Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je vin dizel ok glumac u zanru u kome glumi iii..zgodan :cool: ...za statama pojam,samo sto je statam englez, pa se i njegov idiotluk smatra sofisticiranim dovoljno da glumi sa de nirom.

its-a-wonderful-life-bluray.jpg

o klasicima je glupo filozofirati...e'o rasplakah se, nadjoh film bez neke vecje filozofije... odlican film i mnogo manja limunada nego sto sam ocekivala. james stewart :heart: i njegova prirodnost i spontanost u glumi koja je neuobicajena za tovrijeme. i za to vrijeme, film sa nedovoljno srecnim krajem, sto je po meni plus...sta se deshava sa biznismenom, on izbijegava kosmicku pravdu , nema indikacija da ce Georgeov zivot biti ista bolji nego sto je bio, samo se izvukao iz jos jedne gadne situacije. Poruka filma: nemojte bit odgovorni...ne ,ne...:mrgreen: ... sta ce ti pare kad imas prijatelje,lallaala.
8/10

the-virgin-suicides-the-virgin-suicides-189393_1020_576.jpeg

stroga familija s pet plavih kcerki, koje drze distancirane od svih i zakljucane u kucji...najmladja dva puta pokusa da se ubije, uspijevajuci u drugom i to pokrene niz dogadjaja...
samo cu reci i've seen families like this.
prijatno iznenadjenje...ta mizogena pljuvavshtina po Sofiji KOpoli got to me, napomena da nije samo da sam poklekla vecjini , nego mi je Maria Antoaneta chisti shit od filma, a na Somewhere sam bukvalno zaspala.
za mene, laika, sjajno rezhiran ,veoma vizuelan film sto je jos jedna karakteristika rediteljke. air, onaj zanr muzike koji meni moze da prija jedino kao podloga nechemu.i jako prija kao podloga filmu :cool:
..valjda zato sto je prvi i po knjizi, nije kao ostali Kopolini filmovi-bez radnje i s iritantnim dugim kadrovima. al ima ono u cemu je kopola najbolja-stvaranje atmosfere.
previse se koncentrisala na lik Lax , umijesto na momke i njihovu fascinaciju njima, kako je bila prvobitna zamisao. Dunstova je ruzna i bila je ruzna i tada. Sad se izgradila kao glumica i s godinama je ljepsa,ali sjecam se kad se pojavila u onim tinejdz filmovima igrajuci ljepotice, meni to nikada nije bilo jasno. Medjutim , ovdje funkcionishe.
nisam citala knjigu pa ne mogu da sudim.
7.8/10

Poslednja izmena:
MV5BMjA3NzI1ODc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI5NjQwNg@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

nema potrebe da puno filozofiram. po meni odlican film, prica jako zanimljiva, u kojoj bogati zive vecno a mi? sto se tice glume ona je ocekivano losa, od pevaca(Justin Timberlake) se nije ucekivala dobra gluma tako da ne mogu da ga kritikujem, ocekivano je odradio lose svoj posao. amandu prvi put gledam na filmu i mogu da kazem da je bila simpaticna. Cillian Murphy odlican. sve u svemu sam se zabavio za vreme gledanja filma i od mene dobija, 9/10

stroga familija s pet plavih kcerki, koje drze distancirane od svih i zakljucane u kucji...najmladja dva puta pokusa da se ubije, uspijevajuci u drugom i to pokrene niz dogadjaja...
prijatno iznenadjenje...ta mizogena pljuvavshtina po Sofiji KOpoli got to me, napomena da nije samo da sam poklekla vecjini , nego mi je Maria Antoaneta chisti shit od filma, a na Somewhere sam bukvalno zaspala.
za mene, laika, sjajno rezhiran ,veoma vizuelan film sto je jos jedna karakteristika rediteljke. air, onaj zanr muzike koji meni moze da prija jedino kao podloga nechemu.i jako prija kao podloga filmu :cool:
..valjda zato sto je prvi i po knjizi, nije kao ostali Kopolini filmovi-bez radnje i s iritantnim dugim kadrovima. al ima ono u cemu je kopola najbolja-stvaranje atmosfere.
previse se koncentrisala na lik Lax , umijesto na momke i njihovu fascinaciju njima, kako je bila prvobitna zamisao. Dunstova je ruzna i bila je ruzna i tada. Sad se izgradila kao glumica i s godinama je ljepsa,ali sjecam se kad se pojavila u onim tinejdz filmovima igrajuci ljepotice, meni to nikada nije bilo jasno. Medjutim , ovdje funkcionishe.
7.8/10

