala knjigu pa ne mogu da sudim.
7.8/10
Felon-Филм о 100 пута рађеној теми. Лик штитећи породицу(омиљена америчка поштапалица) доспева у затвор, тамо му безобразни пандури пакују разне смицалице, да би га на крају подвргли невиђеној тортури у затвору за најопасније криминалце и бонус наместили још пар година затвора. филм ми је био подношљив због доброг глумца Стивена Дорфа, али и Вала Килмера, иако је његов лик тако дегутантан и карактеристичан за ове америчке бозице. Такође режисер није одолео ни оним класичним препатетичним ситуацијама у којима се сви затвореници, који су иначе у смртном непријатељству, у једном моменту излажу животној опасности и стају на страну главних јунака иако су се до мало пре тукли до смрти.
Крај је наравно срећан, јер ово је Америка, а у америци everything is possible
http://2.***************/-RbflGmdxCzw/TZ4wATMAJ4I/AAAAAAAACkQ/EsNq3hjygCM/s640/DVD_502_Hanussen.jpg
Mađarsko-nemačka koprodukcija jednog od naitrigantnijih osoba izmedju dva svetska rata. U istoriji je zabeležena čak mogućnost da je podučavao Hitlera manipulacijom masama i mimikom. Rođen istog dana kao sam Hitler ovaj jevrej koji je je I sv. ratu ratovao na strani Kajzera je bio samoproklamovani vidovnjak i posedovao je moći telepatije sugestivne hipnoze. U filmu je njegova biografija obrađena više na ličnom pristupu i kako je napredovao kao iluzionista i vidovnjak kroz Srednju Evropu...
![]()
resih da odgledam ovaj film,dosta sam ga dugo izbegavao.
Nije los,podseca na krenk sa logicnom radnjom.
Uglavnom pristojan film,scenario ima dosta rupa,al verujem da im scenario nije bio ni poenta.
Uglavnom brza akcija za zimsko popodne..Moze da prodje 7/10..
Transporter 3
mozgorelaksiranje
naravno prenaglašeni i efkti i neke scene mnogo brze i plastične
i ona ružna ruskinja šta li je j-bt
msm i onaj stetham mi je baja za razbijanej gej parade al dobro
6,5/10
zbog mozgorelaksiranja
http://2.***************/-RbflGmdxCzw/TZ4wATMAJ4I/AAAAAAAACkQ/EsNq3hjygCM/s640/DVD_502_Hanussen.jpg
Mađarsko-nemačka koprodukcija jednog od naitrigantnijih osoba izmedju dva svetska rata. U istoriji je zabeležena čak mogućnost da je podučavao Hitlera manipulacijom masama i mimikom. Rođen istog dana kao sam Hitler ovaj jevrej koji je je I sv. ratu ratovao na strani Kajzera je bio samoproklamovani vidovnjak i posedovao je moći telepatije sugestivne hipnoze. U filmu je njegova biografija obrađena više na ličnom pristupu i kako je napredovao kao iluzionista i vidovnjak kroz Srednju Evropu...
PA NARAVNO NEDELJKO DA JE UKRAJINKA ZAR SE NE SEĆAŠ DA SE PRE TUCANJA SVADJALI DA L JE ONA RUSKINJA IL KOJ JE VEĆ ISTOČNO/JUŽNI SLOVEN ***** TE PAMETNOG![]()
a na stranu što je snimano u odesi, geografiju ti opraštm jer si kačio pajsona u erekciji, ali ključne dijaloge ne pamtiš , mada kako i da ti stanu u 256![]()
To je upućeno beži bre valjda...i ti si nekad normalna bila...![]()
![]()
stroga familija s pet plavih kcerki, koje drze distancirane od svih i zakljucane u kucji...najmladja dva puta pokusa da se ubije, uspijevajuci u drugom i to pokrene niz dogadjaja...
samo cu reci i've seen families like this.
prijatno iznenadjenje...ta mizogena pljuvavshtina po Sofiji KOpoli got to me, napomena da nije samo da sam poklekla vecjini , nego mi je Maria Antoaneta chisti shit od filma, a na Somewhere sam bukvalno zaspala.
za mene, laika, sjajno rezhiran ,veoma vizuelan film sto je jos jedna karakteristika rediteljke. air, onaj zanr muzike koji meni moze da prija jedino kao podloga nechemu.i jako prija kao podloga filmu
..valjda zato sto je prvi i po knjizi, nije kao ostali Kopolini filmovi-bez radnje i s iritantnim dugim kadrovima. al ima ono u cemu je kopola najbolja-stvaranje atmosfere.
previse se koncentrisala na lik Lax , umijesto na momke i njihovu fascinaciju njima, kako je bila prvobitna zamisao. Dunstova je ruzna i bila je ruzna i tada. Sad se izgradila kao glumica i s godinama je ljepsa,ali sjecam se kad se pojavila u onim tinejdz filmovima igrajuci ljepotice, meni to nikada nije bilo jasno. Medjutim , ovdje funkcionishe.
nisam citala knjigu pa ne mogu da sudim.
7.8/10