Tu je Ketlin Tarner odlična kao fanatična majka, sasvim drugačija uloga za nju.

http://1.***************/-9uUQ6w8CNT8/TZwSm2wfC_I/AAAAAAAAARc/K3yuWj_HZak/s1600/cheechupinsmoke.jpg
Haha koja ludnica smejem se i kad pomislim...Totalno opušteno snimano a priča je roflmao:lol:Malo ima takvih filmova...10/10
http://www.**************.com/movie-poster/518QYFGCEEL/-The-Devil%27s-Backbone-(Special-Edition).jpg
Dobar je horor priča je zbog cele one buke oko ''Kletve'' ''već viđena'' ali ima svoje trenutke 9/10

Felon-Филм о 100 пута рађеној теми. Лик штитећи породицу(омиљена америчка поштапалица) доспева у затвор, тамо му безобразни пандури пакују разне смицалице, да би га на крају подвргли невиђеној тортури у затвору за најопасније криминалце и бонус наместили још пар година затвора. филм ми је био подношљив због доброг глумца Стивена Дорфа, али и Вала Килмера, иако је његов лик тако дегутантан и карактеристичан за ове америчке бозице. Такође режисер није одолео ни оним класичним препатетичним ситуацијама у којима се сви затвореници, који су иначе у смртном непријатељству, у једном моменту излажу животној опасности и стају на страну главних јунака иако су се до мало пре тукли до смрти.
Крај је наравно срећан, јер ово је Америка, а у америци everything is possible

Felon-Филм о 100 пута рађеној теми. Лик штитећи породицу(омиљена америчка поштапалица) доспева у затвор, тамо му безобразни пандури пакују разне смицалице, да би га на крају подвргли невиђеној тортури у затвору за најопасније криминалце и бонус наместили још пар година затвора. филм ми је био подношљив због доброг глумца Стивена Дорфа, али и Вала Килмера, иако је његов лик тако дегутантан и карактеристичан за ове америчке бозице. Такође режисер није одолео ни оним класичним препатетичним ситуацијама у којима се сви затвореници, који су иначе у смртном непријатељству, у једном моменту излажу животној опасности и стају на страну главних јунака иако су се до мало пре тукли до смрти.
Крај је наравно срећан, јер ово је Америка, а у америци everything is possible

to si trebao u spojler :deda:z:hm::grudvanje3:

Brazil-Није ми јасно како је мом антиглобалистичком и антиимперијалном, али ограниченом мозгу овај филм до сада промицао. Сећам се да сам почео да га гледам као приглупи средњошколац прве године гимназије и да сам прекинуо, јер сам се сморио на самом почетку, мислећи да је у питању неко научно фантастично срање из ,,непријатељске'' Енглеске. Када сам при неколико испијених пива испред студентских домова споменуо овај филм у негативном контексту, терајући пијану контру, један старији, искуснији, познати новосадски пивопија и филмофил рекао ми је -Бразил је класик, а ти обриши слине деране и не сери о стварима о којима немаш појма... Да, лик је био потпуно у праву. Ово заиста јесте класик, прави филмски орвел, са хумористичном обрадом ни мало хумористичне теме.

http://2.***************/-RbflGmdxCzw/TZ4wATMAJ4I/AAAAAAAACkQ/EsNq3hjygCM/s640/DVD_502_Hanussen.jpg

Mađarsko-nemačka koprodukcija jednog od naitrigantnijih osoba izmedju dva svetska rata. U istoriji je zabeležena čak mogućnost da je podučavao Hitlera manipulacijom masama i mimikom. Rođen istog dana kao sam Hitler ovaj jevrej koji je je I sv. ratu ratovao na strani Kajzera je bio samoproklamovani vidovnjak i posedovao je moći telepatije sugestivne hipnoze. U filmu je njegova biografija obrađena više na ličnom pristupu i kako je napredovao kao iluzionista i vidovnjak kroz Srednju Evropu...

http://2.***************/-RbflGmdxCzw/TZ4wATMAJ4I/AAAAAAAACkQ/EsNq3hjygCM/s640/DVD_502_Hanussen.jpg

Mađarsko-nemačka koprodukcija jednog od naitrigantnijih osoba izmedju dva svetska rata. U istoriji je zabeležena čak mogućnost da je podučavao Hitlera manipulacijom masama i mimikom. Rođen istog dana kao sam Hitler ovaj jevrej koji je je I sv. ratu ratovao na strani Kajzera je bio samoproklamovani vidovnjak i posedovao je moći telepatije sugestivne hipnoze. U filmu je njegova biografija obrađena više na ličnom pristupu i kako je napredovao kao iluzionista i vidovnjak kroz Srednju Evropu...

Uuuu! Zvuči skroz dobro :)

taken01.jpg

resih da odgledam ovaj film,dosta sam ga dugo izbegavao.
Nije los,podseca na krenk sa logicnom radnjom.
Uglavnom pristojan film,scenario ima dosta rupa,al verujem da im scenario nije bio ni poenta.
Uglavnom brza akcija za zimsko popodne..Moze da prodje 7/10..

Sve u svemu...dobar film...

Jedino su preterali sa tim njegovim sposobnostima...napravio genocid nad šiptarima, ne smeta to...nego pola Francuske pobio...

dada,da dobro je, da. ovaj za jevreja je dobar da
ali mene se najviše dopada star....

od mene skromne one deset,pošto, na stranu svi supermeni i transporteri, imam izvitopereni udareni penchant za muškarce sa ambivalentnom seksualnošću i defektnom muškošću koji vučem iz perioda sweet 16, kao i neobjašnjivu privlačnost ka šarolikim pejzažnim zlaćanim ćilibarskim spejsšatl apriori - daft pank kombinezonima , kao silne one haljine i kostime i toge i skafandere što ih često forsirala ona grupa u kojoj je igrala peri lister.
ako i vi volite majora toma i želite da budete moje kuče, onda je ovo film za vaših par vremena
i sjajan saundtrek, tireks i lu rid i lotosov cvet tako dalje :)

Transporter 3

mozgorelaksiranje
naravno prenaglašeni i efkti i neke scene mnogo brze i plastične
i ona ružna ruskinja šta li je j-bt
msm i onaj stetham mi je baja za razbijanej gej parade al dobro

6,5/10
zbog mozgorelaksiranja

Ukrajinka...

Preterano...on sam onu 5-oricu prebio...onda ono kada je upao u onu reku pa izduvao gume :lol:...pa na vozu...sve u stilu Ramba...prvi deo još nekako...ovo je preterano...

To je super film - dok si u tom raspoloženju, pogledaj i Mefista i Redla ako nisi: ista ekipa: režija Sabo, Brandauer u glavnoj ulozi. Genijalna dela!
http://www.imdb.com/title/tt0089716/
http://www.imdb.com/title/tt0082736/
51EZFMTRC1L._SL500_AA300_.jpg
31SA8Qmd3iL._SL500_AA300_.jpg

the-virgin-suicides-the-virgin-suicides-189393_1020_576.jpeg

7.8/10

... Saro, isprdela si ovde sve i svasta ali nigde ne rece da l' ovaj film moz' da se odgleda ili ne z:mrgreen:... mis'im sa 10 dina zakasnjenja...sad pogledah trejler... svi muski likovi podsecaju na ono sto smo od malena uceni da gazimo na velikim odmorima... a klinke mi izgledaju turobno... vrdziniti smo gubili na ribama potpuno drugacijeg kova :bob: -

zmyz5f.jpg

... cini se da je ipak potrebna neka svesna identifikacija da bi moglo da se izdrzi kroz sat i po tandrkanja u ovom filmu... ili mozda gresim...

prpl hejz tebra

Taurunum-10.jpg

dzrzi bojz...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back